Mapovani DENON MC6000 na TRAKTOR2

Diskuze o programech pro DJ (TRAKTOR PRO, Virtual DJ, Serato DJ/Scratch apod.)
Odpovědět
TONYT
Příspěvky: 6
Registrován: 11 kvě 2016 16:15

Mapovani DENON MC6000 na TRAKTOR2

Příspěvek od TONYT » 13 kvě 2016 18:36

Ahoj, neví někdo kde by se dalo sehnat mapovaní kontorleru DENON MC6000 MK2 na Traktor Pro2. Mám starší verzi software a nechce mi to načíst. Díky za každou radu

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 150
Registrován: 30 říj 2012 19:12

Re: Mapovani DENON MC6000 na TRAKTOR2

Příspěvek od Venti » 13 kvě 2016 19:03

Google... Denon MC6000 Traktor2 mapping
Vysledok...
http://www.traktorbible.com/freaks/mapp ... spx?id=127

Druhy v poradi.. advanced mapping.
http://www.traktorbible.com/freaks/mapp ... spx?id=214
Salatech (http://www.salatech.sk) / https://www.facebook.com/salatech / predaj a servis techniky pre DJov / Autorizovany predaj a servis Innofader

TONYT
Příspěvky: 6
Registrován: 11 kvě 2016 16:15

Re: Mapovani DENON MC6000 na TRAKTOR2

Příspěvek od TONYT » 13 kvě 2016 19:28

dik

TONYT
Příspěvky: 6
Registrován: 11 kvě 2016 16:15

Re: Mapovani DENON MC6000 na TRAKTOR2

Příspěvek od TONYT » 13 kvě 2016 19:28

no ale ja mam MK2

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 150
Registrován: 30 říj 2012 19:12

Re: Mapovani DENON MC6000 na TRAKTOR2

Příspěvek od Venti » 13 kvě 2016 23:16

no tak si daj do googlu vyhladavat Mk2 mapping.
Salatech (http://www.salatech.sk) / https://www.facebook.com/salatech / predaj a servis techniky pre DJov / Autorizovany predaj a servis Innofader

TONYT
Příspěvky: 6
Registrován: 11 kvě 2016 16:15

Re: Mapovani DENON MC6000 na TRAKTOR2

Příspěvek od TONYT » 15 kvě 2016 05:33

jo jo,, uz sem neco nasel ...
ono je toho spousta, ale 90procent nefunguje tak jak má

Odpovědět