mapovani ve virtual DJ
mapovani ve virtual DJ
Zdar. Poradite mi pls jestli je mozne separatne namapovat napr pravy a levy eg_bass
Jako abych na kontroleru mel pro kazdy deck jina tlacitka na kontroleru.
Mam axiom 61...
zatim to funguje pouze u vybrane desky.
dik
Jako abych na kontroleru mel pro kazdy deck jina tlacitka na kontroleru.
Mam axiom 61...
zatim to funguje pouze u vybrane desky.
dik
Traktor scratch A6, 2* Technics SL-1210 MK2, Mixtrack pro, Behringer MS40, Axiom 61, Audio 2 DJ
Re: mapovani ve virtual DJ
Na začátku napiš deck 1 , nebo deck 2 (případně deck left a deck right).
více tady: http://www.virtualdj.com/wiki/VDJScript.html
více tady: http://www.virtualdj.com/wiki/VDJScript.html
zaboha mi nejde namapovat efekt beatgrid...
effect beatgrid play_stop ???
nebo jak?
Je mozne take nejak kontrolerem prohledavat playlist?
jako abych teoreticky nemusel vubec pouzivat mys...
effect beatgrid play_stop ???
nebo jak?
Je mozne take nejak kontrolerem prohledavat playlist?
jako abych teoreticky nemusel vubec pouzivat mys...
Traktor scratch A6, 2* Technics SL-1210 MK2, Mixtrack pro, Behringer MS40, Axiom 61, Audio 2 DJ
Prohledávání playlistu kontrolérem: browser_window 'songs' & browser_scroll
Efekt beatgrid si dej do prvního efektového slotu a pak ho spustíš: effect 1 active temporary
nebo přímo: effect "BeatGrid" active temporary
To temporary znamená, že je ten efekt aktivní jenom když držíš zmáčknuté tlačítko.
Efekt beatgrid si dej do prvního efektového slotu a pak ho spustíš: effect 1 active temporary
nebo přímo: effect "BeatGrid" active temporary
To temporary znamená, že je ten efekt aktivní jenom když držíš zmáčknuté tlačítko.
to jak jsi psal mi vybere efekt ale neaktivuje ho...
Jde nastaveni nejak exportovat?
a jak pri prohledavani toho playlistu muzu jit jakoby na predchozi song?
Takhle to skoci v playlistu o dva tracky ale nahoru se vratit nemuzu...
Jde nastaveni nejak exportovat?
a jak pri prohledavani toho playlistu muzu jit jakoby na predchozi song?
Takhle to skoci v playlistu o dva tracky ale nahoru se vratit nemuzu...
effect "BeatGrid" active temporary - teď jsem to vyzkoušel na druhém PC, normálně to funguje.
mapper kontroléru najdeš v documents\VirtualDJ\Mappers - je to textový soubor s příponou XML a můžeš to přenastavovat přímo v něm, nebo to z něho exportovat/importovat.
browser_window 'songs' & browser_scroll - já mám takto namapované pravé spodní Jog kolo na svém Otusu a otáčením procházím browser se skladbama nahoru i dolů.
mapper kontroléru najdeš v documents\VirtualDJ\Mappers - je to textový soubor s příponou XML a můžeš to přenastavovat přímo v něm, nebo to z něho exportovat/importovat.
browser_window 'songs' & browser_scroll - já mám takto namapované pravé spodní Jog kolo na svém Otusu a otáčením procházím browser se skladbama nahoru i dolů.
Ahoj,
lidi mohl by někdo kdo má přístup do download sekce na Virtual DJ, stahnou tenhle soubor
http://www.virtualdj.com/addons/8336/He ... _Pack.html
a uploadnout to někde (uloz.to , edisk.cz a podobně)
děkuji.
lidi mohl by někdo kdo má přístup do download sekce na Virtual DJ, stahnou tenhle soubor
děkuji.
www.freedj.cz |Skutečně svobodní DJové
Davidko píše:Ahoj,
děkuji.
na googlu jsem nasel hned asi 4 odkaz na verzi 1.6 a to jsem zadal jen Hercules_Mapper_Pack
Já tu možnost to stáhnout mám, ale proč podporovat lidi, kteří vdjje jen ukradnou na úkor nás, co jsem si ho legálně koupili?
něco jiného je, když mám kontroler jen půjčený a uvažuji nad koupením.. to bych nad tím i uvažoval ale takhle nee.
navíc pokud mám originál konzoli tak k ní mám funkční verzi software - buď traktor, nebo vdj oboje v le verzích a pokud se mi nelíbí omezení, tak si připlatím a nemám problém
něco jiného je, když mám kontroler jen půjčený a uvažuji nad koupením.. to bych nad tím i uvažoval ale takhle nee.
navíc pokud mám originál konzoli tak k ní mám funkční verzi software - buď traktor, nebo vdj oboje v le verzích a pokud se mi nelíbí omezení, tak si připlatím a nemám problém

VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
hoolifan- Ano software ke konzoli sem dostal, jenze technologie jde dopredu a proto sem si stahl novou verzi VDJ, a potrebuju novej mapovaci soubor, ten bohuzel nestahnu nemam licenci na download sekci na strankach vdj. tak sem myslel ze by mi nekdo mohl ty mapovaci soubory uploadnout nekde jinde.
Crewy - na googlu sem nasel jen v1.6 (v tom novem vdj spatne funguje pitch) ja potrebuju aktualizaci na 1.7.
Crewy - na googlu sem nasel jen v1.6 (v tom novem vdj spatne funguje pitch) ja potrebuju aktualizaci na 1.7.
a po registraci na stránkách vdjje jaká se ti zobrazuje nejaktuálnější verze?
mě třeba s numark total controlerem, kde jsem měl cue le a nikoliv vdj le tak se mi zobrazovalo od verze 4.13 až po 5.2.1.. 6ku a 7ku už mi tam nedali ale po upgradu na pro už mám doživotně možnost aktualizace verze pro - nyní pro full.
mě třeba s numark total controlerem, kde jsem měl cue le a nikoliv vdj le tak se mi zobrazovalo od verze 4.13 až po 5.2.1.. 6ku a 7ku už mi tam nedali ale po upgradu na pro už mám doživotně možnost aktualizace verze pro - nyní pro full.
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
Zdarec
Muj problem se ma takto mam kontorler Herkules MK2
A chci udělat nasledujici s Jog:
- pokud mam aktivovany efekt tak pohybem JOG řidim nastaveni efektu např Delay nebo pod (vyřešeno)
- pokud mam aktivovan Loop smyčku tak chci abych pohybem JOG mohl smyčku např posunout o 10ms (častečně vyřešeno)
- a v ostatnich připadech JOG funguje jako u CD přehravaču zrychlovani/spomalovani (nefunkční)
přiložim i muj vytvořeny VDJ Script
prosim o korekci a radu mam problem že jakmile mam zvolenou založku loop tak je již aktivni posun smyčky a aniž by byl loop aktivovan.
Dikas za rady
Muj problem se ma takto mam kontorler Herkules MK2
A chci udělat nasledujici s Jog:
- pokud mam aktivovany efekt tak pohybem JOG řidim nastaveni efektu např Delay nebo pod (vyřešeno)
- pokud mam aktivovan Loop smyčku tak chci abych pohybem JOG mohl smyčku např posunout o 10ms (častečně vyřešeno)
- a v ostatnich připadech JOG funguje jako u CD přehravaču zrychlovani/spomalovani (nefunkční)
přiložim i muj vytvořeny VDJ Script
Kód: Vybrat vše
deck 1 effect active ? action_deck 1 ? deck 1 effect slider 1 : deck 1 effect slider 2 :deck 1 loop ? action_deck 1 ? deck 1 loop_move +10ms : deck 2 effect active ? action_deck 1 ? deck 2 effect slider 1 : deck 2 effect slider 2 : deck 2 loop ? action_deck 2 ? deck 2 loop_move +10ms : jogwheell
Dikas za rady
Já ti s tím kódem sice neporadím, ale doporučím ti ve fóru na virtualdj.com uživatele s nickem jpboggis ( http://www.virtualdj.com/homepage/jpboggis/index.html ), který je na vdjscript odborník. Pro mě například udělal "na počkání" script, aby se tlačítka CUE a PLAY chovala přesně jako na Pioneerech 200 a výš. Teď už to umí VDJ sám o sobě. Napiš mu pm a určitě ti odpoví...
Dobrý deň,
veľmi moc by ste mi pomohli ...
vôbec neviem napísať ten script na skill v equalizery zvlásť na deck 1 a zvlášť na deck 2
mám vdj 6
moc by ste mi pomohli s presným upresnením scriptu ...
dakujem moc páni
veľmi moc by ste mi pomohli ...
vôbec neviem napísať ten script na skill v equalizery zvlásť na deck 1 a zvlášť na deck 2
mám vdj 6
moc by ste mi pomohli s presným upresnením scriptu ...
dakujem moc páni