Mix+nahrávání do PC

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
Odpovědět
Hupky
Příspěvky: 23
Registrován: 14 led 2008 15:37

Mix+nahrávání do PC

Příspěvek od Hupky »

Zdravím.
Měl bych dotaz...mám mix America Audio Q-D6 připojený k PC.Chtěl bych nahrávat to co hraju ale problém je v tom, že kvalita nahrávky je vždycky otřesná(basy chrčí,výšky pískají).Mám interní vícekanálovou zvukovku na základní desce takže to bude asi tím...uvažuju o koupi externí zvukovky např. od M-AUDIO ale vzhledem k tomu, že nevydělávám je to pro celkem drahá záležitost.
Otazká zní:Je nějáké jiné řešení než koupě externí zvukovky pro tvorbu v poslouchatelné kvalitě?

Snad jste mě pochopili.
Za každou radu moc rád.
Díky

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Mix+nahrávání do PC

Příspěvek od Azu »

to tím nebude, máš to jen přebuzený, stáhni si vstupní sílu signálu co jde do zvukovky
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Hupky
Příspěvky: 23
Registrován: 14 led 2008 15:37

Re: Mix+nahrávání do PC

Příspěvek od Hupky »

Azu píše:to tím nebude, máš to jen přebuzený, stáhni si vstupní sílu signálu co jde do zvukovky
jack na nahrávání mám píchnutý do růžového konektoru(mikrofon)...mám stáhnout v softwaru od zvukovky ten mikrofon jestli chápu dobře?

Kenny
Příspěvky: 266
Registrován: 23 zář 2007 20:40

Re: Mix+nahrávání do PC

Příspěvek od Kenny »

do mikrofonního to nedávej, dej to do modrýho - Line-In
pak si zaškrtni a nastav v softwaru zvukovky že nahráváš z Line-in
Korg Zero 4, 2x Pio. CDJ 1000Mk3, HDJ 1000, pouzdra na CD - UDG :)

Hupky
Příspěvky: 23
Registrován: 14 led 2008 15:37

Re: Mix+nahrávání do PC

Příspěvek od Hupky »

už to fičí...díky :wink:

kosmos studio
Příspěvky: 7
Registrován: 08 bře 2009 12:12

Re: Mix+nahrávání do PC

Příspěvek od kosmos studio »

zdavím.mam taky podobný problém.djm 700 a zvukárnu alesis io2 mam to táhnout z REC nebo MASTER do line in.je v tom rozdíl?

Hupky
Příspěvky: 23
Registrován: 14 led 2008 15:37

Re: Mix+nahrávání do PC

Příspěvek od Hupky »

kosmos studio píše:zdavím.mam taky podobný problém.djm 700 a zvukárnu alesis io2 mam to táhnout z REC nebo MASTER do line in.je v tom rozdíl?
dej to z REC(nahrávání) do line-in...mě to takhle jede :wink2:

kosmos studio
Příspěvky: 7
Registrován: 08 bře 2009 12:12

Re: Mix+nahrávání do PC

Příspěvek od kosmos studio »

díky moc.už jdu na to.

kosmos studio
Příspěvky: 7
Registrován: 08 bře 2009 12:12

Re: Mix+nahrávání do PC

Příspěvek od kosmos studio »

mam další problém nahrávám do audacity a jednou je to zrychlené a pak zase v normálu.poradí někdo :(

Hupky
Příspěvky: 23
Registrován: 14 led 2008 15:37

Re: Mix+nahrávání do PC

Příspěvek od Hupky »

kosmos studio píše:mam další problém nahrávám do audacity a jednou je to zrychlené a pak zase v normálu.poradí někdo :(
s audacity nemám bohužel žádné zkušenosti...sry kámo :confused2:

Odpovědět