Definicia programu Traktor

Jak krotit beaty...
Odpovědět
beatIT
Příspěvky: 103
Registrován: 12 pro 2010 16:12

Definicia programu Traktor

Příspěvek od beatIT »

Zdravim, rozhodol som sa ze prejdem z VirtualDJ na Traktor, no neviem ktory si vybrat. Na native instruments stranke vidim Traktor Pro 2, Traktor Duo 2, a Traktor LE, no dokopy tam o nich nic nepisu bol by som vdacny za jednoduche vysvetlenie rozdielov....videl som niekde aj Traktor Scratch alebo Traktor 3 a tak... Mohol by sem prosim niekto napisat strucne definicie tychto programov? dakujem. :|

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1080
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: Definicia programu Traktor

Příspěvek od stereoman »

Poradi verzi:

Traktor 3
Traktor
Traktor 2

Dnes se prodava uz jen Traktor 2. Rozdily jsou popsany zde:
http://native-instruments.com/#/en/prod ... ?page=1988

Cas potrebny k nalezeni teto informace odhaduji maximalne na 30s...

beatIT
Příspěvky: 103
Registrován: 12 pro 2010 16:12

Re: Definicia programu Traktor

Příspěvek od beatIT »

stereoman píše:Poradi verzi:

Traktor 3
Traktor
Traktor 2

Dnes se prodava uz jen Traktor 2. Rozdily jsou popsany zde:
http://native-instruments.com/#/en/prod ... ?page=1988

Cas potrebny k nalezeni teto informace odhaduji maximalne na 30s...
dik, takze pre bezne mixovanie na konzole a mozno v buducnosti prepojenie s mixakom a CDJs mi staci Traktor Pro 2? Bol by som vdacny za laicke vysvetlenie.

Uživatelský avatar
atlon
Příspěvky: 862
Registrován: 04 bře 2008 13:30

Re: Definicia programu Traktor

Příspěvek od atlon »

ano staci ti PRO 2, ak sa vsak rozhodnes potom niekedy pripojit CD alebo Gramo, musis si to upgradnut na SCRATCH PRO 2. potom to uz zavisi od zvukovky , ci je externa alebo v konzole(traktor kontrol s4 ma zabudovanu zvukovku, kde svacnes upgrade a fici to, nemusis dokupit externu zvukofku) ak to nepodporuje tak este plus externu zvukofku dokupit (najlepsie od NI)

beatIT
Příspěvky: 103
Registrován: 12 pro 2010 16:12

Re: Definicia programu Traktor

Příspěvek od beatIT »

atlon píše:ano staci ti PRO 2, ak sa vsak rozhodnes potom niekedy pripojit CD alebo Gramo, musis si to upgradnut na SCRATCH PRO 2. potom to uz zavisi od zvukovky , ci je externa alebo v konzole(traktor kontrol s4 ma zabudovanu zvukovku, kde svacnes upgrade a fici to, nemusis dokupit externu zvukofku) ak to nepodporuje tak este plus externu zvukofku dokupit (najlepsie od NI)
ok thx!

CrissC
Příspěvky: 262
Registrován: 29 črc 2009 20:27

Re: Definicia programu Traktor

Příspěvek od CrissC »

atlon píše:ano staci ti PRO 2, ak sa vsak rozhodnes potom niekedy pripojit CD alebo Gramo, musis si to upgradnut na SCRATCH PRO 2. potom to uz zavisi od zvukovky , ci je externa alebo v konzole(traktor kontrol s4 ma zabudovanu zvukovku, kde svacnes upgrade a fici to, nemusis dokupit externu zvukofku) ak to nepodporuje tak este plus externu zvukofku dokupit (najlepsie od NI)
jedině od NI aby fungovalo DVS, pro vyvedení zvuku jakákoliv ;-)

Uživatelský avatar
atlon
Příspěvky: 862
Registrován: 04 bře 2008 13:30

Re: Definicia programu Traktor

Příspěvek od atlon »

tak tak, spravna pripomienka, ja som na to zabudol :wink: dikes

Odpovědět