Rady do začátku

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
Odpovědět
Páťa

Rady do začátku

Příspěvek od Páťa »

Zdravím všechny DJs,
chtěl bych začít s hraním pro vlastní potěšení. Kdo ví, třeba se časem dostanu i nějak dál, ale určitě to prozatím neplánuju. Nutno podotknout, že nemám žádné zkušenosti. Na internetu a tady jsem pročetl pár článků. Začít bych měl určitě s nějakým snadnějším MIDI kontroler se zvukovou kartou. Abych mohl "zapojit a hrát".
Zalíbil se mi tenhle:
http://www.profi-dj.cz/dj-technika/midi ... er-ddj-sb/
Tak bych se chtěl zeptat, jestli je vhodný na začátek, na naučení.
A ještě jedna otázka. Nejsem dobrý v angličtině, řekl bych, že právě naopak. Tak jestli neexistují nějaké české verze videí, kde se aspoň minimálně popisují funkce a způsoby hraní.
Díky za odpovědi a rady

knoflikos

Re: Rady do začátku

Příspěvek od knoflikos »

no najprv sa musis rozhodnut ci chces hrat cez softvare Traktor alebo Serato Dj. Konzola na zaciatok absolutne postacujuca.

Páťa

Příspěvek od Páťa »

Popravdě netuším, jaký je mezi nimi rozdíl. Serato má menší HW nároky myslím jsem četl a můj ntb neni žádná bomba, takže.. :)

knoflikos

Příspěvek od knoflikos »

Takze som cital niekde tiez na fore kde sa uzivatelia stazovali, ze maju problemi s latenciou. Ale nevadi skusit treba.

Páťa

Příspěvek od Páťa »

Jak si napsal, zkusit je třeba. Snad to bude v pořádku. Na druhou stranu co jsem si početl o zpracování kontroleru, snad nikdo neměl nic proti.

pieter23

Příspěvek od pieter23 »

lidičky potřebuju poradit začal sem hrát na midi dj tekno a psytrance a tribecore a potřebuju poradit kde stáhnout nějaký sety pro mixování!!!

lukoslaf

Příspěvek od lukoslaf »

lidičky potřebuju poradit začal sem hrát na midi dj tekno a psytrance a tribecore a potřebuju poradit kde stáhnout nějaký sety pro mixování!!!
Este raz si precitaj co si napisal... :roll:
VDJ PRO, Pioneer DDJ-ERGO, Panasonic RP-DJ300

pieter23

Příspěvek od pieter23 »

nechápu proč všechny sety jsou s mixovaný s několika dohromady a já bych potřeboval nějaký tracky k mixování!!!!

knoflikos

Příspěvek od knoflikos »

:?: :?: :?:

Bobo69
Vybavení

Příspěvek od Bobo69 »

pieter23 píše:nechápu proč všechny sety jsou s mixovaný s několika dohromady a já bych potřeboval nějaký tracky k mixování!!!!
Ty vole...co to hulíš za matroš ? :lol: :mrgreen:

pieter23

Příspěvek od pieter23 »

nevim jen semchtěl poradit kde lidi co hrajou berou sety k mixu nic víc!!!tak ďík!!!

nema.dj

Příspěvek od nema.dj »

chalan, mas to trosku popletene ... set vytvori DJ z trackov .... a zalezi od vkusu DJ, ktory remix nejakeho tracku pouzije a s cim ho skombinuje .... trosku si nastuduj terminologiu djingu, lebo potom ti nik neodpovie alebo ti da taku odpoved ako si dostal ... peace in da soul ;)
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

Páťa

Příspěvek od Páťa »

Tak nějak nechápu, proč pieter píše svůj řekl bych dotaz bez hlavy a paty sem.
Ale když už sem se ozval, rád bych přečetl Váš názor.
Narazil sem na kontroler
http://www.reloopdj.cz/jockey-3-remix/
Moc recenzí neni, ale pochopil jsem, že by nejspíš měl patřit do rukou pokročilejšímu (a to hodně) než sem já. Takže můj dotaz. Neprohloupím, když si ho koupím a budu na něm hrát uplně od začátku ? Nebo je výhodnější zainvestovat do levnějšího kontroleru a pak přejít na dražší model ?

djmario

Příspěvek od djmario »

Ahoj osobně ho vlastním neni tak složitý jede na traktoru a virtual dj předtím jsem měl 2 řadu a když jsem jsi koupil tohle luxus neni to složitý do začátku ber ho chybu neuděláš s nastavením jsem potřeboval poradit ale i s základem to jede

Páťa

Příspěvek od Páťa »

Dobrá, díky za komentář :)

Odpovědět