Problém s Traktor scratch duo
Problém s Traktor scratch duo
Zdravím,
hrám cez timecody na cez hore uvedený soft a na gramcoch American Audio HTD 4.5 a mixák mám RELOOP RMX-40 USB.
Mám taký problém, že keď hrám, tak to občas "sekne" alebo to sekne úplne a šuští to nehorázne.
http://soundcloud.com/salinecko/drist
tuna som to nahral ako to sekne a ako to šuští keď to sekne a šuští.
windows mám origo (noťas je Lenovo G560), soft taktiež a songy sú tiež samozrejme kúpené
Viete mi prosím niekto poradiť kde alebo v čom môže byť problém?
Za odpovede vopred ďakujem.
hrám cez timecody na cez hore uvedený soft a na gramcoch American Audio HTD 4.5 a mixák mám RELOOP RMX-40 USB.
Mám taký problém, že keď hrám, tak to občas "sekne" alebo to sekne úplne a šuští to nehorázne.
http://soundcloud.com/salinecko/drist
tuna som to nahral ako to sekne a ako to šuští keď to sekne a šuští.
windows mám origo (noťas je Lenovo G560), soft taktiež a songy sú tiež samozrejme kúpené
Viete mi prosím niekto poradiť kde alebo v čom môže byť problém?
Za odpovede vopred ďakujem.
Re: Problém s Traktor scratch duo
Nikdo tady nebude dohledavat konfiguraci tveho notasu
Posli procak, ram, verzi win apod.
Jako zacatek bych zkusil vypnout antivirak, wifi apod. Kdyz zagooglujes, tak najdes navod jak optimalizovat notase pro Traktor. Vali se to i nekde tady na foru. Pripadne bych zkusil jiny USB port.

Jako zacatek bych zkusil vypnout antivirak, wifi apod. Kdyz zagooglujes, tak najdes navod jak optimalizovat notase pro Traktor. Vali se to i nekde tady na foru. Pripadne bych zkusil jiny USB port.
Procesor: Intel® Core i3-370M
ramka má 4 GB
windows máme 7čku 64 bitovú
skúšal som aj VirtualDJ a tiež to tak sa drbkalo a taktiež aj na druhom noťase (teraz neviem presne configuráciu)
ramka má 4 GB
windows máme 7čku 64 bitovú
skúšal som aj VirtualDJ a tiež to tak sa drbkalo a taktiež aj na druhom noťase (teraz neviem presne configuráciu)
V tomto pripade si od nekoho zkus pujcit tu stejnou zvukovku, zda to bude s ni stejne ...
no keď pripojím svoju zvukovku tak mi aj windows zahlási po pripojení že zariadenie nebolo nainštalované správne, skúsim teda dakoho zohnať kto má podobnú teda
Zkousel jsi jine verze ovladacu? Pokud ne, tak to udelej
.

prvni bych reinstaloval na cistou instalaci(ne z recovery) jenom ze zakladnima ovladacema a uvidis
nemyslim si ze by bola vadna zvukovka...
1. skontroluj kable komplet od chinch az po uzemnenie popripade to zapoj do ineho usb portu
2. skontroluj nadstavenia v programe latenciu a podobne skratka vsetko
3. preinstaluj win
4. nainstaluj nanovo traktora a ovladace ku zvukovke
5. ak to bude robit stale tak pouzi ine verzie ovladaca a programu
aku mas vlastne zvukovku? ak ma NI audio4DJ tak naj ovladace:
pre zvukovku 2.0.15 a pre Traktor 1.2.6
1. skontroluj kable komplet od chinch az po uzemnenie popripade to zapoj do ineho usb portu
2. skontroluj nadstavenia v programe latenciu a podobne skratka vsetko
3. preinstaluj win
4. nainstaluj nanovo traktora a ovladace ku zvukovke
5. ak to bude robit stale tak pouzi ine verzie ovladaca a programu
aku mas vlastne zvukovku? ak ma NI audio4DJ tak naj ovladace:
pre zvukovku 2.0.15 a pre Traktor 1.2.6
CD + Vinyl = Analógová technika s digitálnym srdcom...
64 bit všeobecně dělá problémy, hoď tam 32bit 

-
ahoj,chci se zeptat...traktor nefunguje s jinou zvukovkou než od jejich vlastní ?
dík
dík
podla toho ako a s cim ho chces pouzivat... funguje aj s inymi... ale urcite najlepsiu kompatabilitu ma so svojimi zvukovkami... a zvukovky su s kvalitou zvuku a spolahlivostou natom dost dobre....
CD + Vinyl = Analógová technika s digitálnym srdcom...
Traktor scratch duo s cdj1OOO mk3
Zdravim, chci se zeptat jestli mate nekdo zkusenosti s propojenim TS duo a cdplayeru pioneer cdj 1OOO mk3? mam doma propojene gramofony pres audio 4dj a ted se mi tu obevili y cd playery. chtel jsem tedy vyzouset i druhou variantu, tedy propojeni s cds a hrani pomoci timecode cds, ale playery sice fungovali, ale jen tak na pull, mi prislo... tlacitko cue nevraci skladbu k prvnimu beatu ale skladba hraje porad dal.... mam nekdo zkusenosti s timhle setupem?? musi se neco v traktoru nastavit, aby se to chovalo tak jak ma?
diky za tipy!!
diky za tipy!!
Nemas nahodou zaply relative mode misto absolute mode?
jo, to by moch byt asi problem..... jak se ty mody mezi sebou prepinaji?? koumal jsem nad tim dneska docela dlouho a nevymyslel...
Pokud mas nastavenej layout pro timecode (mel by se nastavit pri vyberu typu decku: internal play, scratch-timecode, input)*, tak pod oknem s waveformem mas vlevo 2 ikony:
deska | deska s raminkem
Deska s raminkem zapina ten absolutni mod.
Pripadne si zmenu modu muzes namapovat na klavesnici ...
*- sedim na WC a pisu zpameti, mozna tam je napsano trochu neco jineho ...
deska | deska s raminkem
Deska s raminkem zapina ten absolutni mod.
Pripadne si zmenu modu muzes namapovat na klavesnici ...
*- sedim na WC a pisu zpameti, mozna tam je napsano trochu neco jineho ...