jojo... můj první DJ pult byl Rodec, co měl místo korekcí filtry.
Koupil jsem ho v příšerném stavu za 7 tis a dal do pucu. Rok výroby 1976. Prodal jsem za 2600 marek. Byl to ale krásnej kousek a dejchal z něho osobitej projev.
Budoucnost DJ techniky
Re: Budoucnost DJ techniky
tie filtre miesto korekcii nahodou nemuseli byt zle 
Na to sem miloval Korg Zero 4, tam sem si mohl nastavit ze 6 režimů jak se ty poťáky mají chovat jestli jako různé filtry, nebo klasické korekce
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
-
Majky_mike
Jj... Korgy Zera na tohle byly docela vychytané.
Já osobně mam teď asi nejraději korekce z DJM 2000 při nastavení "isolator". Už jsem si na to hodně zvyknul a když hraju na jiném mixu, tak mě to chování (klasickejch) korekcí vždycky překvapí
.
Btw... pro to jsem hrozně od DJM 800 oceňoval CE s Filtrem. Dá se to na přechody použít úplně stejně.
Vůbec nejvyspělejší systém dneška je ale FQ MIX z DJM 2000. Je docela škoda, že to Pioneer nějak více nepropaguje a je to komunikované vyloženě jen jako 7mi pásmová korekce. Já jsem to na začátku taky moc nedoceňoval, ale pak jsem přišel na to, že to je jediný způsob (který znám), jak lze udělat mix "skrze korekce" jen jednou rukou. Prostě člověk na tom display "namaluje" prstem křivku poměru korekcí těch 2 tracků.
Já osobně mam teď asi nejraději korekce z DJM 2000 při nastavení "isolator". Už jsem si na to hodně zvyknul a když hraju na jiném mixu, tak mě to chování (klasickejch) korekcí vždycky překvapí
Btw... pro to jsem hrozně od DJM 800 oceňoval CE s Filtrem. Dá se to na přechody použít úplně stejně.
Vůbec nejvyspělejší systém dneška je ale FQ MIX z DJM 2000. Je docela škoda, že to Pioneer nějak více nepropaguje a je to komunikované vyloženě jen jako 7mi pásmová korekce. Já jsem to na začátku taky moc nedoceňoval, ale pak jsem přišel na to, že to je jediný způsob (který znám), jak lze udělat mix "skrze korekce" jen jednou rukou. Prostě člověk na tom display "namaluje" prstem křivku poměru korekcí těch 2 tracků.
Presne tak to chci (az na ten shitozni mix) - to je ma blizka technologicka budoucnost
Ted jen resim jak to napojit na notas. Kdyz jsem byl v CR, tak jsem si chtel koupit USB hub. Bohuzel jsem nemel internet a prodavac v TSBohemia nebyl moc privetivy. Ukazal mi jen 2 pasivni huby a to bylo vse
Nastesti mam jeste 2 originalni zdroje z Contoura IE, takze zprovoznit to nejak pujde, ale stejne si casem koupim aktivni hub.
Azu netusis, zda nahodou NI nechysta vlastni single kontrolery? V poslednich dvou verzich totiz kvalitne sabotuji Reloop Contour.Azu píše:Jog Turn: encoder, relative - sensitivity: 150% - acceleration: 50%
Jog Touch: button, hold
Scratch: encoder, relative - sensitivity: 70% - acceleration: 0% - modfier: deck play off
Scratch: encoder, relative - sensitivity: 140% - acceleration: 30% - modfier: deck play on
Tve ani zadne jine mapovani na jog nefunguje tak jako ve verzi 2.0.3. Takze bud je to bug nebo sabotaz.
Podarilo se mi to rozchodit jen na prstenci pro Pitch Bend, coz neni to prave orechove
Zdarec, chtel jsem premapovat Pioneer DDJ ERGO na Traktor Scratch Pro v 2.0.1 a po stazeni noveho Firmware pro ERGO a mappingu ze stranek Pioneeru pro tento kontroler me nefunguji Jogy. Ostatni tak nejak slape i kdyz by se asi dalo lecos vylepsit, ale ty Jogy neumim rozchodit. Mapovat moc neumim a peru se s anglinou, nemas prosim nejakou radu jak na to, nebo neni nekde nejaky funkcni mapping pro tuto verzi softu? Predem diky za pomoc... DJGTAzu píše:stereoman: Dělal sem komplet mapování v 2.1.1 a 2.0.3 pro Pioneer DDJ-ERGO, v 2.1.1 ty jog kola jdou snadněji
[quote="DJ GeeTee"]Zdarec, chtel jsem premapovat Pioneer DDJ ERGO na Traktor Scratch Pro v 2.0.1 a po stazeni noveho Firmware pro ERGO a mappingu ze stranek Pioneeru pro tento kontroler me nefunguji Jogy. Ostatni tak nejak slape i kdyz by se asi dalo lecos vylepsit, ale ty Jogy neumim rozchodit. Mapovat moc neumim a peru se s anglinou, nemas prosim nejakou radu jak na to, nebo neni nekde nejaky funkcni mapping pro tuto verzi softu? Predem diky za pomoc... DJGT[/quote]
www.club-music.cz/upload/file/PIONEER_DDJ-ERGO_T203.zip
www.club-music.cz/upload/file/PIONEER_DDJ-ERGO_T203.zip
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky