Zdravim...Zkusil sem nahrát set,ale předem se omlouvám za občasný kolísání hlasitosti a pár nevychytávek co se mi tam nepovedlo...Je to první set co sem nahrál a jak se tady už někdo zmínil,že je mnohem těžší něco nahrát doma než v klubu,protože tam sou znát i drobný chybky,tak sem se o tom přesvědčil.Jinak jsem hrál na Pioneerech "čtyřkilech" + Numark DMX06 ...Tak pište názory,rád bych věděl na co se mám zaměřit...
Maxi Trance Set
Maxi Trance Set
http://www.ulozto.cz/3270614/maxi-trance-set.mp3
Zdravim...Zkusil sem nahrát set,ale předem se omlouvám za občasný kolísání hlasitosti a pár nevychytávek co se mi tam nepovedlo...Je to první set co sem nahrál a jak se tady už někdo zmínil,že je mnohem těžší něco nahrát doma než v klubu,protože tam sou znát i drobný chybky,tak sem se o tom přesvědčil.Jinak jsem hrál na Pioneerech "čtyřkilech" + Numark DMX06 ...Tak pište názory,rád bych věděl na co se mám zaměřit...

Re: Maxi Trance Set
Zkus hodit playlist, jinak si to nestahnu :>
Re: Maxi Trance Set
1. Mr Sam feat. Cloud 9 - Cygnes
2. Tiesto - Carpe Noctum (Fire Element mix)
3. Filterheadz vs. Eric Prydz- A Day Without Pjanoo (Armin van Buuren Mashup)
4. Marco V & Sander van Doorn - Organic (Original Mix)
5. John Marks - Carnival (Club Mix)
6. Tiesto - Adagio For Strings
7. -
Za tu poslední se omlouvám,ale nemůžu ji "zaboha" najít...
2. Tiesto - Carpe Noctum (Fire Element mix)
3. Filterheadz vs. Eric Prydz- A Day Without Pjanoo (Armin van Buuren Mashup)
4. Marco V & Sander van Doorn - Organic (Original Mix)
5. John Marks - Carnival (Club Mix)
6. Tiesto - Adagio For Strings
7. -
Za tu poslední se omlouvám,ale nemůžu ji "zaboha" najít...