http://rapidshare.com/files/435459036/7.12.2010.mp3
tracklist
1. Chris Liebing vs. Green Velvet - Auf und Ab und Kinda High (Dustin Zahn Mix)
2. Nicole Moudaber - Stomp That
3. Carlo Lio - Coppa (Original Mix)
4. Jon Rundell - Over The Fence
5. Pete Tong & Paul Rogers - Headstrong
6. Sebastien Leger - Mixtape
7. Pan-Pot - Black Horse Down (Original Mix)
8. Carlo Lio - White
9. Nicole Moudaber - The Reason Why
10. Pete Tong & Paul Rogers - Stress Pills
11. Santos - Matinee
12. Radio Slave - I Dont Need A Cure...(Kenny Larkin Remix)
techno and tech-house set by djmmonte
techno and tech-house set by djmmonte
PIONEER DJM 700black + technics 1210mk5 + cdj 900 + cdj 2000
Re: techno and tech-house set by djmmonte
Konečně jsem se dohrabal k tomu, abych si pěkne v klidu poslechl tvůj set :>.
Chlape tyvole ty ses úplně trefil do mého stylu!
Tracklist se mi líbí, obecně skladba těch tracků je dobrá a pro mě to byl pěkně ucelenej set. Sice bych ke konci čekal větší odvaz ( rozuměj větší úlety ), ale to už je můj osobní vkus :>.
Jestli si to míchal na technice, která dovoluje posunout pitch pouze o 0.1%, tak je jasný, že se ti to v těch přechodech mírně začalo rozjíždět ( dorovnat si to ale mohl :> ), pokud můžeš pracovat se setinama, určitě se to nauč! ty přechody pak budou jedna radost :>.
I přes všechny technické drobnost a titěrnosti se mi set hodně líbil, určitě pokračuj dál, má to cenu!
ps: zaregistruj se na soundcloud.com a sety házej tam, je to pak snažší si je poslechnout :>
pps: z čeho si hrál?
Chlape tyvole ty ses úplně trefil do mého stylu!
Jestli si to míchal na technice, která dovoluje posunout pitch pouze o 0.1%, tak je jasný, že se ti to v těch přechodech mírně začalo rozjíždět ( dorovnat si to ale mohl :> ), pokud můžeš pracovat se setinama, určitě se to nauč! ty přechody pak budou jedna radost :>.
I přes všechny technické drobnost a titěrnosti se mi set hodně líbil, určitě pokračuj dál, má to cenu!
ps: zaregistruj se na soundcloud.com a sety házej tam, je to pak snažší si je poslechnout :>
pps: z čeho si hrál?
Re: techno and tech-house set by djmmonte
dakujem pekne za hodnotenie,hral som z technicsu (gramo) a cdj 900. Ono niekedy je to tazke ked mixujes tracky aj cez minutu, aby to stale sedelo presne na stotinky, ale mas pravdu, ze na to sa netreba vyhovarat a musi to sediet. Inac teraz som si kupil cdj2000 tak skusim stvorit nieco a dufam,ze bez chybiciek. Este raz diky a vypocujem nieco z tvojej kuchyne.
PIONEER DJM 700black + technics 1210mk5 + cdj 900 + cdj 2000