Další nováček :)

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
F3RA

Další nováček :)

Příspěvek od F3RA »

Zdravím všechny na fóru.
Už od první návštevyd diskotéky jsem chtěl jednou mixovat. Jenže motorky vyhráli.
Teď, když jsem se k tomu chtěl dostat znova, už jsem měl i parťáka. Kamaráda.
Dohromady jsme koupily vybavení.
Já 2X Denon DN-S1000
On Pioneer DJM 600
Nyní spolu zkoušíme, zatím různě zkoumáme efekty, co co umí, trefovat se do písniček, dělat smyčky.
Jenže je to tak složité!!
Není tu někdo ochotný ze Zlínského kraje, který by nám vysvětlil aspoň základy co a jak se ovládá dělá, co co znamená atd.?
Procházel jsem toto fórum už jako neregistrovaný, četl tady několik témat, i pro nováčky.
Je tu plno užitečných informací, jen je nějak dostat do palice a umět použít.
Schlédli jsme i několik videií na youtube.com jenže dobře se na to dívá, ale praxe je něco jiného.
Samozřejmě po nikom nechceme nic zadarmo, když budete někdo ochotní poradit, pomoct, ukázat, můžem se domluvit i na ceně.
Míchání nás dost baví, jenže já u toho nevydržim trénovat když nevim co a jak ani v záklaních věcech. Nejsem schopný ani pustit "pěkně" písničku za písničkou.
:oops:
Ta sestava asi není nic moc, ale myslim, že na zkoušení to stačí.

CrissC

Re: Další nováček :)

Příspěvek od CrissC »

Jde o to trénovat a trénovat, ono to pak půjde ;-)

stopo

Příspěvek od stopo »

praveze zostava je super nie len na zaciatok ale aj pre profikov je to nakózajj kvalitna zostavicka a vydzri asi vsetko

a ak s niecim treba pomoct tak len napis alebo mozme niekedy zavolat cez skype (isto by som nebol jediny kto chce zadarmo pomoct)

F3RA

Příspěvek od F3RA »

Jo jenže když ani člověk nezná základy....tak jak pak trénovat?

DeeJay PiPi

Příspěvek od DeeJay PiPi »

Tak pokud nemáš ani ten základ, tak je to celkem na prd, no...Na Zlínsko jezdím občas hrát. Teď někdy bych tam měl jet, tak se můžeme domluvit a něčemu tě přiučím...:)

F3RA

Příspěvek od F3RA »

stopo píše:praveze zostava je super nie len na zaciatok ale aj pre profikov je to nakózajj kvalitna zostavicka a vydzri asi vsetko

a ak s niecim treba pomoct tak len napis alebo mozme niekedy zavolat cez skype (isto by som nebol jediny kto chce zadarmo pomoct)
Chlape díky!Vážim si toho! Jen nevim jestli přes skype něco vyřešíme. ale možem zkusit.
Kdyžtak písni. Můj skype je Franta.hl :wink:

CrissC

Příspěvek od CrissC »

tak trocha té teorie, na youtube a nebo google. Vždycky se začíná teorií, akorát ta praktická část je horší...

F3RA

Příspěvek od F3RA »

DeeJay PiPi píše:Tak pokud nemáš ani ten základ, tak je to celkem na prd, no...Na Zlínsko jezdím občas hrát. Teď někdy bych tam měl jet, tak se můžeme domluvit a něčemu tě přiučím...:)

To by jsi byl fakt tak ochotný?? :surprised2: to bych si vzal i volno v práci kvůli tomu!

A taky už od začátku že Armin ze mě nebude :lol:

CrissC

Příspěvek od CrissC »

i Armin se to musel naučit :D

F3RA

Příspěvek od F3RA »

CrissC píše:tak trocha té teorie, na youtube a nebo google. Vždycky se začíná teorií, akorát ta praktická část je horší...
Ta praktická část je hrozná! A to mi říkal borec jak je to jednoduché, že na tom nic není! Darebák!

CrissC

Příspěvek od CrissC »

:D no když se to veme kolem a kolem a člověk pak přijde jak na to :D, tak to je pak poměrně lehký. Vážně až na to přijdeš, tak si řekneš, že je to vlastně easy, stačí to pochopit, stejně jako ve škole, nejdřív to je těžký, ale když to pochopíš, tak si uvědomíš jak to je vlastně lehký (chemie, matika, fyz. atp.)

F3RA

Příspěvek od F3RA »

S chemií a fyziků na mě nechoď :lol:
Kdyby člověk znal ty základy, jak to a tak, učí se hned líp.
Ve škole ti taky první ukážu jak na to, jsou vzorečky atd. Pak už jen trénovat(počítat)

CrissC

Příspěvek od CrissC »

No tak pokud umíš anglicky, tak vážně youtube a to se dá pochopit ;-) djtutor.com třeba nebo na youtube je někde seriál od lidí co hrajou na ibize

F3RA

Příspěvek od F3RA »

Mrkni víš, píšu tam, že to vidim, jak to dělají, ale ani za nic nedojdu na to jak.
Všichni tam mají jiné "mašiny"
Myslim, že u mě je už i problém ve správném výběru hudby.

DeeJay PiPi

Příspěvek od DeeJay PiPi »

Tak já tak jezdím hrát o víkendu, takže volno si brat nemusím. A pomůžu rád. Taky jsem kdysi, tak jako každý, začínal a byl jsem rád za každou radu :).
K tomu výběru hudby...aspoň máš předtavu, co by si chtěl hrát? Nebo nemáš ani tucha...?

Odpovědět