(Návod) Jak zoptimalizovat PC na běh VDJ, TSP, Serato etc.

Diskuze o programech pro DJ (TRAKTOR PRO, Virtual DJ, Serato DJ/Scratch apod.)
djfelixus
Příspěvky: 786
Registrován: 15 črc 2008 09:03

Re: (Návod) Jak zoptimalizovat PC na běh VDJ, TSP, Serato et

Příspěvek od djfelixus » 12 srp 2011 06:42

S notebookama/LCD monitorama Acer (potažmo e-machines) přicházim do styku velmi často a jakmile mi někdo donese zařízení s touhle značkou, já i moji kolegové obracíme oči v sloup. Asus je to samé v bledě modrém.
Tyhle značky ve svých levných variacích budí dojem svojí nadupanou konfigurací za perfektní ceny, ale když se pak kouknete na provedení plastů, dobu výdrže, tak zjistíte, že to je odfláknutá China. Jenže Čechům to nevysvětlíte, všichni Acery kupujou kvůli ceně a tak není divu, že tu má v ČR silnou základnu.
www.djfelixus.cz |Official site
www.freedj.cz |Skutečně svobodní DJové

Volejka
Příspěvky: 20
Registrován: 31 led 2010 20:03

Re: (Návod) Jak zoptimalizovat PC na běh VDJ, TSP, Serato et

Příspěvek od Volejka » 13 srp 2011 05:44

Já jsem si to udělal tak, že jsem se na tohle úplně vykašla:
a)otevřte program na změnu registrů (START> Spustit> regedit)
b) Běžte do ”HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\IniFileMapping\system.ini\boot”
c) Najděte String jménem Shell a změňte hodnotu z: “SYS:Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon” na: “USR:Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon”.
a akorát jsem si do HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon vytvořil řetězcovou hodnotu a nazvem "Shell" a zadal jsem do ní cestu k programu a potom pokračovat podle návodu:
a) Běžte do “HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer” a vytvořte DWORD se jménem "DesktopProcess" (bez uvozovek) s hodnotou (value) 1.
b) Bežte do “HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced” a znovu vytvořte DWORD se jmnénem "DesktopProcess! a hodnotou jedna ;-)
Pioneer DDJ-S1 / Serato ITCH 2.0.1 || Pioneer HDJ 2000 || Dell Studio

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1080
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: (Návod) Jak zoptimalizovat PC na běh VDJ, TSP, Serato et

Příspěvek od stereoman » 13 srp 2011 19:40

djfelixus píše:S notebookama/LCD monitorama Acer (potažmo e-machines) přicházim do styku velmi často a jakmile mi někdo donese zařízení s touhle značkou, já i moji kolegové obracíme oči v sloup. Asus je to samé v bledě modrém.
Tyhle značky ve svých levných variacích budí dojem svojí nadupanou konfigurací za perfektní ceny, ale když se pak kouknete na provedení plastů, dobu výdrže, tak zjistíte, že to je odfláknutá China. Jenže Čechům to nevysvětlíte, všichni Acery kupujou kvůli ceně a tak není divu, že tu má v ČR silnou základnu.


e-machines je ta nejlevnejsi rada o ktere jsem mluvil, predtim jsem si nemohl vzpomenout na jeji nazev. Takove rady travelmate nebo obyc timeline bych se asi ale nebal ...

deep
Příspěvky: 115
Registrován: 19 črc 2011 19:58

Re: (Návod) Jak zoptimalizovat PC na běh VDJ, TSP, Serato et

Příspěvek od deep » 16 srp 2011 18:48

No tak jsem zkusil z nudy tento návod a hups :D :D Vymazel se mi uživatel..Ale bohužel ten hlavní administrátorskej kterej jsem měl :D takže všechno stahovat instalovat znova.. no co už :D amaterum nedoporučuju to dělat protože když i mě se to posralo tak to asi nějakej amik těžko zvládne :D
Virtual DJ 7.0 + Numark Mixtrack + Philips SHP 1900 + Fujitsu Amilo

djfelixus
Příspěvky: 786
Registrován: 15 črc 2008 09:03

Re: (Návod) Jak zoptimalizovat PC na běh VDJ, TSP, Serato et

Příspěvek od djfelixus » 17 srp 2011 07:26

Jasný, jsi nejlepší.
www.djfelixus.cz |Official site
www.freedj.cz |Skutečně svobodní DJové

deep
Příspěvky: 115
Registrován: 19 črc 2011 19:58

Re: (Návod) Jak zoptimalizovat PC na běh VDJ, TSP, Serato et

Příspěvek od deep » 17 srp 2011 19:31

co to ? :D co tím myslíš že jsem nejlepší ? vím že je to ironie ale trošku mi to vysvětli :mrgreen:
Virtual DJ 7.0 + Numark Mixtrack + Philips SHP 1900 + Fujitsu Amilo

djfelixus
Příspěvky: 786
Registrován: 15 črc 2008 09:03

Re: (Návod) Jak zoptimalizovat PC na běh VDJ, TSP, Serato et

Příspěvek od djfelixus » 18 srp 2011 07:17

deep píše:amaterum nedoporučuju to dělat protože když i mě se to posralo tak to asi nějakej amik těžko zvládne :D
Nosánek trošku dolu, hochu. Já dělám s počítačema 14 let: Windows, Linux, síťový věci - profi switche a routery, bezdrátový sítě... někdo by mohl říct, že umim dost, ale ani tak bych si tuhle větu nikdy netroufnul nenapsat. Nezapomeň, že arogance je pro DJe vždy špatná vizitka.
www.djfelixus.cz |Official site
www.freedj.cz |Skutečně svobodní DJové

deep
Příspěvky: 115
Registrován: 19 črc 2011 19:58

Re: (Návod) Jak zoptimalizovat PC na běh VDJ, TSP, Serato et

Příspěvek od deep » 18 srp 2011 10:27

nesmíš to všechno brát tak do slova..arogantní nejsem..a co se týká počítačů...Nejsem žadnej profik a ani tomu moc nerozumím..ale pár základů ovládám ( snad) a k tomu jak si napsal že je to pro DJe špatnná vizitka..Já DJ nejsem.Ale jednou bych chtěl určitě bejt.A to že mám BCD 3000 nic neznamená..
Virtual DJ 7.0 + Numark Mixtrack + Philips SHP 1900 + Fujitsu Amilo


Uživatelský avatar
Beeker
Příspěvky: 1
Registrován: 10 bře 2013 16:30

Re: (Návod) Jak zoptimalizovat PC na běh VDJ, TSP, Serato et

Příspěvek od Beeker » 10 bře 2013 16:43

Hola hola,
jeden dotaz - co znamená HODNĚ červený graf?? Používám jako zvukovku Pioneer MK 850 a mám červenou cca jednou za 15 - 20 sec.
Díky
DJ Beeker

TSP, Technics SL1210 MK2, Pioneer 850 a wokýnka

Uživatelský avatar
Bobo69
Příspěvky: 608
Registrován: 26 čer 2011 11:01

Re: (Návod) Jak zoptimalizovat PC na běh VDJ, TSP, Serato et

Příspěvek od Bobo69 » 10 bře 2013 23:05

Pioneer CDJ 2000 NXS2 - Pioneer 900 NXS2 - Pioneer RMX-1000 - Sennheiser HD 25-1 II - Pioneer DJE 1500 - Dynaudio Emit 20

DJ Rodrigez
Příspěvky: 3
Registrován: 13 dub 2010 22:27

Re: (Návod) Jak zoptimalizovat PC na běh VDJ, TSP, Serato et

Příspěvek od DJ Rodrigez » 15 led 2014 03:16

Zdravím páni,

Zaobstaral som si MAC PRO 13'' mid 2012 OS Maverick 10.9.1 (najnovší)
i5 2,5GHz
256G SSD disk
zatiaľ 4G RAM ale pôjde tam 8G RAM

hrávam cez konzolu Pioneer DDJ T1 a plánujem prechod na DDJ SX
ako soft používam TRAKTOR 2.6 PRO (černota)

chcem sa spýtať: treba aj MAC nejak optimalizovať aby šlapal v pohode? Alebo to nemám riešiť a len proste hrať? Zatiaľ problémy žiadne, hral som na ňom 2x a v pohode (mám ho 2 týždne, predtým som používal ASUS WIN 7 i3 8G RAM 128G SSD a tiež v pohode...)

Ďakujem za odpoveď

Uživatelský avatar
atlon
Příspěvky: 851
Registrován: 04 bře 2008 13:30

Re: (Návod) Jak zoptimalizovat PC na běh VDJ, TSP, Serato et

Příspěvek od atlon » 15 led 2014 07:44

nerieš či ti to bude šľapať alebo nie, radšej si KÚP ORIGOŠ SOFT !!! 99€ ťa nezabije

Uživatelský avatar
Bobo69
Příspěvky: 608
Registrován: 26 čer 2011 11:01

Re: (Návod) Jak zoptimalizovat PC na běh VDJ, TSP, Serato et

Příspěvek od Bobo69 » 15 led 2014 13:57

Zkuste toto... http://uloz.to/xiZxmpPD/whateveryoulike-bat .
Hodte to na plochu a po kliknuti na ten soubor následujte pokyny.Stačí zadat č1 a začne rychlá optimalizace pc..Na win7 šlape nádherně.

viz také....

http://www.djtechtools.com/2011/08/14/o ... er-script/
http://www.torq-dj.com/forum/viewtopic.php?f=26&t=20857
Pioneer CDJ 2000 NXS2 - Pioneer 900 NXS2 - Pioneer RMX-1000 - Sennheiser HD 25-1 II - Pioneer DJE 1500 - Dynaudio Emit 20

DJ Rodrigez
Příspěvky: 3
Registrován: 13 dub 2010 22:27

Re: (Návod) Jak zoptimalizovat PC na běh VDJ, TSP, Serato et

Příspěvek od DJ Rodrigez » 15 led 2014 14:15

atlon: veď jané že ho chcem kúpiť, dal som crack lebo som si to chcel skúsiť ako to pôjde a tak - a dám si to na firmu takže bude to ešte lacnejšie...

Bobo69: to sú ale návody pre WIN 7, ja to potrebujem na MAC ale keď atlon napísal že to nemám riešiť tak potom to riešiť nebudem, pýtal som sa ešte jedného známeho čo hráva tiež síce nemá Mac Book Pro ale Mac Book White no povedal že tam nemám čo riešiť že je to perfektne stabilné...

Odpovědět