Ahoj všichni.
Nejdříve jsem byl pro ipip.cz, ale tam je jen 50 volných portů na asi 8 000 rádií. Takže bych rád přešel na shoutcast.com, kde není žádný limit.
Víte někdo, používáte či podali byste mi sem přesný návod jak si nastavit stáhnutou pluginu? Je to tam sice všechno napsané, ale anglicky - což neovládám. Díky za rady
Jak sizřídit rádio na shoutcast.com?
Jak sizřídit rádio na shoutcast.com?
soundcloud.com/dj-myxin
facebook.com/djmyxin
djmyxin.wz.cz
facebook.com/djmyxin
djmyxin.wz.cz
Tak už jsem pokročil v tom, že shoutcast.com šlape přes stejnou pluginu (SHOUTcast DSP 1.9.0) jako radio.ipip.cz. Já totiž omylem instaloval SHOUTcast Server místo ponechání si stejné pluginy jako je potřebná na ipipu.
No, ale jak teda nastavit tu pluginu? Přibližně ji mám nastavenou jako je popsáno na ipipu, ale stejně to musí být jinak... neví někdo jak které kolonky vyplnit?
No, ale jak teda nastavit tu pluginu? Přibližně ji mám nastavenou jako je popsáno na ipipu, ale stejně to musí být jinak... neví někdo jak které kolonky vyplnit?
soundcloud.com/dj-myxin
facebook.com/djmyxin
djmyxin.wz.cz
facebook.com/djmyxin
djmyxin.wz.cz
No, pokud chces vysilat touto formou radia, tak je pouzivany program winamp plus SHOUTcast DSP plugin, který se používá vždy, stejně jako jsi ho používal na ipip.cz...
Proto aby jsi mohl vysílat musíš buď sám mít na PC SHOUTcast server... což pokud nemáš rychlej internet a veřejnou IP, nemá vůbec cenu zkoušet...
Daleko lehčí je použít nějaký SHOUTcast freeserver, obdobný jako napr. ipip.cz, ale s vetsi kapacitou.... Ja napriklad, kdyz neco vysilam, pouzivam server listen2myradio.com, kde si vytvoris ucet, prideli ti IP adresu, port, takou jednoduchou webovou stranku a pak vysilas pomoci jejich serveru...
Udaje od nich pak jen vyplnis do nastaveni toho pluginu ve winampu
Zde je navod, jak vse nastavit pro listen2myradio.com http://www.blog.jakubdvorak.eu/view.php ... 2007070016
omlouvam se, pokud je zakazano postovat linky vedouci pryc z fora
Proto aby jsi mohl vysílat musíš buď sám mít na PC SHOUTcast server... což pokud nemáš rychlej internet a veřejnou IP, nemá vůbec cenu zkoušet...
Daleko lehčí je použít nějaký SHOUTcast freeserver, obdobný jako napr. ipip.cz, ale s vetsi kapacitou.... Ja napriklad, kdyz neco vysilam, pouzivam server listen2myradio.com, kde si vytvoris ucet, prideli ti IP adresu, port, takou jednoduchou webovou stranku a pak vysilas pomoci jejich serveru...
Udaje od nich pak jen vyplnis do nastaveni toho pluginu ve winampu

Zde je navod, jak vse nastavit pro listen2myradio.com http://www.blog.jakubdvorak.eu/view.php ... 2007070016
omlouvam se, pokud je zakazano postovat linky vedouci pryc z fora
Work hard, party hard.
-
Re: Jak sizřídit rádio na shoutcast.com?
AHA... tohle všechno byly dobré rady.... ale ještě jeden malý problém.
Zkoušel jsem listen2myradio.. všechno naprosto v pohodě.
Nastavení na shoutcast.com se mi taky podařilo, ale nějak se nemůžu najít v tom dlouhym seznamu na shoutcast.com..(tedy pokuď to tak chodí a měl bych se tam dát skutečne najit). Takže vysílám, ALE v podstatě nevím kam vysílám
Asi se tam musí provést log-in..?!? To si ale nejsem jistej jak se dělá.
Mohl by mi s tím někdo z vás pomoct?...
Zkoušel jsem listen2myradio.. všechno naprosto v pohodě.
Nastavení na shoutcast.com se mi taky podařilo, ale nějak se nemůžu najít v tom dlouhym seznamu na shoutcast.com..(tedy pokuď to tak chodí a měl bych se tam dát skutečne najit). Takže vysílám, ALE v podstatě nevím kam vysílám

Asi se tam musí provést log-in..?!? To si ale nejsem jistej jak se dělá.
Mohl by mi s tím někdo z vás pomoct?...