Potřebuju zesilovač?

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
Odpovědět
janie
Příspěvky: 6
Registrován: 18 úno 2012 12:57

Potřebuju zesilovač?

Příspěvek od janie »

Mam 2 Technicse 1210 a Pioneer DJM 400 a pouze stare repraky,ktere na to napojit vubec nejdou,asi budu muset koupit nove.... Chtela bych se prosim zeptat, jestli je nutne koupit jeste zesilovac, aby hraly repraky? Ja vim,uplne zacatecnicka otazka :D ale predem dik za odpoved.

Uživatelský avatar
Bobo69
Příspěvky: 616
Registrován: 26 čer 2011 11:01
Vybavení

Re: Potřebuju zesilovač?

Příspěvek od Bobo69 »

Pokud chces slyset nejakej zvuk tak ANO :biggrin2:

janie
Příspěvky: 6
Registrován: 18 úno 2012 12:57

Re: Potřebuju zesilovač?

Příspěvek od janie »

Bobo69 píše:Pokud chces slyset nejakej zvuk tak ANO :biggrin2:
A jaky bys mi doporucil?

honcka
Příspěvky: 1921
Registrován: 09 dub 2009 14:11
Vybavení

Re: Potřebuju zesilovač?

Příspěvek od honcka »

zesilovac se kupuje k reprobednam, takze prvni napis co mas ze repraky

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1080
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: Potřebuju zesilovač?

Příspěvek od stereoman »

Ja bych ti doporucil ten ruzovy s kytickama :lol: .

Pokud chces poradit, tak musis napsat jake by melo byt presne pouziti? Ciste na doma v panelaku? Ve zkusebne? Jake k tomu mas v planu poridit bedny? Kolik mas penez?

Pokud nadoma v panelaku, tak spousta lidi k tomu pouziva klasicke hifi veze, pripadne studiove monitory, co maji i na produkci. V panelaku tomu totiz nemuzes poradne nalozit, takze lepsi aparat postrada smysl.

Pokud mas prostor, kde to muzes osolit, tak zde je to uz jen veci penez. Za takove minimum povazuji 15'' bedny. Menepalcove ti moc nezabasuji. Menepalcove tak maji smysl jedine ve spolupraci se subem.

Pak je jeste myslenka k diskusi Aktiv VS Pasiv.

Aktivky maji lepe sladene menice a vhodne zesaky (tedy ne vzdy, zalezi na tride a vyrobci). Problem je kdyz se ti aktivka posere, v ten okamzik nemas nic.

Pasivky maji namisto procesingu jen pasivni vyhybku a potrebujes k nim koupit zesak. U nekterych pasivek lze vyhybku vyradit a muzes krmit vysky a spodky zvlast. V tomto pripade potrebujes 2 zesiky a vyhybku nebo procesor. Vyhodou je moznost lepsiho sladeni menicu, ale zase to vice stoji.

Predesle 2 odstavce jsou spise dulezite pro klasicke aparaty nez pro odposlechy, ale alespon ziskas predstavu, jak to funguje...

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1080
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: Potřebuju zesilovač?

Příspěvek od stereoman »

Koukam, ze nez jsem dopsal muj elaborat, tak me honcka predbehnul ...

Vetsinou pokud nekdo napise, ze ma nejake stare repraky, tak predpokladam, ze to bude HIFI parodie znacky Tesla podedena po dedeckovi :lol: .

janie
Příspěvky: 6
Registrován: 18 úno 2012 12:57

Re: Potřebuju zesilovač?

Příspěvek od janie »

Jo,jen na doma. Mam takovou hifi vez Thomson A3180 s dvema repraky.

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1080
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: Potřebuju zesilovač?

Příspěvek od stereoman »

Ma pouzitelny zvuk? Ma AUX?

janie
Příspěvky: 6
Registrován: 18 úno 2012 12:57

Re: Potřebuju zesilovač?

Příspěvek od janie »

ano ma. Jde to napojit jen namisto sluchatek. Repraky jsou dratama napojeny na vez,musel by se jim zmenit konektor a pak by to asi teda potrebovalo jeste zesilovac

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1080
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: Potřebuju zesilovač?

Příspěvek od stereoman »

S tema sluchatkama ti nerozumim. To ze repraky jsou pripojeny dratama na svorkovnici je normalni. Pokud ten Thompson ma AUX, tak to pripojis bez problemu.

janie
Příspěvky: 6
Registrován: 18 úno 2012 12:57

Re: Potřebuju zesilovač?

Příspěvek od janie »

A jo, jasne. Staci koupit kabel a mělo by to jít. Děkuju

cybersound
Příspěvky: 25
Registrován: 06 srp 2011 21:56

Re: Potřebuju zesilovač?

Příspěvek od cybersound »

ahoj, už ti to hraje :)?

janie
Příspěvky: 6
Registrován: 18 úno 2012 12:57

Re: Potřebuju zesilovač?

Příspěvek od janie »

ano, hraje :D :)

pepa
Příspěvky: 1
Registrován: 14 zář 2012 22:59

Re: Potřebuju zesilovač?

Příspěvek od pepa »

Ahoj,poradite me pls jak propojim rozhlasovou ustřednu http://www.dexon.cz/katalog/plosne-inst ... redna.html s repro 2.1 notebookem a midi controler?nvm jak vsechno propojit. i priposlech bych chtel. da sa to nejak zkloubyt'? sem novacekco se tyce zesilovace a nvm. diky za odpoved. cao :)

Odpovědět