Aky sub k aktivam db opera live 405
Aky sub k aktivam db opera live 405
Dobry den. Prosim o radu, aky sub k opera live 405 aktiv tak do 700 eur .Malo by to hrat na parkete 5x5 m strop 2,5m celkova velkost klubu je 15x6m.Ja som dumal nad dB Technologies Sub 05 D aktiver Subwoofer len neviem ci dumam spravne , a este by som porosil usmrenenie keby za ten sub bol realny ci by to zapojenie malo smerovat asi takto konzola numark mixtrack quad-sub-sat.Dakujem za kazdu rozumnu radu .
Re: Aky sub k aktivam db opera live 405
Tak ako páni, vie niekto poradit?
Ahoj vypadaá dobře vykonově stačí jen to propojeni lepší by to bylo propojit přes nějaký mix kvuli vstupu ty satelity nepropojiš k sub takže potřebuješ mít mix který většinou má vstup na master a botch vykon je dostačujicí 400rms na 5x5m a uvniř prostoru
Takze to zapojenie vystup zo subu do vstupu na satelite nebude funkcne? A este by som Ta poprosil ten crossover tam naco sluzi.
omyl pujde tito propojit ted jsem četl recenze crossover slouží rozdělení basu a vyšek takže basy pujdou do sub a vyšky a tředy do satelitů
Dakujem za radu, prajem vsetko dobre.
Do tej ceny hmmm.... neviem... ja som sa rozhodol pre DB Technologies SUB18D, poradil by som ho aj tebe ale nevošiel by si sa do 700€...
Tiez hľadám podobný subbas no už som asi rozhodnutý pre ten 18D
Tiez hľadám podobný subbas no už som asi rozhodnutý pre ten 18D
Zvuk: 2xRCF ART 712A-MKII, DB Technologies SUB18D, 2x Pioneer CDJ900, Numark iM9 (už čoskoro vymeníme)
Kopec káblov, predlžovačiek a tak :D
Tak som sa nakoniec rozhodol pre 808 micku a cenovo to vojde do 700 eciek.
potom mi zhodnoť aká je tá 808 ... pozeral som tiež na to no neviem...
Zvuk: 2xRCF ART 712A-MKII, DB Technologies SUB18D, 2x Pioneer CDJ900, Numark iM9 (už čoskoro vymeníme)
Pride mi v stredu v sobotu hram akciu dam info.
oukej
dikes vopred 

Takze sub dorazil a ja mozem povedat ze som nad mieru spokojny. V priestoroch ktorych hravam staci uplne v pohode aj s obrovskou rezervou. Basy su podla mojho ucha perfektne a rozdelenie na stredy a vysky je tiez podla mojho gusta. Zaver: s kupou tohto spodku a dvoch vrchou som velmi spokojny.