Pomoc s Virtual DJ

Diskuze o programech pro DJ (TRAKTOR PRO, Virtual DJ, Serato DJ/Scratch apod.)
Odpovědět
DJ Bass

Pomoc s Virtual DJ

Příspěvek od DJ Bass »

Pánové můj problém je v tom, že se mi cca po třech a půl hodinách hraní kousne Virtual DJ (nelegální verze). Ale kdyby se alespoň kousl tak nějak v klidu, ale on pustí do mastru šílenej sykot, až je to na ohluchnutí :-). Když ho ale v průběhu těch 3,5 hod. shodím a zase nahodím, tak jede bez problémů. Nevíte čím to je?

hoolifan

Příspěvek od hoolifan »

tím že je to s crackem už se to tu probíralo sežeň si buď original soft nebo si stáhni verzi s cd keyem doporučuju si koupit ofic. orig. verzi :!:
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

Ludek

Příspěvek od Ludek »

Přesně tak, ale ještě musím upozornit na jednu věc. Pokud si nainstaluješ legální verzi (tj. tu s licenčním číslem) do počítače, kde byla předtím ta verze s crackem, budeš mít problémy po pár hodinách provozu pořád. Jediným známým řešením je přeinstalovat celý systém, jinak se toho nezbavíš.

webhost

Příspěvek od webhost »

jj, je to CRACKOM aj kolega s tym mal problem...
Nehovorim nic, ale na moje slova pride.

MARFY_X1

Příspěvek od MARFY_X1 »

chtěl sem se zeptat jesli má virtual dj po zapojení maya 44 USB a timecode vinylů taky úplnej mod- jako že dám přenosku do prostřed song hraje od prostřed nebo konec songu konec desky atd. díkes
Vestax PCV-275
2x AA HDT

EVO

Příspěvek od EVO »

MARFY_X1 píše:chtěl sem se zeptat jesli má virtual dj po zapojení maya 44 USB a timecode vinylů taky úplnej mod- jako že dám přenosku do prostřed song hraje od prostřed nebo konec songu konec desky atd. díkes
Jasně žejo, má dokonce 3 módy. Tenhlecten, tj. tzv. absolutní, pak ještě relativní, tj. že čte směr a rychlost otáčení ale ne pozici tracku, no a pak ještě smart neboli chytrý mód a ten používám třeba já :wink: :lol: :P

Rancidtekk

Re: Pomoc s Virtual DJ

Příspěvek od Rancidtekk »

4 all vDJs: nevíte, jak se dají nastavit v nastavení virtual dje (verze 5) na klávesnici pitch bend + a - na klavesnici, aby to nějak normálně fungovalo?
nenašel jsem odpovídající místnost, tak jsem to prdnul sem, snad mě nikdo neukamenuje.
díky moc.
...:::fuck the beats into your head:::...

michaal

Příspěvek od michaal »

myslim ze by to slo pres klavesovy zkratky v nastaveni
Obrázek

Rancidtekk

Příspěvek od Rancidtekk »

michaal: děkuji ale to vím taky, ty hodnoty jsou takový zrádný. pokoušel jsem nastavit různě (od 1 do 100) a nikdy se to nechovalo jako kdybych na to klepal myší. kdybyste někdo věděl tu přiměřenou hodnotu, tak bych byl rád za každou radu. :D
...:::fuck the beats into your head:::...

Odpovědět