Numark NVII - Serato Pro -> rady, tipy

Diskuze o programech pro DJ (TRAKTOR PRO, Virtual DJ, Serato DJ/Scratch apod.)
Odpovědět
Theorist

Numark NVII - Serato Pro -> rady, tipy

Příspěvek od Theorist »

Zdravím všechny,
potřeboval bych pár rad, aby mi správně fungoval kontroler Numark NVII se Seratem Pro...
Hlavní problém je že mi při skrečování a projizdeni stopy jogem stopa ujizdi sem a tam a vůbec nedrží pozici, jakoby to bylo úplně zmatený. Občas se to i celý sekne. Na kompu mi často svítí v pravém horním rohu kontrolka většinou právě při těch problémech.
Ví někdo čím to může být?
Notebook mám Lenovo Ideapad.
A další věc která mě zajímá je jaký zvolit rozhraní bpm?
Díky za případné odpovědi...

Dj Jarad

Re: Numark NVII - Serato Pro -> rady, tipy

Příspěvek od Dj Jarad »

mno to s tou kontrolkou mě to dělalo taky.... jakej máš lenovo přesně tip.?
další věc vyměnit usb kabel z numarku. a strčit ho do jiný díry. ..musíš to znásilnit análně.)
zjistit zdali tam není kalibrace...ale spíš to vidím na chybu v notasu...

jaký pc? jaký systém? a jak dlouho to tam máš nainstal (clear win + zbytek) . řekl bych že nestíhá pc....

Theorist

Příspěvek od Theorist »

Mám Lenovo Ideapad 330 asi 3 roky starej uplnej základ asi za 10k a windows 10. Ale věc kterou jsem zapomněl zmínit je že když pustím konzoli tak se vpravo dole objeví tabulka že není stažen NV mkii driver. Když jsem to hledal tak mě to dovedlo na stránku kde za ty ovladače chtějí 800,-/ rok. Je to tak nebo se to dá někde stáhnout zdarma? Ještě to zkusím na kompu přítelkyně ta má stopro nabitejsi a uvidím.
A ještě otázka ohledně bpm...zalezi na tom kolik tam nastavím když dávám analyzovat treky nebo jaký to má smysl? Je to určitě zacatecnicka otázka, ale to já jsem 😄

bedrich

Příspěvek od bedrich »

Tak to ti chybí nějakej ovladač,ale já si myslím že jestlí máš serato Pro tak by jsi měl mít všechny ovladače zadarmo,ono obvykle si ovladače stahujes Zadara i na jiný mašiny třeba tiskárny atd na stránkách ,já ještě za žádný ovladač nic neplatil. to s tím bpm trochu nechápu co máš na mysli.

Dj Jarad

Příspěvek od Dj Jarad »

https://www.numark.com/kb/article/2253

zde bys měl najít vše. Spíš sis jen nevšiml. tak nainstaluj a dej vědět. Analýza slouží k určení Klíče, Tempa,najde to refrem, intro,outro...apod...
Uvidíš u písničky , kde ti začíná Beat a další věci. Dej analyzovat vše.

Jinak jak píše bedrich tohle vše je už zadara

Theorist

Příspěvek od Theorist »

Dík moc za odpověď... na Numarku už jsem všechno stáhnul, naistaloval, komp jsem vyčistil, zaktualizoval a furt to blbne. Tak jsem napsal na online podporu a kouknou se mi na to po síti. Jsem z toho akorát nasranej 🤬 ale ještě k ty analýze...refren atd jsou pak označený kde? Já tam mám jen bpm a klíč, a pozice v treku si pak oznacuju cue pointama...

Theorist

Příspěvek od Theorist »

Tak je to špatný 🙄 prej mám slabej procesor. Mám tam AMD a je potřeba Intel...co máte vy za kompy na hraní?

Dj Jarad

Příspěvek od Dj Jarad »

jop to má vlastně recordbox.... ty good analýzy...

Jinak procík ...ano já měl amd 2 jádro a musel jsem menit notas za i5 2 jádro. Ale i tak v létě toje v prdely topí to až na 90 stupnu a to mam notas clear a jen recordbox...dopořídil jsem k tomu i SSD a je lepší load....

Co tam máš za procík? Jinak mam ten thingpad t420..a je to tak tak! jakmile zapnu net..je hotovo... tudíž rovnou asi lepší 4 jádro nežli 2 jádro.

Dj Jarad

Příspěvek od Dj Jarad »

zkus ještě pořešit Power napájeni na maximum, a učud to v biosu... když to mám normal nebo stáhly tak se mě to taky seká....

Theorist

Příspěvek od Theorist »

Díky přesvědčil jsi mě že mám jít do tohoto https://www.pocitarna.cz/notebooky/fuji ... us-h730-3/
Jinak když jsem to pustil na přítelkyni aceru co má i5 ještě nějakej naboostrenej tak to jelo bez chyby. Takže tenhle co jsem vybral musí šlapat jedna báseň 🙌😎

Dj Jarad

Příspěvek od Dj Jarad »

jop toje v poho. Jop takže procík.) vyřešeno.

Theorist

Příspěvek od Theorist »

Jj díky za rady 👍

Odpovědět