Problém

Reason, FL Studio, Cakewalk, atd.
Odpovědět
Beci

Problém

Příspěvek od Beci »

Zdarec lidi...mam takovej problém....když pustim program Audacity, a nebo třeba i Adobe Audition 3.0 tak prostě načtu instrument, a když dám nahrávání tak hudba nehraje, takže nwm jak mam zpívat, když nemam do čeho...¨dřív mi to šlo bez problémů, dal jsem nahrávání a jela hudba a do toho jsem nahrával, ale ted to nejde...nwm proč...přeinstaloval jsem sice windowsy, ale všechny nastavená mikráku, i zvukovky sem dal tak jak byli, a zkoušel jsem už všechno...nwm co s tim....poradte mi někdo pls :(

Beci

Re: Problém

Příspěvek od Beci »

žádný odpovědi ? :( už sem bezradnej

jakub.p

Příspěvek od jakub.p »

já ti neporadim...ale já to mám tak, že vedle kompu do kterýho nahrávám notebook + Allena PA28 a nahrávám tak...nahrávám do soundforge 8...zkus nastavení ve windowsech...

djmariomix

Příspěvek od djmariomix »

Ahoj , potřeboval bych poradit, jakym zpusobem udělat takovej efekt tady je ukázka http://www.youtube.com/watch?v=AQymuVgdBeg mixu je se to v sony acid 6 ale vubec nevim jak to udělat, existuje na to VST Plugin? Porad te mi prosim předem děkuji Mario

crewy

Příspěvek od crewy »

jestli myslíš to sekání tak to vzládne i beatgrid ve virtual dj, nebo rychle zmenšující se smyčky

Dj.BoB

Příspěvek od Dj.BoB »

pokuď si dobře pamatuju, tak se ta plug-in jmenuje grapper/snipper a je v základním balíku Sony, ale je to kumšt-chce si s tím pohrát!
už toho mám tolik, že to vypisovat nebudu!

Odpovědět