LOLa pochybuju, ze ridicum MHD zalezi na tom, jak se jejich styl jizdy libi ostatnim. ti si asi nereknou "hele, dneska ridi linku 53 ToLa, to se musim urcite svezt!!!

Jinak koukám že tady taky někdo je z Palačáku

LOLa pochybuju, ze ridicum MHD zalezi na tom, jak se jejich styl jizdy libi ostatnim. ti si asi nereknou "hele, dneska ridi linku 53 ToLa, to se musim urcite svezt!!!
Na stylu určitě záleží, protože se všechno míchá jinak, takže souhlasm s tím, že třeba ten trance je dobrej příklad.Kubík píše:A to, že tracky mají dlouhý intra znamená, že ty intra nemají tóninu? Navic intra jsou dlouhy všude nebo taky nikde ... imho nezáleží na stylu kór když to jsou rovný beaty.
samozrejme ze maji toninu, kazda pisen ma nejakou svou toninu, ale ten house jsem uvedl protoze to u nej neni prave tak vyrazneKubík píše:A to, že tracky mají dlouhý intra znamená, že ty intra nemají tóninu? Navic intra jsou dlouhy všude nebo taky nikde ... imho nezáleží na stylu kór když to jsou rovný beaty.
Já bych řekl, že se řeší nějaká teorie nadstandartního profi Djingu, alespoň v téhle rovině se tu většinou bavím já, i když vím, že řada z Vás tu dělá diskotéky apod.benja píše:Taky nevím jestli to sem přesně patří, ale je něco uplně jiné nahrát nějakej "harmonicky" seřazenej set, kterej si udělám doma a mám na to času kolik chci, nebo odehrát "harmonicky" celej večer + moderování. Jinak samozdřejmě tracky za sebe aby se hodily, to je snad jasny, aby nedošlo k tomu že se lidi na parketu zastaví a přemýšlí jak vlastně ted tancovat co to vlastně hraje ...
Tak skromně ode mě
amen.Myxin píše:Říkej tomu jak chceš. Ale slovem mix není myšleno (samozřejmě) jen play/pause. Ale smyčky, efekty...dyt' Tobě to přece nemusím vysvětlovat, ne?Spousta světových DJ's hraje s Mixed in Key. Skeptičtí, Tvým názorem k tomu byli i mí kamarádi, ovšem ti o DJingu nic neví. Vypadá to, že za tebe vše dělá soft, ale co za mě ve skutečnosti udělal? Z celé mojí sbírky tech-house a techno tracků mi vybral ČÁST na výběr. Takže stejně je pak zas na mě, jakou skladbu vyberu z těch, co mi nabídl. Avšak rozmýšlení je rychlejší, protože se nemusím zabývat v jaké tónině jsou hrané...