Sqara - And now something completely the same!

Nové sety vkládejte po vytvoření profilu v menu DJs.
Zamčeno
Sqara

Sqara - And now something completely the same!

Příspěvek od Sqara »

Můj první set, který bych i já osobně tituloval jako poslouchatelný :)

Budu moc rád za všechny postřehy i za jakýkoli individuální poslech; vzhledem k tomu, že tenhle styl tu nejspíš nikdo moc nezná, si myslím, že by se Vám to mohlo docela líbit, a energičtější trancoví DJs třeba najdou i nějakou inspraci :-).

Hodinová délka, 10 tracků

Tracklist:
01. Matt Gardner - Broaden
02. Phil Reynolds & Technikal - Open Your Mind (Original Mix)
03. Airspace vs Brad Thatcher - The Truth (Original Mix)
04. Nick Rowland - Awakening (Original Mix)
05. Alex Mac & Zeebra Kid vs Nicky D Feat Amy D - I Feel Love (2009 Rework)
06. Butcher Boy - Mind Control (Original Mix)
07. Technikal & Steve Hawk - The Storm (Original Mix)
08. JK vs Technikal - Werkz
09. Paul Maddox - Mesmerized (Rob Tissera & Technikal Remix)
10. Steve Hill vs. Technikal - Can You Dig It (Original Mix)

http://www39.zippyshare.com/v/31229034/file.html

Díky za jakýkoli feedback :-)

Nevim

Re: Sqara - And now something completely the same!

Příspěvek od Nevim »

jo tak ty aji tady :lol:

Sqara

Příspěvek od Sqara »

Nevim píše:jo tak ty aji tady :lol:
Jasně :-)

Ale tebe jsem tu ještě neviděl...

Poslechni set, abys nebyl OT :-P

iceSee

Příspěvek od iceSee »

Uz mas ten mixak Skvaro? downloaduju, hodim si to do mp3 a poslechnu cestou z prace :)
soundcloud.com/stanleydevito

Sqara

Příspěvek od Sqara »

iceSee píše:Uz mas ten mixak Skvaro? downloaduju, hodim si to do mp3 a poslechnu cestou z prace :)
Bohužel, řeším teď úplně jiný věci :-(

Díky za poslech, jsem zvědavej, jak se bude líbit.

Kubík

Příspěvek od Kubík »

Čtu si playlist a říkám si "pecka, neznámí jména, to nebude tak ohraný". Pak jsem přišel na to, proč ty jména neznám :). Jako nejsem žádnej stylovej guru, ale jestli tohle je energetičtější trance, tak house je schranz ne? :D Mě se ten styl nelíbí, ale vydržel jsem do prvního přechodu, kterej byl nepostřehnutelnej, tak snad se to drželo až do konce :).

Sqara

Příspěvek od Sqara »

Kubík píše:Čtu si playlist a říkám si "pecka, neznámí jména, to nebude tak ohraný". Pak jsem přišel na to, proč ty jména neznám :). Jako nejsem žádnej stylovej guru, ale jestli tohle je energetičtější trance, tak house je schranz ne? :D Mě se ten styl nelíbí, ale vydržel jsem do prvního přechodu, kterej byl nepostřehnutelnej, tak snad se to drželo až do konce :).
Ono dát stylu 6 minut asi nebude úplně ono, že :-) Každopádně oficiálně je tohle označováno jako UK hard trance/hard dance. Vnímám tam prvky hard trancu, energičtějšího trancu (a la Nu Nrg) občas psy trancové linky. Nevím, jaký období trancu znáš či máš rád ty, ale stejně si myslím, že k Tyasovi, Signum, Pattersonovi nebo Lawrencovi tohle nemá tak daleko.

Každopádně díky za snahu; já osobně zastávám ten názor, že UK Hard má ktrancu mnohem blíž než to, co je jako trance všeobecně přijímáno dnes.

Kubík

Příspěvek od Kubík »

To se nejednalo o prvních šest minut, zkoušel jsem skákat i dál, ale jelikož v setu asi z bůhví kolika bpm a dost tvrdýho beatu na začátku nepřejdeš na to, co mám já rád, tak jsem to vzdal :>. Jinak já mám radši mističtějí trance než takovej, kterej by měl fakt dostat do tranzu :>.
Ale rozhodně proti gustu žádnej dišputát!

Sqara

Příspěvek od Sqara »

Kubík píše:To se nejednalo o prvních šest minut, zkoušel jsem skákat i dál, ale jelikož v setu asi z bůhví kolika bpm a dost tvrdýho beatu na začátku nepřejdeš na to, co mám já rád, tak jsem to vzdal :>. Jinak já mám radši mističtějí trance než takovej, kterej by měl fakt dostat do tranzu :>.
Ale rozhodně proti gustu žádnej dišputát!
S mystičtějším trancem souhlas, tak jen doufám, že neposloucháš Anjuna beats :-D

Kubík

Příspěvek od Kubík »

Sqara píše:S mystičtějším trancem souhlas, tak jen doufám, že neposloucháš Anjuna beats :-D
Ale jo, taky si někdo na youtubu poslechnu. Podle mě Above & Beyond nemaj špatnej label.
Ale teďka se mi líbí od Leona Boliera St. Kilda například :>

DjMatisS

Příspěvek od DjMatisS »

Squaro, co mas proti jejich stylu.. ? :D Já teda radši Vandit, Reset a kotel dalších, ale zas pro me je ted momentalne vsechno lepsi nez Armind...
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

Kubík

Příspěvek od Kubík »

DjMatisS píše:Squaro, co mas proti jejich stylu.. ? :D Já teda radši Vandit, Reset a kotel dalších, ale zas pro me je ted momentalne vsechno lepsi nez Armind...
Plně souhlasim :>. Armind a vůbec Buuren mi není sympatický :>. Docela dobrý je taky spinnin, 405 recordings a garuda ... no tak sme si vyměnily labely a jsme dost ot :D

Sqara

Příspěvek od Sqara »

Kubík píše:
DjMatisS píše:Squaro, co mas proti jejich stylu.. ? :D Já teda radši Vandit, Reset a kotel dalších, ale zas pro me je ted momentalne vsechno lepsi nez Armind...
Plně souhlasim :>. Armind a vůbec Buuren mi není sympatický :>. Docela dobrý je taky spinnin, 405 recordings a garuda ... no tak sme si vyměnily labely a jsme dost ot :D
Já soudobý trance už vůbec neposlouchám, mám k němu moc výhrad, ale to by bylo na dlouhé téma. Anjunu jsem zmínil proto, že Kubík mluvil o ,,mystickém trancu'', kdežto tyhle slaďárny mají úplně jiný efekt.

Kubík

Příspěvek od Kubík »

Sqara píše:Já soudobý trance už vůbec neposlouchám, mám k němu moc výhrad, ale to by bylo na dlouhé téma. Anjunu jsem zmínil proto, že Kubík mluvil o ,,mystickém trancu'', kdežto tyhle slaďárny mají úplně jiný efekt.
Aha, tak to jo :>. Ale mohli bychom založit nějaký téma a pokecat o tom viď :>.

Sqara

Příspěvek od Sqara »

Kubík píše:
Sqara píše:Já soudobý trance už vůbec neposlouchám, mám k němu moc výhrad, ale to by bylo na dlouhé téma. Anjunu jsem zmínil proto, že Kubík mluvil o ,,mystickém trancu'', kdežto tyhle slaďárny mají úplně jiný efekt.
Aha, tak to jo :>. Ale mohli bychom založit nějaký téma a pokecat o tom viď :>.
Nebráním se tomu :)

Zamčeno