dj school brno
-
dj school brno
Zdravím. Nevíte někdo, prosím, jestli někdo v Brně nabízí soukromé hodiny djingu? 

-
jasne to chapu ale jak by sis tu vyuku predstavoval?Co jsi vlastne zac?Ja nejsem primo z Brna jsem od nej nejakejch 30km ale technicky zazemi a zkusenosti mam a uz jsem par lidi djjingu ucil.
NApis mi do PM neco o sobe,nejaky mensi bio co se ti libi za music a co bys chtel hravat
a nemusis byt strucnej
diky
NApis mi do PM neco o sobe,nejaky mensi bio co se ti libi za music a co bys chtel hravat
a nemusis byt strucnej
diky
Audio 8 DJ
Pioneer 600
Macbook PRO
Alesis Active MK2
Pioneer 600
Macbook PRO
Alesis Active MK2
jak to myslis:PVD píše:nechces udelat tady na fory DJ E-LEARNING![]()
jako
LEKCE 1
dej si desky na gramce a tak to tady tak chytni a tady tak podrz a ted poslouchej ve sluchatkach prvni dobu jo nooooo taaak vydrz jeste no a a a a a ted to srovnej pust jo pridej jojo akorat jeste trosku ..chytni talir posun jeste....
neblbni dj school jen osobne textovani je na hovno
Audio 8 DJ
Pioneer 600
Macbook PRO
Alesis Active MK2
Pioneer 600
Macbook PRO
Alesis Active MK2
doufam ze to pobavilo vsechny a ten kdo to snad bral opravdu vazne a kdo se z toho prece jen chtel neco naucit..Guest04 píše:to me pobavilo, kdy bude dalsi lekce?

Audio 8 DJ
Pioneer 600
Macbook PRO
Alesis Active MK2
Pioneer 600
Macbook PRO
Alesis Active MK2
Jinak nabizim kurzy djjingu a vse kolem toho.Nejedna se sice o Brno ale je to od nej asi 30km-dobre sjizdne po dalnici kousek od Vyskova.
profesionální aparat a zazemi mam (rodinny domek v klidne lokalite---inspirativni misto) tak neni problem domluvit se individualne ale radsi bych uvital min. 2 zajemce na jednu session.(je to lepsi muzou si pak vymenovat zkusenosti)
piste PM
PLATÍ STÁLE

profesionální aparat a zazemi mam (rodinny domek v klidne lokalite---inspirativni misto) tak neni problem domluvit se individualne ale radsi bych uvital min. 2 zajemce na jednu session.(je to lepsi muzou si pak vymenovat zkusenosti)
piste PM
PLATÍ STÁLE

Audio 8 DJ
Pioneer 600
Macbook PRO
Alesis Active MK2
Pioneer 600
Macbook PRO
Alesis Active MK2