Prodám tuto ALL IN ONE mašinu.
Je naprosto netknutá a ještě 17 měsíců v záruce! Dvakrát jsem to doma zkusil, ale nemám na to čas(jezdím na montáže a nejsem téměř doma). Originál balení a doklad pro záruku samozřejmě mám. Zaručuji a požaduji poctivé jednání.
Cena: 19000 Kč
Přílohy
Reálné foto
Naposledy upravil(a) Prott dne 11 kvě 2014 16:26, celkem upraveno 1 x.
Koupen na Shop4djs.com, pokud se jedná o uplatnění záruky či servisu neměl jsem s nimi nikdy nejmenší problém. Spíše bych řekl, že je jejich servis nadstandardní. Co se Pioneeru týče tam se mi nikdy žádná závada ani nepřihodila.
Dobrý den, nechci vás obírat ale nabízím okamžitě 15tis.Mám zálusk na jinou mašinku ale ta vaše je lepší ale nechci vás přemlouvat.Mám ale stanovený limit a přes něj nemůžu. Děkuji za jakoukoli odpověď.
Za 15 když se dá nový koupit za necelých 22, tak to nečekejte =D. 19 mi přijde docela fér, 18 možná. Takový lidi jsou nejhorší co to zkouší a pak třeba prodají dál dráž =D nebo prostě maj výhodnou koupi. Mně se naštěstí ozvalo i pár lidi se slušnou nabídkou, když jsem prodával SX. Jako taky rád koupím věci levně, ale určitě pochopíte, že ten člověk na tom takhle prodělat nechce, nic proti =).
Vážený pepe55,neptal jsem se na váš názor.Dal jsem nabídku a pokud se vám nezdá,tak je to jen vaše soukromá věc.Pokud si koupím nové auto,tak ihned po odjetí z obchodu je vůz ojetý a okamžitě ztrácí 30% na ceně.Kdyby jsem chtěl koupit nový,tak dám 22 jak říkáte.Pokud je pán obchodník,tak nashromáždí nabídky a pak se rozhodne. To je prostě má nabídka a když někdo nabídne 19,tak to určitě prodá.Já nabízím 15t a nenutím prodejce k obchodu.
Pokud je pan obchodník, tak vaše nabídka neměla smysl =D. Pokud něco stojí 24 (bez slev), tak si to za 15 nabídku radši nechám a zkusím se s tím naučit, než abych zbytečně prodělal. Já měl podobný nabídky. Pio jsou samy o sobě docela drahý a třeba některý pulty si dost drží cenu, dokonce jsem viděl třeba TT technics zlatý a ty dokonce na ceně získávaly =D. A jako já vám názor nenutím, od toho fórum je ne, výměna názoru, zkušeností.