Cubase LE4

Reason, FL Studio, Cakewalk, atd.
Odpovědět
mkkevinem
Příspěvky: 37
Registrován: 05 led 2011 19:00

Cubase LE4

Příspěvek od mkkevinem »

Zdravim vás
Máte někdo skušenosti s tímto programem? Jsem z něj nějakej zmatenej. Jak si prosim vyberu místo uložení nahrávky ? Díky moc

korky_bucek
Příspěvky: 147
Registrován: 01 pro 2010 15:26

Re: Cubase LE4

Příspěvek od korky_bucek »

mkkevinem píše:Zdravim vás
Máte někdo skušenosti s tímto programem? Jsem z něj nějakej zmatenej. Jak si prosim vyberu místo uložení nahrávky ? Díky moc
chces tvorit a hned si vyberies ten najkomplikovanejsi program?uz si niekedy robil s DAW nejakym ?a len tak BTW davaj dotazy do prislusnych podtem nie hocikde toto tu nema nic z OSA :)
http://snd.sc/eOzpir ,kind of me style

mkkevinem
Příspěvky: 37
Registrován: 05 led 2011 19:00

Re: Cubase LE4

Příspěvek od mkkevinem »

korky_bucek píše:
mkkevinem píše:Zdravim vás
Máte někdo skušenosti s tímto programem? Jsem z něj nějakej zmatenej. Jak si prosim vyberu místo uložení nahrávky ? Díky moc
chces tvorit a hned si vyberies ten najkomplikovanejsi program?uz si niekedy robil s DAW nejakym ?a len tak BTW davaj dotazy do prislusnych podtem nie hocikde toto tu nema nic z OSA :)
oky, asi jsem se překliknul... Já jsem ten program dostal k externí zvukovce, zkoušel jsem jiný programy na nahrávání, ale každej mi hodil nějakou chybu, nebo nefungoval. Pokud někdo ví o nějakym jednodušim tak budu rád tza každej tip. A nebo stačí poradit s tim cubase... :)

korky_bucek
Příspěvky: 147
Registrován: 01 pro 2010 15:26

Re: Cubase LE4

Příspěvek od korky_bucek »

asi 5sekund z googlom a mam tuto stranku http://www.ehow.com/video_2387927_recor ... orial.html :lol:
http://snd.sc/eOzpir ,kind of me style

mkkevinem
Příspěvky: 37
Registrován: 05 led 2011 19:00

Re: Cubase LE4

Příspěvek od mkkevinem »

[quote="korky_bucek"]asi 5sekund z googlom a mam tuto stranku http://www.ehow.com/video_2387927_recor ... orial.html :lol:[/quote]


tak tuo máš u mě.. díky moc

mkkevinem
Příspěvky: 37
Registrován: 05 led 2011 19:00

Re: Cubase LE4

Příspěvek od mkkevinem »

Tak nic... nevim jak tam nastavim mojí midi conzoli.. a stejně je to nějaký jeblý. Nemáte prodim někdo tip na nějakej jinej program ?

Uživatelský avatar
atlon
Příspěvky: 862
Registrován: 04 bře 2008 13:30

Re: Cubase LE4

Příspěvek od atlon »

poprosim presunut tuto temu tam kam patrii !!!!

Uživatelský avatar
RickySho
Příspěvky: 276
Registrován: 30 bře 2009 23:35

Re: Cubase LE4

Příspěvek od RickySho »

mkkevinem píše:Tak nic... nevim jak tam nastavim mojí midi conzoli.. a stejně je to nějaký jeblý. Nemáte prodim někdo tip na nějakej jinej program ?
jestli myslis jinej program tohoto druhu (profi DAW) - je jich spousty. Ableton, Reason, FL Studio, Pro Tools, na mac Logic.... atd. v zadnym z nich ovsem nebudes na zacatek o moc chytrejsi - profi programy na produkci hudby nejsou zrovna moc intuitivni, jednoduse proto ze tam je miliarda moznosti. -> zadny z techto programu nebude "jednodussi".

pointa=RTFM+google :)

nejjednoduseji se ale na zacatek uci s FLkem (mozna proto casto z nepochopitelnych duvodu a mylne povazovano za "podradnej" program)

M@to
Příspěvky: 161
Registrován: 19 úno 2009 10:29

Re: Cubase LE4

Příspěvek od M@to »

RickySho píše:
mkkevinem píše:nejjednoduseji se ale na zacatek uci s FLkem (mozna proto casto z nepochopitelnych duvodu a mylne povazovano za "podradnej" program)
to je jak s VDJ...intuitivnejsie ovladanie = budu ho pouzivat zaciatocnici, takze je to pre nich..ked chces profi, musis mat traktor :)

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Re: Cubase LE4

Příspěvek od crewy »

Midikonzola= 1) bud klavesy a programy ktere tu opsal Ricky sho.
2) nebo Mixak se dvema koleckama jako decky :D(jednoduse :) )
a pak ten virtal dj,traktor,mixvibes atd...

Uživatelský avatar
RickySho
Příspěvky: 276
Registrován: 30 bře 2009 23:35

Re: Cubase LE4

Příspěvek od RickySho »

M@to píše: to je jak s VDJ...intuitivnejsie ovladanie = budu ho pouzivat zaciatocnici, takze je to pre nich..ked chces profi, musis mat traktor :)
to je presne ono, kdyz jsem s DJingem zacinal, taky sem myslel ze VDJ je neco horsiho... az me vyvedli z omylu lidi co ho pouzivaj x let na dobry urovni :)

jeste me napadla moznost vzhledem k tomu co napsal crewy - jestli to nahodou neni tak ze autor topicu shani soft na DJing. v tom pripade je ten Cubase k nicemu protoze to je program na produkci -> sezen si bud jak je napsano vyse VDJ nebo Traktor....

mkkevinem
Příspěvky: 37
Registrován: 05 led 2011 19:00

Re: Cubase LE4

Příspěvek od mkkevinem »

RickySho píše:
M@to píše: to je jak s VDJ...intuitivnejsie ovladanie = budu ho pouzivat zaciatocnici, takze je to pre nich..ked chces profi, musis mat traktor :)
to je presne ono, kdyz jsem s DJingem zacinal, taky sem myslel ze VDJ je neco horsiho... az me vyvedli z omylu lidi co ho pouzivaj x let na dobry urovni :)

jeste me napadla moznost vzhledem k tomu co napsal crewy - jestli to nahodou neni tak ze autor topicu shani soft na DJing. v tom pripade je ten Cubase k nicemu protoze to je program na produkci -> sezen si bud jak je napsano vyse VDJ nebo Traktor....
já jsem zakládal jiný téma, který mi bylo smazáno, protože jsem idiot. Psal jsem že používam tractor LE kterej jsem dostal ke konzoli reloop dig. jockey a že používam externí zvukovku.
Potřebuju jednoduchej program, stačí aby mi nahrál můj mix :), repro mám nastavený v outpul L a odposlech v output R. Protože jsem zkoušel už celkem dost programů, ale každý mi házel buď nějakej error, nebo nahrával ticho.. :-/ tak píšu o radu :) Díkes

Odpovědět