dotaz Virtual Dj-jak si nastavim na klavesnici killbass apod
dotaz Virtual Dj-jak si nastavim na klavesnici killbass apod
Zdravim,potreboval bych si ve virtualu nastavit abych klavesnici ovladal effekty atak.Kdyz si dam setting a keyboard shortcust a dam ADD a najdu si ten effekt tak mi nejde pridat nevim proc.Diky za pomoc 

Re: dotaz Virtual Dj-jak si nastavim na klavesnici killbass apod
to je divný, mě to šlo úplně v pohodě... vybereš efekt a zmáčkneš nějakou klávesu a to by mělo stačit...
V keybord shortcuts ne, tj klavesnice. Musis dat general midi > config
ale on to chce na klavesnicu 

nj já jsem trotl
já jsem nějak žil v najivní myšlence že má nějakej midi kontroler.. jsem na to odepisoval z mobilu, tak sem viděl mainký písmenka

já jsem nějak žil v najivní myšlence že má nějakej midi kontroler.. jsem na to odepisoval z mobilu, tak sem viděl mainký písmenka

Jakou máš verzi? já mám stahlou 6 a tam to je pod mappers a z dropdown menu si vybereš keyboard a pak dáš plusko dole v rohu, vybereš si efekt nebo prostě to co chceš aby tak zkratka dělala, vybereš jí a pak zmáčkneš nějakej čudl na klávesnici a je to hotovo... Easy as it looks.
ja mam virtuala 5.2 full...na tom mi to nejde.tak to zkusim na ty 6 verzi.diky moc
ok funguje to nastavim sem si kill bass na klavesnici,ale potrebuju abych si nastavil na klavesnici kill bass na kazdy pisnicke...na deck 1 a na deck 2...nevite jak ?protoze ted to funguje jen kdyz kliknu na urcitej deck tak pismenem na klavesnici killnu bassy.ale ja to chci na kazdym decku zvlast killnout,treba obe dohromady.Diky
funguje to vždy na aktivním decku,takže tabem vždycky přepnout deck a zmáčknout kill
ako to nastavis, tak to bude fungovat...bud si to mozes nastavit na aktivny deck a tak musis medzi nimi prepinat, alebo si osobitne nastavis na kazdy deck na tu funkciu inu klavesu
tak už sem na to přišel! dej si novej, zadej nějaký písmeno a do scriptu napiš: deck 1 kill_eq_low
pak na druhou akorát místo 1 dáš 2 a máš to! takovýhle bindování je trochu v 6 těžší... ale dám se tam udělat víc věcí, protože obsahuje atommix scripting language.
pak na druhou akorát místo 1 dáš 2 a máš to! takovýhle bindování je trochu v 6 těžší... ale dám se tam udělat víc věcí, protože obsahuje atommix scripting language.
mazec!diky moc
Funguje to

Re: dotaz Virtual Dj-jak si nastavim na klavesnici killbass
Jo jo, VDJscript je geniální nástroj a dají se s ním dělat i mnohem složitější věci. Tady je například script pro funkci tlačítek CUE a PLAY jako na CD přehrávačích Pioneer (opakovaným stiskem a podržením CUE se trefuješ do rytmu a až se ti to podaří, domáčkneš navíc play)
Pro tlačítko CUE: set 'cuedown' while_pressed & var 'playdown' ? set 'playdown' 0 : cue_stop
Pro tlačítko PLAY: var 'cuedown' ? play & set 'playdown' 1 : play_pause
Já to používám na externím kontroleru, ale můžeš si to namapovat i na klávesnici, funguje to....
edit 02/2011: platí pro starší edice VDJ. Nové verze VDJ už se takto chovají automaticky, takže tento script pak ztrácí smysl..
Pro tlačítko CUE: set 'cuedown' while_pressed & var 'playdown' ? set 'playdown' 0 : cue_stop
Pro tlačítko PLAY: var 'cuedown' ? play & set 'playdown' 1 : play_pause
Já to používám na externím kontroleru, ale můžeš si to namapovat i na klávesnici, funguje to....

edit 02/2011: platí pro starší edice VDJ. Nové verze VDJ už se takto chovají automaticky, takže tento script pak ztrácí smysl..