Zvýšenie výstupnej hlasitosti signalu do zosilovača

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
Odpovědět
Foogy

Zvýšenie výstupnej hlasitosti signalu do zosilovača

Příspěvek od Foogy »

V skratke mám VMS4 ktora ma nízku vystupnu hladinu signalu do zosika.

Navrhnite riešenie ako a hlavne čím ju zvýšiť a za lacny peniaz

bol mi navrhnuty equalizer 2x15 pasmo s tým že by som využil iba gain...
doma mám mixak a ked to preženiem cez neho a pridam trochen gain tak pohoda ale nechce
sa mi na každu akciu nosiť mix navyse s tým equalizerom to je lepšie dal vy som to do spoločneho racku a bolo by dobre... Napada vás nejake lepšie riešenie prípadne ma zhukajte čo to píšem za bludy... :biggrin2:
Inak je potom celkom možne že budem mať sluchadla dosť potichu že ano?

stopo

Re: Zvýšenie výstupnej hlasitosti signalu do zosilovača

Příspěvek od stopo »

Foogy píše:V skratke mám VMS4 ktora ma nízku vystupnu hladinu signalu do zosika.

Navrhnite riešenie ako a hlavne čím ju zvýšiť a za lacny peniaz

bol mi navrhnuty equalizer 2x15 pasmo s tým že by som využil iba gain...
doma mám mixak a ked to preženiem cez neho a pridam trochen gain tak pohoda ale nechce
sa mi na každu akciu nosiť mix navyse s tým equalizerom to je lepšie dal vy som to do spoločneho racku a bolo by dobre... Napada vás nejake lepšie riešenie prípadne ma zhukajte čo to píšem za bludy... :biggrin2:
Inak je potom celkom možne že budem mať sluchadla dosť potichu že ano?
ak mas dakeho kamarata elektrikara tak mu daj spravit predzosilnovac bude to mala skatulka o velkosti zvukovky a nech je to na pevno nastavene ziadne potenciometre ani nic ine len pripojis kabel od elektriky a zapojis do zosika a konzoli pripadne sa mozem spytat kamarata ci by to nebol ochotny spravit ale on by mohol len s potenciometrom na pevno sa neda lebo netusim aky je silny vystup u konzoli

Odpovědět