Sub RCF vers. Db Technologies

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
Odpovědět
DJ Petr
Příspěvky: 2
Registrován: 06 dub 2023 08:42

Sub RCF vers. Db Technologies

Příspěvek od DJ Petr »

Ahoj. Měl bych prosbu a dotaz. Potřebuji doplnit sub k repro Yamaha DXR 15 mk II a přemýšlím, jestli pořídit Db Technologies SUB 618 nebo RCF 705-AS II. Je mi jasné, že Db je 18" a RCF je 15". Bylo mi řečeno, že na reprodukovanou hudbu je lepší 15" který má u RCF i 3" cívku. Je to na venkovní akce pro cca 200 lidí. Neřeším to, že by na to měli být aspoň dva suby (to chápu), jde mi spíš o to, do které značky jít (kvalita zvuku, síla, spolehlivost). Poprosím o vaše názory a rady... :)

Venti
Příspěvky: 268
Registrován: 30 říj 2012 18:12

Re: Sub RCF vers. Db Technologies

Příspěvek od Venti »

Cauko
Ja osobne by som isiel do 18 subwoofru, kedze mas 15 satelity. Spolahlivost je na podobnej urovni. AJ RCF aj dB su talianske, pripadne cast robia v cine.. si myslim. Nechces radsej sub tiez od Yamahy ?
Salatech (http://www.salatech.sk) / https://www.facebook.com/salatech / predaj a servis techniky pre DJov / Autorizovany predaj a servis Innofader

DJ Petr
Příspěvky: 2
Registrován: 06 dub 2023 08:42

Re: Sub RCF vers. Db Technologies

Příspěvek od DJ Petr »

Suby od Yamahy se mi moc nezamlouvají... Vím, že by měli být sladěné s tou DXR řadou, ale opravdu se spíše přikláním k Db Technologies a RCF. Budu mít teď k dispozici vyzkoušet RCF SUB 905-AS II, tak jakmile budu mít nějaké info z vlastní zkušenosti, tak sem dám vědět... :)

Odpovědět