Zdravim, pořídil jsem si Beatmix 4 na hraní doma a koupil k němu i serato dj. Všechno v pohodě fungovalo ale zničeho nic se začalo stávat že jedna stopa byla o něco rychlejší než druha přitom BPM bylo stejné. To se potom ty písničky hrajou docela blbě

Kontroler jsem dával na reklamaci z jiného důvodu a kontroler mi byl vyměněn za nový. Po příjezdu domů když jsem kontroler zapojil dělal stejnou chybu u těch samích písniček a dokonce se k tomu přidali i jiné a nově koupené. Čím déle jsem hral tím jsem objevoval další a další a přitom hráli před 2 měsíci normálně. Zkusil jsem písničky koupit znovu dané pisničky a po tom co jsem za ty samé písničky vyhodil znova pár korun konečně hráli normálně. Problém je že kupovat znova plácnu polovinu ze svích tracku se mi opravdu nechce. Nestala se tato chyba někomu ? Nějakej software na opravu písniček nebo něco takového a čím to může být? Jediný co mě napadá je Serato ale že by ničilo písničky s emi moc nezdá.
Jako bonus skladby které byli takhle zrychlené byli stejně zrychlené i na cdj nexusech 2000. Bojim se teď i serato pustit aby mi to nezkurv*ilo písničky uplně. Předem děkuju za odpověď