věnuju se mixování hudby jako hobby, mládí mám už za sebou a konečně jsem si pořídil kvalitnější kontrolery. S kámošema (jeden se věnuje hudbě na autorské úrovni) jsme měli diskuzi, že by se docela hodilo pořídit nějakou "bum bum" bednu na naše akcičky, které jsou párkrát do roka v počtu cca 5 - 20 lidí.
Pročítal jsem různá fóra a zkoušel najít něco vyhovujícího, ale místo abych byl chytřejší, tak mám v tom akorát chaos. Kdybych si chtěl pořídit něco kvalitního, šel bych asi do RCF ART 715 nebo něčeho na ten způsob, ale to je pro nás "dědky" (kteří jsou navíc většinu akce pod vlivem

Hraju hardstyle a trance, kámoši house a rave, takže chceme něco co má hlavně dobré podání subHz a nejlíp samozřejmě od co nejnižší frekvence. Potom aby to trošku vydrželo mechanicky a dokázalo to hudebně uspokojit prostor cca 15x15m.
Nepotřebujem nové bedny, ani výkon 2 kW, ale prostě něco, co hraje slušně, neshoří to když někdo ožralej usne na gain knobu, atd.
Nejlíp kdyby to mělo i baterku a šlo hrát pár hodin bez 220V, ale to fakt není podmínka.
Cenově by to nemělo překročit 5 cifernou částku, čím míň, tím líp, 5k je optimal.
Moc díky za tipy