M@to - 11
Re: M@to - 11
Teda pane..... Hodně jsi se za posledni tracky zlepšil.
Líbí se mi to. Technická stránka na muj vkus dokonala
Break na 3:35 a nasledna palba 3:38 me dostava do kolen.
jen tak dál.
Líbí se mi to. Technická stránka na muj vkus dokonala
Break na 3:35 a nasledna palba 3:38 me dostava do kolen.
jen tak dál.
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200
wow, som rad ze sa tak paci
diki
Tak zhruba po mesiaci som dokoncil novy track. Nie je to uplne to co som chcel dosiahnut, ale vysledok snad nie je velmi zly. Budem rad za kazdy koment.
M@to - Syrup (6:48)
Dakujem za vypocutie
M@to - Syrup (6:48)
Dakujem za vypocutie
Pridavam vam sem svoj najnovsi pokus. Prosim ohodnotit:) Vdaka sa vypocutie.
M@To - Intersphere (7:30)
M@To - Intersphere (7:30)
Já osobně bych tomu dal kick s menším osahem výšek (trochu hlubší, tvrdší). Chvílemi to na mne ůsobí trochu přeplácaně, což není nic, co by nespravilo trochu masteringu. V refrénech máš na tom hlavním synthu nějaké echo, nebo něco takového? Přijde mi, že má až příliš dlouhý dozvuk a na vyšších středních frekvencích to působí onou přeplácaností.
Jinak jako obvykle track samotný je super, toto považuji celkem za detail, který neuškodí vyřešt.
Tento styl se mi od tebe hodně líbí. Jen tak dál.
Jinak jako obvykle track samotný je super, toto považuji celkem za detail, který neuškodí vyřešt.
Tento styl se mi od tebe hodně líbí. Jen tak dál.
jinak ad. Syrup, který nikdo nekomentoval:
Má to "feeling" blízký Ground wave , což jak víš je můj šálek čaje
v odpočinkovém balení. Ovšem úroveň gradování tracku se od ground wave nadále zvýšila. Takže za mě, track na výbornou, bez připomínek 
Má to "feeling" blízký Ground wave , což jak víš je můj šálek čaje
dakujem za detailne postrehy
ten beat moze byt, ze by to chcelo troska viacej hlbsi..ja sa o hlbsi vlastne snazim uz dlhsiu dobu
skusim sa s tym pohrat este..
a co sa toho hlavneho synthu tyka, tak on sam takmer ziadne echo nema, release tiez nie dlhy, ani reverb..mohli by to ale sposobovat ine nastroje co hraju tu istu melodiu zaroven...skusim to obmedzit
tak este raz dik za pochvalu a aj za ten syrup
ten beat moze byt, ze by to chcelo troska viacej hlbsi..ja sa o hlbsi vlastne snazim uz dlhsiu dobu
a co sa toho hlavneho synthu tyka, tak on sam takmer ziadne echo nema, release tiez nie dlhy, ani reverb..mohli by to ale sposobovat ine nastroje co hraju tu istu melodiu zaroven...skusim to obmedzit
tak este raz dik za pochvalu a aj za ten syrup
Keby sa niekomu chcelo vypocut, tak sem pridavam druhu, trocha tvrdsiu verziu mojho posledneho tracku, ktoru som dostal chut spravit
M@To - Intersphere (Hard Trust Mix)
Ach bože!
Ty breakdowny... Kdyz uz si clovek mysli, ze bude klid, tak najednou !!!!!!. YES! Tohle je přesně to co z toho mělo vzniknout. Genialni track. Zbytek po PM.
Ty breakdowny... Kdyz uz si clovek mysli, ze bude klid, tak najednou !!!!!!. YES! Tohle je přesně to co z toho mělo vzniknout. Genialni track. Zbytek po PM.
tak to som teda necakal az taku reakciu
mam radost, dik
mam radost, dik
nadhera. originalni, nenudi to (breakdowny), skvely sound, skvely mixdown - basa basuje, ma to prostor, "dejcha to", je to cely v rovnovazeM@to píše:Keby sa niekomu chcelo vypocut, tak sem pridavam druhu, trocha tvrdsiu verziu mojho posledneho tracku, ktoru som dostal chut spravit![]()
50 palcu nahoru
Po statnicovej a prazdninovej pauze som dal dokopy dalsi track tak vam ho sem pridavam na ohodnotenie
M@To - Stormwind (Original Mix)
Vdaka za vypocutie.
M@To - Stormwind (Original Mix)
Vdaka za vypocutie.
-
DJ PATR1CK
good dobrej zvuk je to mastrovany ?? fakt kvalita
pekny... akorat bych tam asi vrazil tvrdsi kick, nebo pridal nakej layer co ma vic subek, trochu se tam mistama topi. ale jinak slozeni a hudebni stranka parada a ta fotka se k tomu dost hodi (atmosferou, ta hudba jako by z ni byla cejtit)