Problém s Traktor scratch duo

Diskuze o programech pro DJ (TRAKTOR PRO, Virtual DJ, Serato DJ/Scratch apod.)
Capo
Příspěvky: 3
Registrován: 22 úno 2012 20:09

Problém s Traktor scratch duo

Příspěvek od Capo » 22 úno 2012 20:24

Zdravím,
hrám cez timecody na cez hore uvedený soft a na gramcoch American Audio HTD 4.5 a mixák mám RELOOP RMX-40 USB.

Mám taký problém, že keď hrám, tak to občas "sekne" alebo to sekne úplne a šuští to nehorázne.

http://soundcloud.com/salinecko/drist
tuna som to nahral ako to sekne a ako to šuští keď to sekne a šuští.

windows mám origo (noťas je Lenovo G560), soft taktiež a songy sú tiež samozrejme kúpené

Viete mi prosím niekto poradiť kde alebo v čom môže byť problém?

Za odpovede vopred ďakujem.

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1082
Registrován: 08 bře 2007 23:38

Re: Problém s Traktor scratch duo

Příspěvek od stereoman » 22 úno 2012 22:17

Nikdo tady nebude dohledavat konfiguraci tveho notasu :!: Posli procak, ram, verzi win apod.

Jako zacatek bych zkusil vypnout antivirak, wifi apod. Kdyz zagooglujes, tak najdes navod jak optimalizovat notase pro Traktor. Vali se to i nekde tady na foru. Pripadne bych zkusil jiny USB port.

Capo
Příspěvky: 3
Registrován: 22 úno 2012 20:09

Re: Problém s Traktor scratch duo

Příspěvek od Capo » 22 úno 2012 23:44

Procesor: Intel® Core i3-370M
ramka má 4 GB
windows máme 7čku 64 bitovú

skúšal som aj VirtualDJ a tiež to tak sa drbkalo a taktiež aj na druhom noťase (teraz neviem presne configuráciu)

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1082
Registrován: 08 bře 2007 23:38

Re: Problém s Traktor scratch duo

Příspěvek od stereoman » 23 úno 2012 00:16

V tomto pripade si od nekoho zkus pujcit tu stejnou zvukovku, zda to bude s ni stejne ...

Capo
Příspěvky: 3
Registrován: 22 úno 2012 20:09

Re: Problém s Traktor scratch duo

Příspěvek od Capo » 23 úno 2012 13:34

no keď pripojím svoju zvukovku tak mi aj windows zahlási po pripojení že zariadenie nebolo nainštalované správne, skúsim teda dakoho zohnať kto má podobnú teda

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1082
Registrován: 08 bře 2007 23:38

Re: Problém s Traktor scratch duo

Příspěvek od stereoman » 23 úno 2012 14:23

Zkousel jsi jine verze ovladacu? Pokud ne, tak to udelej :!: .

honcka
Příspěvky: 1912
Registrován: 09 dub 2009 14:11

Re: Problém s Traktor scratch duo

Příspěvek od honcka » 23 úno 2012 15:20

prvni bych reinstaloval na cistou instalaci(ne z recovery) jenom ze zakladnima ovladacema a uvidis
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS

dj_snake
Příspěvky: 151
Registrován: 14 čer 2011 19:56

Re: Problém s Traktor scratch duo

Příspěvek od dj_snake » 27 úno 2012 16:40

nemyslim si ze by bola vadna zvukovka...
1. skontroluj kable komplet od chinch az po uzemnenie popripade to zapoj do ineho usb portu
2. skontroluj nadstavenia v programe latenciu a podobne skratka vsetko
3. preinstaluj win
4. nainstaluj nanovo traktora a ovladace ku zvukovke
5. ak to bude robit stale tak pouzi ine verzie ovladaca a programu

aku mas vlastne zvukovku? ak ma NI audio4DJ tak naj ovladace:
pre zvukovku 2.0.15 a pre Traktor 1.2.6
CD + Vinyl = Analógová technika s digitálnym srdcom...

CrissC
Příspěvky: 262
Registrován: 29 črc 2009 20:27

Re: Problém s Traktor scratch duo

Příspěvek od CrissC » 28 úno 2012 01:16

64 bit všeobecně dělá problémy, hoď tam 32bit ;-)

longsleeper
Příspěvky: 106
Registrován: 10 bře 2012 16:59

Re: Problém s Traktor scratch duo

Příspěvek od longsleeper » 10 bře 2012 17:06

ahoj,chci se zeptat...traktor nefunguje s jinou zvukovkou než od jejich vlastní ?
dík

dj_snake
Příspěvky: 151
Registrován: 14 čer 2011 19:56

Re: Problém s Traktor scratch duo

Příspěvek od dj_snake » 11 bře 2012 23:20

podla toho ako a s cim ho chces pouzivat... funguje aj s inymi... ale urcite najlepsiu kompatabilitu ma so svojimi zvukovkami... a zvukovky su s kvalitou zvuku a spolahlivostou natom dost dobre....
CD + Vinyl = Analógová technika s digitálnym srdcom...

ri-chard
Příspěvky: 9
Registrován: 12 bře 2012 20:07

Traktor scratch duo s cdj1OOO mk3

Příspěvek od ri-chard » 12 bře 2012 20:11

Zdravim, chci se zeptat jestli mate nekdo zkusenosti s propojenim TS duo a cdplayeru pioneer cdj 1OOO mk3? mam doma propojene gramofony pres audio 4dj a ted se mi tu obevili y cd playery. chtel jsem tedy vyzouset i druhou variantu, tedy propojeni s cds a hrani pomoci timecode cds, ale playery sice fungovali, ale jen tak na pull, mi prislo... tlacitko cue nevraci skladbu k prvnimu beatu ale skladba hraje porad dal.... mam nekdo zkusenosti s timhle setupem?? musi se neco v traktoru nastavit, aby se to chovalo tak jak ma?

diky za tipy!!

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1082
Registrován: 08 bře 2007 23:38

Re: Problém s Traktor scratch duo

Příspěvek od stereoman » 12 bře 2012 20:46

Nemas nahodou zaply relative mode misto absolute mode?

ri-chard
Příspěvky: 9
Registrován: 12 bře 2012 20:07

Re: Problém s Traktor scratch duo

Příspěvek od ri-chard » 12 bře 2012 22:29

jo, to by moch byt asi problem..... jak se ty mody mezi sebou prepinaji?? koumal jsem nad tim dneska docela dlouho a nevymyslel...

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1082
Registrován: 08 bře 2007 23:38

Re: Problém s Traktor scratch duo

Příspěvek od stereoman » 12 bře 2012 23:01

Pokud mas nastavenej layout pro timecode (mel by se nastavit pri vyberu typu decku: internal play, scratch-timecode, input)*, tak pod oknem s waveformem mas vlevo 2 ikony:
deska | deska s raminkem

Deska s raminkem zapina ten absolutni mod.

Pripadne si zmenu modu muzes namapovat na klavesnici ...

*- sedim na WC a pisu zpameti, mozna tam je napsano trochu neco jineho ...

Odpovědět