„Ti, co tančí, jsou považováni za šílení těmi, kteří neslyší hudbu.“

Poptávky a nabídky na spolupráci
Odpovědět
Wenix
Příspěvky: 2
Registrován: 01 srp 2017 12:52

„Ti, co tančí, jsou považováni za šílení těmi, kteří neslyší hudbu.“

Příspěvek od Wenix »

Ahoj přátelé a muzikanti,

rychle rostoucí a vyvíjející se směr hudby v oblasti elektronické hudby, by mohla zajímat má mnohaletá zkušenost a zkušenosti v v oblasti hudby jako takové.

Zkušenosti s různými kapelami a projekty od pop – punku až po metal core, mne přivedly na současné místo a tím je elektronická hudba, především DUB step , DnB, House, Trap.

Získal jsem zkušenosti ve všech možných oblastech hudby jako je koncertování, nahrávání EP, skládání písní, texty, včetně orientace na celkovou strukturu sklady a smysl pro show a zájem lidí.

Mým hlavním cílem je zpěv (frontman a show) avšak hraji na kytaru, basu zmáčknu i klávesy a momentálně se učím v Reasonu 9.

Co se týče hudebních vzorů, řekl bych, že jsem tak trošku hudební schizofrenik. Poslouchám od klasiky až po dub step.. Z oblasti elektronické hudby však preferuji: Modestep, Quemist, Skrillex

Místo mého bydliště je Plzeň a jsem si jistý, že někomu v okolí, mohu přispět k jeho růstu, naplnění a zisků v oblasti hudby.

Pro dobro věci, bych rád podotkl, že mám kamaráda, který hraje na bicí a jsme na slazeni na stejnou vlnu a máme k dispozici zkušebnu.

Nejvíc k zastižení sem na FB – profil Wenix Freeman

Ocením každou příležitost ukázat Vám, jak mohu pomoci Vám i sobě v dosažení cílů.

S upřímným pozdravem
W.F.

P. S. - „Nechci dělat hudbu pro lidi proto, aby mě uctívali. Chci, aby oni uctívali sami sebe.“

Odpovědět