DJ skoly v CR
majitele týhle školy znám ten hraje fakt dobřeLuKyss píše:Co jsem tak hledal tak jsem našel toto http://www.djstudio.cz/
Music is my first lowe. 2x NumarkTT1650 + Numark DM2050.
No jasný co čekáš, chce prachy na Drogy a podobný prasárný.. Prý za 10 hodin svičení chce 8000,- tisíc na ruku !DJSpeedEX píše:jo to sem taky slyšel a že učtuje takový prachy jen za to že koukáš jak se předvadínorman_cook píše:Nekde jsem se docetl ze DJ Trava dava taky lekce hrani.

To kluci z Plzně za 20 hodin chtějí jen něco okolo 4000 tisíc a jsou na stejné úrovni jako třeba Dj Tráva jen nejsou moc známí .. Jejich veb je: http://www.musicmafia.cz
Pio. 2x cdj-1000mkIII, djm-800, hdj-1000 2x Technics 1210.mk5
A to s tim Trávou sis přečet v Bravíčku nebo Blesku nebo AHA??Koukám,že si sežral všechnu moudrost světa..
DRUM'n'BASS vibezz
www.sunflower-bitches.com
Voče: o to nejde, bydlel o pár baráků kousek od nás . Praha Vysočany Zákostelní ,ani ti asi nebudu říkat co je s jeho mamkou .. A jinak na čtení novin moc nemám čas, raději trávím čas jinak .. Prostě vím jak žil, už zde nebydlí cca 1,6 rokuvoče píše:A to s tim Trávou sis přečet v Bravíčku nebo Blesku nebo AHA??Koukám,že si sežral všechnu moudrost světa..
Dobře já to beru,bydlíš kousek vod něj,ale PROČ to teda říkáš,když se bavíme o DJ škole právě?A o jeho mamce mi opravdu nic říkat nemusíš:)..jen tak mimochodem o někom prohodit, že je smažka mi nepřijde zrovna košér..říká se tomu pomluva!ale dobře,nechme to být,on si o tom udělá každý obrázek sám..
DRUM'n'BASS vibezz
Právě jsem nechtěl to uvést jako pomluvu ale jako Fakt .. No a dál už to nechci rozvíjet ..voče píše:Dobře já to beru,bydlíš kousek vod něj,ale PROČ to teda říkáš,když se bavíme o DJ škole právě?A o jeho mamce mi opravdu nic říkat nemusíš:)..jen tak mimochodem o někom prohodit, že je smažka mi nepřijde zrovna košér..říká se tomu pomluva!ale dobře,nechme to být,on si o tom udělá každý obrázek sám..
Jinak Dj škola je jinak ještě dobrá v Pardubicích, sice jsem tam nebyl, ale mají seriozní jednání a na hodinu si účtují cca 120,- .. Myslím že tato částka je zanedbatelná, když si vememe za co všechno utratíme ! =))
Re: DJ skoly v CR
DJstudio Pardubice:
MAJITEL:
Josef Jareš
777 010 201
dj.seven@centrum.cz
467 000 115
info@djstudio.cz
DJ Studio se nachází v budově Plynostavu v přízemí napravo.
Na vrátnici Vám rádi poradí
ADRESA:
PLYNOSTAV a.s.
Sukova Třída 1556
Pardubice 532 33
MAJITEL:
Josef Jareš
777 010 201
dj.seven@centrum.cz
467 000 115
info@djstudio.cz
DJ Studio se nachází v budově Plynostavu v přízemí napravo.
Na vrátnici Vám rádi poradí
ADRESA:
PLYNOSTAV a.s.
Sukova Třída 1556
Pardubice 532 33
D. T. & I. SAX PROJECT - DJstudio.cz