evo 4
evo 4
american dj evo 4 - prosím o radu v ukázkách na tohle světlo je mnohem více obrazových efektu než mi tet na světle běží - po doručení mi na něm tyhle efekty dokonce i beželi ale po štourání se v nastavení sem docílil toho že mi jde tak 12 za sebou - a to jsem rád když je spustím - bohužel ke světlu nemám český návod a nevím si sním rady vlastní někdo tohle světlo kdo by byl ochoten poradit - český manual sem hledal ale neuspěšně anglicky neumím a překladač mi to nepobral
Re: evo 4
a to si kde kupil????? u vas neni povinnost vsetko predavat s manualom prelozenym do cestiny???
a nemyslel si nahodou american dj revo 4 ? lebo ak dobre viem evo neexistuje
a nemyslel si nahodou american dj revo 4 ? lebo ak dobre viem evo neexistuje
jo jo revo 4
máš pravdu - no pokud vím tak ano ale obsahem balení nebyl - koupeno na sramus.cz mimochodem - byly teda dodány docela rychle ale světlo bez manualu i když vypadalo original zabalene - a místo kabelu 2 m malý jack na dva velké mi pošlou malý jack na dva cinče a vrcholem je že o delce 3 m a ani nedopoví na mail
tak si to vyziadaj od nich mailom, oni su POVINNY ti dodat cesky navod, ak nie povedz im ze na nich posles obchodnu inspekciu
, ovsem ak to mate zakonom dane ze musia davat ceske navody
revo 4 som mal párkrát požičaný skús sa na zadnej strane ako je ten displejik skus sa s nim pohrat ja som to mal vždy nastavene ako automaticke a nemal som čas počitat kolko to ukazuje

Zvuk: 2xRCF ART 712A-MKII, DB Technologies SUB18D, 2x Pioneer CDJ900, Numark iM9 (už čoskoro vymeníme)
Kopec káblov, predlžovačiek a tak :D
nepozeram na datumstopo píše:ako celkom si neuvedomujem si to mas vsetko v hlave v poriadku ked odpovedas na temu kde nik uz 2 roky nic nenapisal![]()
![]()
Zvuk: 2xRCF ART 712A-MKII, DB Technologies SUB18D, 2x Pioneer CDJ900, Numark iM9 (už čoskoro vymeníme)