Čus, prach je hrozná věc, všechny prachy sem už utratil na vybavení, ale na nějakou tu sadu na čištění desek už mi nezbylo . Nevíte jak na to s něčím co je běžně doma? Zkoušel jsem různé antistatické prachové utěrky ale moc to s tim nejde Pls help.
Tenhle problém jsem ze začátku řešil taky, pak jsem si koupil takovej sprej na vinyly od firmy Rodec (objem 200 ml) a je to pohoda, ty dvě stovky tě snad nezabijou. Samozřejmě kartáč na desky to jistí.
Taky teď kupuju techniku do začátku.. vinyly atd.. no a mám vyhlídlej kartáč od Rodec (prodance) asi za 180kč... ale mám docela strach abych ten vynil nepošrábal nebo tak něco..
přesně z toho jsem měl strach Na obrazku to vypada fakt drsně.. jako je mi jasné že to asi musí být jemné. BTW. čistit asi tak nějak dokola po směru hraní že ? nebo se pletů ?
Bj_Carda píše:přesně z toho jsem měl strach Na obrazku to vypada fakt drsně.. jako je mi jasné že to asi musí být jemné. BTW. čistit asi tak nějak dokola po směru hraní že ? nebo se pletů ?
rozhodne po smeru stopy, ale i tak myslim ze sou ty vlakna tak jemny ze to neni sance nak tu desku znehodnotit