To zvladnes v plno programech, dokonce i ve virtualu, ale ty myslíš jak dostat vokály ze songu a nebo je odstranit co? Tak to nejde, chce to trochu guglit
DJ PeeJay píše:To zvladnes v plno programech, dokonce i ve virtualu, ale ty myslíš jak dostat vokály ze songu a nebo je odstranit co? Tak to nejde, chce to trochu guglit
vim že to jde potlačit ve vdj ale ne uplně ale o to nejde já chci nějakym způsobem udělat mas-up tak nějaký nápady jsem a asi nejspíš bych to chtěl udělat na playerech a mixu.Jediný co mě napadlo je namixovat část kde je hudba tichá ne-li vůbec a jen vokal je hodně nahlas-vytáhnout ho třeba filtrem a namixovat do druhýho tracku s melodií jinak nevim
Nevim co je na tom tak slozityho...sezenes si instrumentalku jednoho tracku a akapelu druhyho tracku a pak uz je jedno jestli to do sebe namichas ve vdj nebo si to vypalis na ceda a smichas to na playerech...
amdman píše:Nevim co je na tom tak slozityho...sezenes si instrumentalku jednoho tracku a akapelu druhyho tracku a pak uz je jedno jestli to do sebe namichas ve vdj nebo si to vypalis na ceda a smichas to na playerech...
A tímto stylem to dělají i profi DJ ve svých remixech a mash-upech??A Kde se to dá kdyžtak sehnat ?
amdman píše:Nevim co je na tom tak slozityho...sezenes si instrumentalku jednoho tracku a akapelu druhyho tracku a pak uz je jedno jestli to do sebe namichas ve vdj nebo si to vypalis na ceda a smichas to na playerech...
A tímto stylem to dělají i profi DJ ve svých remixech a mash-upech??A Kde se to dá kdyžtak sehnat ?
Jelikoz nejsem "profi" dj tak vsechno taham z netu a delam to pro zabavu ne abych to nekde prezentoval. Ale myslim si ze znamejsi jmena djingu si kupujou desky kde mas original tracku, pripadne nejakou radiovou nebo klubovou verzi a pak taky instrumentalky a akapelu. Ale kde schanej instrumentalky a akapely veci ktery nevysly na deskach to vazne nevim a pokud to nekdo vi at mi to rekne pac ne vsechno se da na cerno stahnout
Nechci vám kazit náladu, ale pravý mash up je dvě nepozměněné skladby sedící do sebe. Tzn i s vokálama. Jde o to najít dvě, které do sebe sedí a slušně je prolnout.
Acapella se používá spíše jako dj tool, tzn na okořenění setu.
(nejsou to zákonitosti, ale spojit acapellu a bicí je sice fajn, ale je to nuda .))