Hardtek a Fruitloop studio

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
Odpovědět
DjBrain

Hardtek a Fruitloop studio

Příspěvek od DjBrain »

Nazdar všichni:) Jsem uplny zacatecnik, a tudis bych se chtel zeptat, nevite li neco o tvorbe hardteku ve fruitloop studiu, jak na to, co k tomu potrebuju nebo tak. Hodila by se k tomu treba hracka korg EMx1?

honcka
Vybavení

Re: Hardtek a Fruitloop studio

Příspěvek od honcka »

[quote="DjBrain"]Nazdar všichni:) Jsem uplny zacatecnik, a tudis bych se chtel zeptat, nevite li neco o tvorbe hardteku ve fruitloop studiu, jak na to, co k tomu potrebuju nebo tak. Hodila by se k tomu treba hracka korg EMx1?[/quote]
na zivy hrani obecne se fruityloops moc nepouziva, max na pripravu smycek, kteryma nakrmej program Ableton Live, ten Korg je v poho, ale za ty samy prachy bych si spis koupil jetou Yamahu RS7000, ktera toho umi mnohem vic a obevuje se v ruznejch bazarech a inzeratech celkem casto.

jeste k tomu budes potrebovat zvukovou kartu s midi vystupem a nejaky midi kontroler na ovladani SW, ze clovek toho moc neumysuje
treba prave pro ten ableton je ted vybornej kontroler AKAI APC40 http://www.akaipro.com/apc40

DjBrain

Příspěvek od DjBrain »

Aha, ale kdyz jsem cetl treba flayery errorteka tak na nich mel live set fruitloop studio, tak proto jsem si rikal ze to kuti ve FL, njn yamaha je v poho jenze stoji starsi tolik co novy korg, kazdopadne diky za pomoc:)

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

DjBrain píše:Aha, ale kdyz jsem cetl treba flayery errorteka tak na nich mel live set fruitloop studio, tak proto jsem si rikal ze to kuti ve FL, njn yamaha je v poho jenze stoji starsi tolik co novy korg, kazdopadne diky za pomoc:)
stara stoji stejne jako novy korg, protoze nova stala kolem 40k, hlavne ta yamaha umi to samy co EMX a ESX dohromady.

Odpovědět