Numark Mixtrack Pro 2

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
NorthWard

Numark Mixtrack Pro 2

Příspěvek od NorthWard »

Potřebuji poradit jak nastavit reprobedny Creative A320 k mixáku Numark Mixtrack Pro 2, aby mi šel zvuk. Popřípadě jak nastavit Serato dj intro. Děkuji.

LIsZ

Re: Numark Mixtrack Pro 2

Příspěvek od LIsZ »

Skus trochu víc číst a hledat...

NorthWard

Příspěvek od NorthWard »

LIsZ: To jsi mi hodně poradil. ;-)

johney

Příspěvek od johney »

Co cakas pri takej otazke?

LIsZ

Příspěvek od LIsZ »

Bylo to tady xkrát.. poradím ti leda: vpravo nahoře "Hledej.." a nebo zapojit rozum..

martin-fcb

Příspěvek od martin-fcb »

Ke kontroleru si určitě dostal cd a na tom cd je i instalace zvukovky, takže staci nainslaovat

NorthWard

Příspěvek od NorthWard »

Žádné CD jsem ke kontroleru nedostal. Akorat USB na propojení a to je vše. Jinak vám moc děkuji za pomoc. Doopravdy jste mi hoooodně pomohli. ;-) :-D

LIsZ

Příspěvek od LIsZ »

Nainstalovat asio drivery, serato(v serátu se nic nastavovat nemusí), v asiu nastavit 1 a 2 master a 3 a 4 odposlech (myslím) a ten 3,5jack co ti jde od beden nějak zredukovat na 2x RCA(buď odpojit ten kabel jestli jde a místo něho dát jack to rca a nebo něco takového )Obrázek
a zapojit na master z Mixtracku..
Comprende.?

NorthWard

Příspěvek od NorthWard »

Takže ty cinche dám do Mixtracku a ten 3,5 jack co mi jde z beden dám do druhého konce. Pokud jsem to dobře pochopil. Jinak děkuji za odpověd'. :-)

ctiteljan

Příspěvek od ctiteljan »

Odkud jsi mohl bych poradit ve více vecech vlastním už slušnou zvukovou aparaturu

NorthWard

Příspěvek od NorthWard »

LIsZ: Můžeš mi prosím tě poradit jak mám nastavit v Asio master a odposlech? Nějak se v tom nevyznám. I když jsem to propojil a nainstaloval Asio driver, tak mi pořád nejde zvuk. Tak but' mám špatnou zvukovku v mixáku (Numark Mixtrack Pro 2) a nebo mám špatně nainstalovaný Asio driver. Už mě to pomalu štve, protože mixák už mám cca 2 měsíce doma a pořád mi nejde zvuk do reprobeden Creative A320. Mám už koupenou snad třetí redukci a pořád se mi nedaří mixtrack dát do provozu. Vím, že Vás pořád otravuji, ale jsem začátečník a tak potřebuji radu od zkušených, kteří už mají nějaký mixák koupený a ví jak na to. Moc ti (Vám) děkuji za odpověď.

LIsZ

Příspěvek od LIsZ »

taky nejsem žádny profesionál.. "hraju" z TM4 od reloopu přez seráto a mám to nastavené v Asio driverech takhle.. Master out: Out 1 Out 2 a Headphones: Out 3 a Out 4.. třeba zkoušet.. i metoda pokus omyl občas zabere.

NorthWard

Příspěvek od NorthWard »

LIsZ: A jaký Asio driver používáš? Já jsem si stáhnul ASIO4ALL v2.10 a tam mě to ukazuje, když se podívám jenou Out 4x 44.1kHz, 16Bits, ale to je vše. Když zapnu Serato DJ intro tak mi to, píše: Status: Unavailable! In use by another application? MS GS Wavetable Synth enabled? a mám u MixTrack Pro II červený křížek, že to nemám aktivní. Mám zvukovku IDT Higt Definition Audio CODEC a ta mi funguje správně. Jak se dívám, tak žádný Master out: 1 Out 2 a Headphones: Out 3 a Out 4 tu nevidím. Doopravdy netuším jak to mám správně nastavit, aby mi šel zvuk do reprobeden. Vypadáto, že mixák funguje na 100% takže to bude asi tím nastavením v Asiu. Jinak máš pravdu, že pokus omyl občas zabere, ale i tak už si říkám jestli není chyba ve zvukovce v mixáku, protože když zapnu sluchátka, tak ani přes sluchátka mi nejde zvuk, když mám spuštěný Serato DJ intro. Možná by bylo nejlepší, aby se někdo přišel na to podívat, protože to asi nedám do provozu. :( :D Jinak dík za odpověď. Pavel.

NorthWard

Příspěvek od NorthWard »

LIsZ: A jaký Asio driver používáš? Já jsem si stáhnul ASIO4ALL v2.10 a tam mě to ukazuje, když se podívám jenom Out 4x 44.1kHz, 16Bits, ale to je vše. Když zapnu Serato DJ intro tak mi to píše: Status: Unavailable! In use by another application? MS GS Wavetable Synth enabled? a mám u MixTrack Pro II červený křížek, že to nemám aktivní. Mám zvukovku IDT Higt Definition Audio CODEC a ta mi funguje správně. Jak se dívám, tak žádný Master out: 1 Out 2 a Headphones: Out 3 a Out 4 tu nevidím. Doopravdy netuším jak to mám správně nastavit, aby mi šel zvuk do reprobeden. Vypadáto, že mixák funguje na 100% takže to bude asi tím nastavením v Asiu. Jinak máš pravdu, že pokus omyl občas zabere, ale i tak už si říkám jestli není chyba ve zvukovce v mixáku, protože když zapnu sluchátka, tak ani přes sluchátka mi nejde zvuk, když mám spuštěný Serato DJ intro. Možná by bylo nejlepší, aby se někdo přišel na to podívat, protože to asi nedám do provozu. :( :D Jinak dík za odpověď. Pavel.

LIsZ

Příspěvek od LIsZ »

Asio4all v.1.15. tak to ti fakt poradit nemůžu.. skus někoho kdo má mixtrack.

Odpovědět