Cubase LE4
Cubase LE4
Zdravim vás
Máte někdo skušenosti s tímto programem? Jsem z něj nějakej zmatenej. Jak si prosim vyberu místo uložení nahrávky ? Díky moc
Máte někdo skušenosti s tímto programem? Jsem z něj nějakej zmatenej. Jak si prosim vyberu místo uložení nahrávky ? Díky moc
-
korky_bucek
Re: Cubase LE4
chces tvorit a hned si vyberies ten najkomplikovanejsi program?uz si niekedy robil s DAW nejakym ?a len tak BTW davaj dotazy do prislusnych podtem nie hocikde toto tu nema nic z OSAmkkevinem píše:Zdravim vás
http://snd.sc/eOzpir ,kind of me style
oky, asi jsem se překliknul... Já jsem ten program dostal k externí zvukovce, zkoušel jsem jiný programy na nahrávání, ale každej mi hodil nějakou chybu, nebo nefungoval. Pokud někdo ví o nějakym jednodušim tak budu rád tza každej tip. A nebo stačí poradit s tim cubase...korky_bucek píše:chces tvorit a hned si vyberies ten najkomplikovanejsi program?uz si niekedy robil s DAW nejakym ?a len tak BTW davaj dotazy do prislusnych podtem nie hocikde toto tu nema nic z OSAmkkevinem píše:Zdravim vás
-
korky_bucek
asi 5sekund z googlom a mam tuto stranku http://www.ehow.com/video_2387927_recor ... orial.html 
http://snd.sc/eOzpir ,kind of me style
[quote="korky_bucek"]asi 5sekund z googlom a mam tuto stranku http://www.ehow.com/video_2387927_recor ... orial.html
[/quote]
tak tuo máš u mě.. díky moc
tak tuo máš u mě.. díky moc
Tak nic... nevim jak tam nastavim mojí midi conzoli.. a stejně je to nějaký jeblý. Nemáte prodim někdo tip na nějakej jinej program ?
poprosim presunut tuto temu tam kam patrii !!!!
jestli myslis jinej program tohoto druhu (profi DAW) - je jich spousty. Ableton, Reason, FL Studio, Pro Tools, na mac Logic.... atd. v zadnym z nich ovsem nebudes na zacatek o moc chytrejsi - profi programy na produkci hudby nejsou zrovna moc intuitivni, jednoduse proto ze tam je miliarda moznosti. -> zadny z techto programu nebude "jednodussi".mkkevinem píše:Tak nic... nevim jak tam nastavim mojí midi conzoli.. a stejně je to nějaký jeblý. Nemáte prodim někdo tip na nějakej jinej program ?
pointa=RTFM+google
nejjednoduseji se ale na zacatek uci s FLkem (mozna proto casto z nepochopitelnych duvodu a mylne povazovano za "podradnej" program)
to je jak s VDJ...intuitivnejsie ovladanie = budu ho pouzivat zaciatocnici, takze je to pre nich..ked chces profi, musis mat traktorRickySho píše:mkkevinem píše:nejjednoduseji se ale na zacatek uci s FLkem (mozna proto casto z nepochopitelnych duvodu a mylne povazovano za "podradnej" program)
Midikonzola= 1) bud klavesy a programy ktere tu opsal Ricky sho.
2) nebo Mixak se dvema koleckama jako decky
(jednoduse
)
a pak ten virtal dj,traktor,mixvibes atd...
2) nebo Mixak se dvema koleckama jako decky
a pak ten virtal dj,traktor,mixvibes atd...
to je presne ono, kdyz jsem s DJingem zacinal, taky sem myslel ze VDJ je neco horsiho... az me vyvedli z omylu lidi co ho pouzivaj x let na dobry urovniM@to píše: to je jak s VDJ...intuitivnejsie ovladanie = budu ho pouzivat zaciatocnici, takze je to pre nich..ked chces profi, musis mat traktor
jeste me napadla moznost vzhledem k tomu co napsal crewy - jestli to nahodou neni tak ze autor topicu shani soft na DJing. v tom pripade je ten Cubase k nicemu protoze to je program na produkci -> sezen si bud jak je napsano vyse VDJ nebo Traktor....
já jsem zakládal jiný téma, který mi bylo smazáno, protože jsem idiot. Psal jsem že používam tractor LE kterej jsem dostal ke konzoli reloop dig. jockey a že používam externí zvukovku.RickySho píše:to je presne ono, kdyz jsem s DJingem zacinal, taky sem myslel ze VDJ je neco horsiho... az me vyvedli z omylu lidi co ho pouzivaj x let na dobry urovniM@to píše: to je jak s VDJ...intuitivnejsie ovladanie = budu ho pouzivat zaciatocnici, takze je to pre nich..ked chces profi, musis mat traktor
jeste me napadla moznost vzhledem k tomu co napsal crewy - jestli to nahodou neni tak ze autor topicu shani soft na DJing. v tom pripade je ten Cubase k nicemu protoze to je program na produkci -> sezen si bud jak je napsano vyse VDJ nebo Traktor....
Potřebuju jednoduchej program, stačí aby mi nahrál můj mix