Ahoj,chtěl bych vás požádat o radu...Chtěl bych do bytu nějaké aktivní bedny ale nevím jaké.Vím jen že chci 8'' a ne s plochým zvukem bez příkras,na trhu je spousta monitorů ale ty jsou spíš na produkci než na poslech..Měl jsem od kamaráda pujčené Yamahy HS7 a dlouho sem ten zvuk nesnesl poslouchat,dost to unavuje..Ten zvuk je rovnej a to nechci
Děkuji za případnou radu.
Reprobedny do pokoje
Re: Reprobedny do pokoje
Predpokladám že to chceš na skúšani DJingu. Skús niečo ako dB ES602, Turbosound iP500 a pod. DJ i doma z obľubou používali HK Soundhouseone, na bazoši to občas predávajú za dobrú cenu, len treba dať pozor dosť ľudí na to odprásklo výšky keď to hnali za hranu možností v baroch. Ak to má byť 1 beňa tak by som možno skúsil LD Systems SAT 82A G2 papierovo to vyzerá dobre, údajne je to príjemne hrajúca bedňa, ja som používal EV ZX1A90 chce to dosť korigovať na basoch, resp. ubrať výšky ktoré sú dosť ostré ale aj tak na 8" to spodok hrá slušne.
-
To je moc velké,myslel jsem něco jako regálovky nebo tak něco...Nic z PA systemu do pokoje v paneláku.
jako já mám doma M audio BX8 D2 a spokojenost...jako maximální, navíc tím ozvučím menší mejdan.
Yamahy jsou fajné, sice jsem je neměl , ale bude to podobná rovina. POkud jeto tak jak píšeš , že jsi to nesnesl ) změnil bych žánr , a poladil zvuk.
U nich to mám přímo na mix k pajonéru, a maj krásnej plnej zvuk.
A nebo si kup sluchátka...doporučuji technics dj 1210
Yamahy jsou fajné, sice jsem je neměl , ale bude to podobná rovina. POkud jeto tak jak píšeš , že jsi to nesnesl ) změnil bych žánr , a poladil zvuk.
U nich to mám přímo na mix k pajonéru, a maj krásnej plnej zvuk.
A nebo si kup sluchátka...doporučuji technics dj 1210
-
Mix mám Pioneer DJM 900 NXS2 a sluchátka Pioneer DJ HDJ X-10K a Senheiser HD25...Ty M-Audia sem měl ale hodně z toho lezl brum jinak super