Player vs Kontroler

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
Odpovědět
dicknz

Player vs Kontroler

Příspěvek od dicknz »

Zdravím hraji doma na PIONEER DDJ - SX a SB

Byl jsem pozván na jednu akci kde jsou externí Playery 900 nexus ...

Hrál bych na tom poprvé.. Majitel mi říká ať si stahnu recordbox tam si vše připravím a dotahnu Flashku a že je to stejný jako hrát na kontroler ale v životě jsem na playery nehral, tak se chci zeptat ... mám se toho bát ? nebo se to nějak podá a je to podobné ? :)

Vittuon

Re: Player vs Kontroler

Příspěvek od Vittuon »

Zdravím, nechci zakládat nové téma, tak vkládám zde.
Uvažuji nad dlouhodobou investicí do hardwaru.
V intervalu x let si chci z brigád naspořit dostatek financí na slušnou sestavu, která by mi vystačila na " zbytek života ".
Zatím mám zkušenost s midi Numark MixTrack II, ten jsem po půl roce prodal, už mě omezoval. Nešlo si na tom moc vyhrát s přechody, se zvukem..
Hraji tech house, deep, funky.. house, future house..
Otázka je taková. Kontrolér nebo 2 playery + mixák ? U midi se hlavně bojím, zda mi nebude chybět standartní mixák, ale možná to je jen pocit...Playery se i moc líbí..
Finančně bych se vejít kolem 30-40 K. Beru to jako dlouhodobou vizi a proto se nehodlám nějak omezovat financemi na úkor kvality.
Koukal jsem i po bazarech, ale osobně nemám přílišnou důvěru k použitému hardwaru za takový obnos...
Budu tedy rád za tipy, poznatky, rady :)

marek17

Re: Player vs Kontroler

Příspěvek od marek17 »

to je jedno na com hras , musis sa spoliehat na svoj sluch hlavne. Pod slusnou zostavou si predstavujem nieco lepsie (2x CDJ2000 + DJM850 )
Zalezi od toho ci chces so sebou vlacit aj Notebook s Rekordboxom(konzola). Co som si vsimol vatsina DJ hra na playeroch (minimalne 2 CDJ)
alebo na gramcoch.
-Nehral som zatial na playeroch iba na DDJ-RX
Owned/Sold: DDJ-RX,DDJ-RB / PreOrder: DDJ-1000

Odpovědět