LiveSets
Re: LiveSets
Tola: Drž .... .... Prostě se chci na něco zeptat co a jak a ty jsi mistr světa promiň, machruješ tu jak kdyby jsi ty sám byl nwk kdo... namyšlenost některých JEDINCů je k smíchu Tak ty smyčky už chápu, ale prostě nwm jak do toho udělat ten beat v abletonu to vím ale prostě kde mam vzít ty samply, a jeste takove aby s toho vzniklo tekno nějaký tutoriál nbo tak?
Honcka: Koho tady zajímají kámošove stroje, toto neni topic vychval se kamošovýma věcma ale hlp ohledně mého dotazu tak s tímhle jdi do .... Ty sám máš podlě me velkou .... ale hubu máš jak vrata ja nechcu vedet co má kámoš ale mam trochu jiny problem
Chytni provázek, vem kachničku na výlet, a za pár let až dospěješ, se vrať mezi lidi....
na netu se vali hromada tutorialovejch videi k abletonu + k tomu je takova zajimava vec, rika se tomu manual jinak ty Mrmnkovi masiny jsem tady pastoval jenom kvuli tomu, aby sis udelal predstavu, kolik toho zhruba budes potrebovat, kdyz chces jet ciste na masiny bez kompu, to ted dela uz jenom minimum lidi, vicemene skoro vsichni co livka zacinaj posledni dobou jedou kontroler + ableton + max k tomu nejakej HW syntak
ja jsem ti poradil s tim fruitem do zacatku, v tom uz je defaultne celkem dost zvuku, pokud chces neco navic, bud si ty samply musis koupit nebo si neco sam vysamplovat, jinak ja livka nejedu a moji sestavu mas v mym podpisu
ja jsem ti poradil s tim fruitem do zacatku, v tom uz je defaultne celkem dost zvuku, pokud chces neco navic, bud si ty samply musis koupit nebo si neco sam vysamplovat, jinak ja livka nejedu a moji sestavu mas v mym podpisu