Pomoc s Virtual DJ
Pomoc s Virtual DJ
Pánové můj problém je v tom, že se mi cca po třech a půl hodinách hraní kousne Virtual DJ (nelegální verze). Ale kdyby se alespoň kousl tak nějak v klidu, ale on pustí do mastru šílenej sykot, až je to na ohluchnutí
. Když ho ale v průběhu těch 3,5 hod. shodím a zase nahodím, tak jede bez problémů. Nevíte čím to je?

Jasně žejo, má dokonce 3 módy. Tenhlecten, tj. tzv. absolutní, pak ještě relativní, tj. že čte směr a rychlost otáčení ale ne pozici tracku, no a pak ještě smart neboli chytrý mód a ten používám třeba jáMARFY_X1 píše:chtěl sem se zeptat jesli má virtual dj po zapojení maya 44 USB a timecode vinylů taky úplnej mod- jako že dám přenosku do prostřed song hraje od prostřed nebo konec songu konec desky atd. díkes

-
Re: Pomoc s Virtual DJ
4 all vDJs: nevíte, jak se dají nastavit v nastavení virtual dje (verze 5) na klávesnici pitch bend + a - na klavesnici, aby to nějak normálně fungovalo?
nenašel jsem odpovídající místnost, tak jsem to prdnul sem, snad mě nikdo neukamenuje.
díky moc.
nenašel jsem odpovídající místnost, tak jsem to prdnul sem, snad mě nikdo neukamenuje.
díky moc.
...:::fuck the beats into your head:::...
-
Re: Pomoc s Virtual DJ
michaal: děkuji ale to vím taky, ty hodnoty jsou takový zrádný. pokoušel jsem nastavit různě (od 1 do 100) a nikdy se to nechovalo jako kdybych na to klepal myší. kdybyste někdo věděl tu přiměřenou hodnotu, tak bych byl rád za každou radu. 

...:::fuck the beats into your head:::...