Zdravíčko,je tu někdo,kdo má stejnou hračku? Potřebovala bych nutně poradit jak to celý vůbec spustit :-/ vše potřebné mám,PC mi píše,že vše pracuje správně a hrát to nechce už jsem z toho hodně smutná...poradí někdo? Díky předem
mám Traktor dj studio 3 a nastahovala jsem si darouter a na dotyk normálně reaguje (kontrolky svítí apod.) ale jakmile pustím v traktoru song,neděje se nic. možná mi něco chybí nebo nevim...jsem začátečník a nemohla jsem si vybrat jednodušší kontroler totiž
traktor mám asi 2 dny takže se úplně neorinetuju.... asi bych potřebovala aby tu u mě někdo seděl,kdo tomu opravdu rozumí... nicméně,kde najdu nastavení zvukovky? sám traktor mi normálně hraje,pomocí myši mi fungujou všechny kontrolky,ale se stantonem nic i přes to,že hraje. i tak může být problém ve zvukovce?
skuz uvidiš předni zvuk otevři v traktoru file potom klikni na preference tam je output routing a klikni tam extenal zavři komplet traktor zpust znova traktor a mělo byto hrát a mimochodem brouzdat po netu umíš tady je toho hodně o nastavení traktoru stačí to napsat do vyhledavače jedno slovo traktor a číst číst
díky za radu...zkusila jsem a stejně to nereaguje a spíš potřebuju nastavit ten Stanton... všude píšou jak je to jednoduchý (a ono určitě bude),ale já to prostě neprolomím...
už je to doba co jsem tento kontroler naposled zapojil a určitě to nebylo s traktorem 3 ale s nějakou první verzi traktoru Pro, ale to je jedno jde o to, že stanton potřebuje (na rozdíl od většiny ostatních kontroleru) ještě svoji aplikaci a to je ten darouter. Proto musíš načíst soubor s mappingem jak do toho darouteru tak i do traktoru. Navíc musíš v traktoru nastavit midi porty. Víc ti toho z hlavy neřeknu tady je odkaz na to jak v traktoru zprovoznit midi http://www.stantondj.com/pdf/products/c ... nation.pdf a na stránkach stantonu ve foru určitě najdeš několik hotových mappingu (ve složce bude vždy soubor pro darouter s koncovkou .bmtp a subor pro traktor .tks) jinak jestli máš zájem ten můj scs3d je pořad funkční a nemam pro něho žádné využití
Ahoj díky moc za odpověď...nějak jsem to hdoila na chvíli k ledu. Nicméně mám úplně nový scs3d takže další asi určitě nepotřebuju ještě by mě zajímalo jaký přesně traktor si tedy pořídit. mají jich tolik. nezbyde mi asi nic jiného,než si pořídit oficiální plnou verzi..ale vůbec se v tom nevyznám a nechci si zas koupit nějakou blbost,co mi bude jen doma ležet a peníze tím pádem vyhodím z okna :-/ díky díky
No ke stažení se jich povaluje hodně to je pravda ale jestli chceš nějak slušně začít (s digitalnim djingem) tak si prostě pořiď S2 přímo od native instruments a nemusíš se o nic starat, a nebo jestli už máš mixak a zvukovku tak stanton doplň(nahraď) o X1 a máš do začátku slušný setup. Jak s S2 tak i s X1 je v balení nejnovější plná verze traktoru Pro (žandý ořezaný le atd.) navic budeš mít napořád aktualizace na nové verze. Jinak nevím kolik máš zkušenosti s djingem jako takovým, ale ještě předtím bych ti doporučil naučit se hrát alespoň z cd playeru a až potom přejít na počítač, věř mi bude se ti to hodit.