Udělal jsem obrázek toho co je možné ovládat není sice kompletní ale je v něm popsáno vše krom funkcí buttonu. Zaměřil jsem se hlavně na funkce shiftu. Ostatní věci jsem snad ani nemusel popisovat. Pár věcí se moc popsat ani nedá já myslím že nejlepší způsob je si mapping prostě jednoduše vyzkoušet a koukat co daná funkce dělá v programu. Na pravé straně jsem popsal jednu část jednoho decku a na levé druhou část protože by se to tam ani jinak nevešlo v obrázku je tudíš jenom popsán jeden kanál. Na všech kanálech je to samé ovládání z malou víjímkou kde na kanálech decku A a C je ovládání mixeru a na decku B je zase ovládání loop recorderu a load deck A a B . Na decku D není žádné specifické ovládání tudíš je na něm stále místo na nějakou tu funkci na kterou jsem zatím nic nedal přemýšlel sem že by se tam hodilo dát další remix deck ovládající deck C časem přidám i Loop recorder na decku B který loop bude načítat nahrávku na deck D. Doufám že jste se vtom nezamotali
Mapping Ledek na Jogu
Re: Mapping Ledek na Jogu
Numark Mixtrack Quad Sw Traktor Scratch Pro 2 a VirtualDj Le.
Denon DJ MC7000 Sw Serato Dj .
Jsem zpět s další aktualizací .
Nebudu se nijak rozepisovat přibyli další dvě ovládací položky, jednou znich je key adjust a stereo balancer v levo a v pravo.
Všechny knoby byli vykalibrovány a otestovány.
Jak ovládat na numark mixtrack quad:
Stiskem Shift + Mid ovládáte Key knob .
Stiskem Shift + Bass ovládáte Pan knob .
Nebudu se nijak rozepisovat přibyli další dvě ovládací položky, jednou znich je key adjust a stereo balancer v levo a v pravo.
Všechny knoby byli vykalibrovány a otestovány.
Jak ovládat na numark mixtrack quad:
Stiskem Shift + Mid ovládáte Key knob .
Stiskem Shift + Bass ovládáte Pan knob .
Omlouvám se že tady pořát tak to spamuju.
Přidal jsem další funkci v mappingu a opravil chyby v equalizeru, zjistil jsem totiž že nelze ovládat další funkce jako je přiklad Gain, Key a PAN při aktivním loopu . To je opraveno, funguje i při aktivním loopingu´´Jak už jsem zde psal další tyto funkce musíte mít stlačený shift a točit pitch + -
Ta nová funkce co jsem zmiňoval je funkce scratch:
1.) jednim stiskem zapnete scratch
2.) druhým stlačením se zapne flux mode
3.) ten ele ještě není aktivní musíte stlačit znovu tlačítko scratch. Až se rozsvítí kontrolka scratch, tudiš je zapnutý flux mode Dalším stlačením se vypne a tak pořát dokola.
Chtěl jsem to nastavit tak aby se zapínal flux mode pomocí shiftu + scrach ale na tlačítku scratch již je jiný modifier tak že jsem lepší alternativu zatím nedomyslel. Budu zkoušet dál. To je zatím vše.
Komu nevyhovuje flux mode a nějak to nevyužívá jednoduše v mappingu funkci flux mode odstraníte je to hned na konci.
Přidal jsem další funkci v mappingu a opravil chyby v equalizeru, zjistil jsem totiž že nelze ovládat další funkce jako je přiklad Gain, Key a PAN při aktivním loopu . To je opraveno, funguje i při aktivním loopingu´´Jak už jsem zde psal další tyto funkce musíte mít stlačený shift a točit pitch + -
Ta nová funkce co jsem zmiňoval je funkce scratch:
1.) jednim stiskem zapnete scratch
2.) druhým stlačením se zapne flux mode
3.) ten ele ještě není aktivní musíte stlačit znovu tlačítko scratch. Až se rozsvítí kontrolka scratch, tudiš je zapnutý flux mode Dalším stlačením se vypne a tak pořát dokola.
Chtěl jsem to nastavit tak aby se zapínal flux mode pomocí shiftu + scrach ale na tlačítku scratch již je jiný modifier tak že jsem lepší alternativu zatím nedomyslel. Budu zkoušet dál. To je zatím vše.
Komu nevyhovuje flux mode a nějak to nevyužívá jednoduše v mappingu funkci flux mode odstraníte je to hned na konci.