Ta nová digitální mašina za 65000 ?ToLa píše:Bude tam novej pajonýr?Kenny Dixx píše:...když už sem zbytečně píšu - jedete někdo na výstavu Muzika 2009?![]()
Fotky vašeho domácího pracoviště :) / Your setup pics
Re: Fotky vašeho domácího pracoviště :) / Your setup pics
2xReloop RP-4000M3D,Numark DM-1002MKII,Active 2x100W
Http://adzi.ic.cz
http://www.divky.com/upload/doma.jpgýstava muzika jak už název napovídá je vyloženě pro hudebníky s kytarama, klávesama a bicíma, bohužel pro dj tam vlastně nevuvidíte vůbec nic krom reloop spin2+m Reloop RMP3, Reloop digital joceky 2 a to je asi tak všechno co tam bude k vidění, ostatní firmy s dj technikou se nezůčastní a když už náhodou tak jen v podobě rozdávání katalogů. Je to prostě o ...... To byl i důvod proč udělat speciální sraz djů a příznivců djingu kdesi na smluveném místě, kam by se vzalo mnohem víc dj techniky, v podstatě vše co je dnes v kurzu k vyzkoušení a zahrání si na tom, ale pak mně udivujou ty lidi co jsou ochotný jet 300km do Prahy na veletrh MUzika kde noc neuviděj a nejsou schopný jet 250km jinam na akci výhrandě pro dje, kde naopak uvidě a ošahaj všechno
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
azu a zkoušel jsi tenhle nápad realizovat právě v Praze někde?
:biggrin2:
"To byl i důvod.." ? Takže tahle akce už někde proběhla? Nebo je to jen ve fázi nápadu?
Tahle akce se již 2x plánovala, ale pro nezájem lidí a neschody kde ji uskutečnit se neuskutečnila.
EVO: v Praze nezkoušel a ani bych to v Praze dělat nechtěl už jen kvůli svému vnitřnímu odporu k Praze a především línejm pražákům, ketří si myslí, že ČR je jenom Praha a nikam jinam nejsou ochotný jet
EVO: v Praze nezkoušel a ani bych to v Praze dělat nechtěl už jen kvůli svému vnitřnímu odporu k Praze a především línejm pražákům, ketří si myslí, že ČR je jenom Praha a nikam jinam nejsou ochotný jet
to je zajímavé, že něco proběho a my o tom nevíme :surprised2:
klidně bych přijel ale víc jak 100km od domova nejezdim
a že se koná všechno v Praze je zřejmě tím že je tak nějak položena skoro +- autobus uprostřed republiky (jasně Morava je dál), ale hlavně jsou do Prahy ty nejepší autobusové a vlakové spoje, z kdejaké zapadlé prdele jezdí i přímá linka x-Praha a po cestě to staví ve všelijakejch končinách, stejně tak jsou přímé rychlíky a lidem se moc nechce přestupovat a přeskakovat z busu na vlak atd... (přecejen ještě všichni nejezdí autem)
klidně bych přijel ale víc jak 100km od domova nejezdim
a že se koná všechno v Praze je zřejmě tím že je tak nějak položena skoro +- autobus uprostřed republiky (jasně Morava je dál), ale hlavně jsou do Prahy ty nejepší autobusové a vlakové spoje, z kdejaké zapadlé prdele jezdí i přímá linka x-Praha a po cestě to staví ve všelijakejch končinách, stejně tak jsou přímé rychlíky a lidem se moc nechce přestupovat a přeskakovat z busu na vlak atd... (přecejen ještě všichni nejezdí autem)
Korg Zero 4, 2x Pio. CDJ 1000Mk3, HDJ 1000, pouzdra na CD - UDG 
Ty by si to měl býval blízko, mělo se to konat v Liberci 
mě to teoreticky problém nedělá sice bych do prahy a z5 autem projel víceméně celou nádrž ale vlakem bych byl za 3kila a 4 hodiny tam.. mě ale docela štve, že nemám toliko času ale to by se taky nějak dalo vyřešit kdyby to bylo dostatečně brzo oznámeno..
ale už sme OT chtělo by to přesunout do daného tématu :wink2:
ale už sme OT chtělo by to přesunout do daného tématu :wink2:
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
no veru,do Liberca by som neviem ako siel a moc by sa mi asi ani nechcelo sa tam trepat z Brna,ale prahu by som este zvladol 
-
Paul Diamond
moje nove sluchy v pozadi Audio 8 DJ
uzasna zvukovka som nechapal
ten vystup je bozsky...

3dni mi trvalo kym som dokonale nastavil traktor scratch pro aby siel cez HID aj cez TC sa chcem podakovat Azu-ovi bez ktoreho by som to asi nedal
este stale cakam na par hraciek ako Akai LPD 8, kontroler od Denonu a Akai MPK 61 no vsetko bude skladom az v oktobri tak musim vydrzat

3dni mi trvalo kym som dokonale nastavil traktor scratch pro aby siel cez HID aj cez TC sa chcem podakovat Azu-ovi bez ktoreho by som to asi nedal
este stale cakam na par hraciek ako Akai LPD 8, kontroler od Denonu a Akai MPK 61 no vsetko bude skladom az v oktobri tak musim vydrzat
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
myspace.com/pauldiamondsk
sdjs.podomatic.com
pekny. moc pekny! taky bych chtel! 
Pioneer cdj 900, djm 700, Technics RP-DH 1200
Paule, na co potřebuješ aby ti vedle sebe fungovalo TC i HID? To mas pak jeste gramce?
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200
Paul Diamond píše:moje nove sluchy v pozadi Audio 8 DJuzasna zvukovka som nechapal
ten vystup je bozsky...
Z mého finančního hlediska vyrazím asi časem do Audio 4 DJ za nějakých 4-5000 což je pro mně pro hraní na TC desky na gramcích asi nejideálnější
2xReloop RP-4000M3D,Numark DM-1002MKII,Active 2x100W
-
Paul Diamond
DjMatisS píše:Paule, na co potřebuješ aby ti vedle sebe fungovalo TC i HID? To mas pak jeste gramce?
nie nemusi to fungovat sucastne no HID rezim je urcite spolahlivejsi ako TC
Inak mam pocit ze senny HD 25 izoluju lepsie ako HDJ 2000
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
sdjs.podomatic.com
To by mohla byt i pravda, ale zvukově jsou lepší HDJ2000, ne?Paul Diamond píše:HD 25 izoluju lepsie ako HDJ 2000
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200