Hraní z Ntb

Jak krotit beaty...
Odpovědět
Mamba

Hraní z Ntb

Příspěvek od Mamba »

Znám DJe, kteří hraní z Ntb přes programy VDJ, Tractor apod. uplně odsuzují.
Osobně si myslím, že je jedno z čeho DJ hraje, důležité je JAK hraje popř. moderuje. A jestli hraje z Ntb nebo gramců - Mě jako návštěvníkovi to může být uplně jedno žejo :). Možná mě teď tady ukamenujete, budete se ohánět argumenty typu "DJ hrající z gramců něco umí apod...), ale opravdu si myslím, že návštěvníkům je uplně jedno z čeho DJ hraje, ale slyší Jak hraje popř. moderuje.
Mě samotnému je to také jedno, pokud slyším kvalitní produci s kvalitním zvukem. A dohadovat se tady typu "Ntb DJs používají Sync, nic neumí apodd..." je zbytečná... Když dotyčnému nevěříte, že neumí hrát z CD nebo gramců, domluvte si s ním porovnávací test.. :D
V tomto příspěvku, mi šlo o to, že mi vadí ten kdo VDJ DJs OKAMŽITĚ odsuzuje(ano, pokud se ta produkce ani z toho VDJ nedá poslouchat, je jasné že to dotyčný opravdu neumí), ale znám spoustu příkladů lidí (např. i sebe :) ) kteří hrají z VDJ a hrát opravdu umí i s CD a gramců). Jen jsou pohodlní :D :wink:

Tak HRRR.. na mě, se svými názory na toto téma :D

b.bounce

Re: Hraní z Ntb

Příspěvek od b.bounce »

Mě je tak nějak jedno z čeho dj hraje. Ale já osobně chci hrát z gramců protože to dává něco mě a né lidem. Jde taky o to jak to cítí dj a ne jenom lidi:-) Mě by prostě hraní přez midi nebo vyloženě jen ntb nic nedávalo. Max teda to DVS ale stejně není nad klasickej gramofon. Tam teprve cítíš tu hudbu :-)

Phook

Příspěvek od Phook »

No domnívám se, že jsou to plané diskuze pánové. Každá strana si bude hájit to své a vždycky si najde spousty argumentů pro i proti. To potvrzují už jenom tyto dva příspěvky. Myslím si, že je třeba si tohle ujasnit hlavně ve svý hlavě a teprve pak zjistíš, že je to vážně jedno. Někde je tu i diskuze .."co na gramcích nedáš a opačně" - všechno je o muzice pánové a o lidech co jsou ji ochotni poslouchat - ne o tom z čeho a na co se hraje. První "lidské hudební nástroje" byly různé bubínky a troufám si tvrdit, že když spustily tak to byly řádný mejdany... :wink2: :biggrin2:

b.bounce

Příspěvek od b.bounce »

Povim ti byl jsem jednou na akci jmenovalo se to něco jako "shamanistic rage" a tam byli prostě jen dva ohromný ohně cca 200 lidí kolem a hráli tam nějaky černoši na djembe, vuvuzely atd. Chvíli to znělo jako drum and bass, chvíli jak tekk, chvíli jak psy trance. Povim ti týhle akci se už asi nikdy nic jinýho nevyrovná kam se na to kdokoliv hrabe:-) Jen doplnim tata akce byla ve francii na pláži.

Odpovědět