Jasny, urcite bych spise vzal behringera, mam od nich mixak a nemuzu nadavat... Kamos mel i plno techniky od nich kdyz mel kapelu a rikal ze nejsou tak spatny. Toto byl jen takovej tipstereoman píše:Pokud nemas penize na neco poradneho, tak kup alespon Behringera. Behringer je narozdil od Dexonu odzkouseny. Krome skoro stejny model stoji stejne jako ten od Dexonu
Kód: Vybrat vše
mixak - vyhybka - zesilovac satelity
- zesilovac basy
Mam jeste EQ takze mixak - EQ - Cross - Zesiky je to tak? Jinak dikystereoman píše:Nastaveni zalezi na parametrech reprobeden.Kód: Vybrat vše
mixak - vyhybka - zesilovac satelity - zesilovac basy
No v jednom klubiku hraju na JBLkach, tak rozdil poznamvoče píše:havlis: jde to,normalne se zapojujou vrchy s pasivni vyhybkou do aktivni vyhybky. ale pokud chces pouzivat ty omnitroniky (jak k nim shanis driver??),tak v zajmu vsech si to porovnej snad s jakoukoliv jinou bednou usima. nebo na zahradni grilovacce postav magnetak,vyjde to mnohem lacinejc a je to i lehci.
No to bychom mohly jeste polemizovat o tom chvaleni, docela dost lidi tu je co reknou "mas to dobry" a mimochodem, ty si o sobe myslis ze uz si rozum dostal? Ze musis hned takhle stirat?! Ja priznam ze jsem lama, ale kdyz neco znam nebo umim a vim o nekom ze to nezna a nerozumi tomu a chce to poznat, tak z neho tu lamu nedelam takovejma recma..voče píše:tohle je nejlepší řešit na fóru prodance. ona s výměnou basáků a tweeteru (pokud dobře vidím,tak driver tam není-což je teda bída s nouzí) se ti mění celá bedna a MUSÍ ti někdo navrhnout a udělat novou pasivní výhybku na CELOU soustavu reproduktorů konkrétních typů a konkrétní bednu na základě měření,takže jestli máš výhybku předtim, než reproduktor,tak je to prostě špatně..
jasně,nikdo si nestěžuje, ale rozhodně ti to ani nikdo nepochválí. proč sis nepostavil levné EM 151 místo přeosazování něčeho,co nemá žádnou hodnotu?
jinak jbl taky žádná sláva..
tak good luck, snad jednou dostaneš rozum
Jo pohoda. Tak sorry, asi jsem to spatne pochopil. Tak diky za rady. Snad teda nekdy dostanu rozum co se tyce reprosoustavvoče píše:nedělam z tebe žádnou lamu! děláš jí ze sebe maximálně tak sám. stejně tak ze sebe nedělam žadnýho povýšence,jen se snažím pomoct-proto jsi sem taky psal tu otázku.. já si timdle prošel taky, tak jen předávám zkušenosti dál. opravdu je vidět, žes ten rozum ještě (rozumněj přes zvuk, jinak soudit nemůžu) nedostal.. to je holý fakt.
ode mně prostě neuslyšíš takovej názor, že to je "v pohodě", když to "v pohodě" neni. vím, že si tím spoustu lidí nasírám, ale holt mam takovejdle diskuzní názor. nemám rád, když se dělá něco napůl (v tomdle případě ani na čtvrt) - je to ztráta času, peněz a nervů. už teď vidím,jak jsi utratil několik tisíců úplně zbytečně, za což si mohl mít mnohem víc a ještě hodláš utrácet za úplný nesmysly. chceš bastlit něco, co se hodí "na podpal v kamnech".
dělej jak uznáš za vhodné, ale ještě předtím, než koupíš nějaký piezzo a zase utratíš další litránek, tak si PROSIMTĚ někde aspoň poslechni tu em151.
tečka.