Začátek ve Fruity Loops 9 XXL

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
Odpovědět
Modes95
Příspěvky: 1
Registrován: 23 čer 2011 19:36

Začátek ve Fruity Loops 9 XXL

Příspěvek od Modes95 »

Zdravím. Poslouchám už rok všechny možné Drumm N Bass a Dubstepy a rozhodl jsem se že se zkusím pustit do svojí vlastní tvorby. Prvně chcu začít s DNB poněvadž se mi zdají méně složitější (díky tomu že tam nemusí být ty protáhle basy). Vlastním FL 9 XXL a mám tam šílené množství pluginu. Jenomže všechny ty pluginy a tak mě dost matou. Tudíž chci začít se základními loopy (jestly se tomu tak říká?) Zde taková volovina kterou jsem si vytvořil při učení s FL http://www.ulozto.cz/9470268/dnb-mp3

Prosím někoho kdo by mi mohl poradit nějáké finty nebo naučit tvořit i dubstepy, nebo vůbec pokud mi někdo bude moci pomoct v mích začátcích ať napíše :)

marw_84
Příspěvky: 116
Registrován: 11 srp 2009 22:00

Re: Začátek ve Fruity Loops 9 XXL

Příspěvek od marw_84 »

já sem se do toho taky chtěl pustit :) koupil jsem si dokonce knížku, ale ještě vůbec nebyl čas.

korky_bucek
Příspěvky: 147
Registrován: 01 pro 2010 15:26

Re: Začátek ve Fruity Loops 9 XXL

Příspěvek od korky_bucek »

tak youtube a tam mas vsetko co potrebujes na zaciatok a potom ti len staci byt vytrvali a skusat
http://snd.sc/eOzpir ,kind of me style

Niether
Příspěvky: 31
Registrován: 18 črc 2009 00:49

Re: Začátek ve Fruity Loops 9 XXL

Příspěvek od Niether »

Ahoj,
odpovidam trochu po funuse, ale treba si to jeste prectes.

DnB fakt neni uplne jednoduchy na tvoreni, resp. nemyslim, ze je nejak lehci, nez ostatni styly. Pro zacatek potrebujes fakt hrozne malo, v pohode Ti bude stacit sytrus, ktery hadam mas, a par samplu na beaty.
Ze sytrusu ziskas jak potrebnou basu, tak i popr. melodii. Bez jakekoliv znalosti toho, jak ten plugin fungujes, si muzes vybrat z velkeho mnozstvi prednastavenych presetu, nebude to sice extra idealni, ale pro zacatek to staci.

A jak tu psali lide prede mnou, staci si prochazet Youtube a hledat. A pak zkouset, zkouset a zkouset, chvili casu to zabere. Pro me je nejlepsi styl uceni delat jednu pisnicku za druhou. Pak kdyz se podivas zpetne, tak aspon vidis, jak ta prvni byla fakt k smichu, ale jak se to postupne zlepsovalo. Urcite se nezasekni na jedne, kterou budes zkouset dohanet k dokonalosti hned na zacatku.

honcka
Příspěvky: 1925
Registrován: 09 dub 2009 14:11
Vybavení

Re: Začátek ve Fruity Loops 9 XXL

Příspěvek od honcka »

jinak na klacky v kyblu dubstep a ostatni zlomeny styly se rozhodne vyplati koupit nejakej padovej midi kontroler, ze zvlast vic rozlamanejsi veci je naklikavat peklo a nabouchany pres pady je to hned
http://www.audiotek.cz/product-38148-akai-lpd8

Odpovědět