Lipservice - Sunday [Techno, Tech House]
Lipservice - Sunday [Techno, Tech House]
Takže po úspěšném nekomentování mých předešlích dvou setů vám nabízím k poslechů svůj třetí počin :>.
Snažil jsem se o energický a našlápnutý set, tak doufám, že se mi to povedlo. Tracklist sem nedám, ale v setu jsou tracky od producentů typu Ant Brooks, Milton Channels, Koen Groeneveld, Spektre, Matt Cooper a spousta dalších.
Link na SoundCloud: http://soundcloud.com/lipservice-1/sunday
Za každý comment nebo utrousené slovo budu rád :>.
Snažil jsem se o energický a našlápnutý set, tak doufám, že se mi to povedlo. Tracklist sem nedám, ale v setu jsou tracky od producentů typu Ant Brooks, Milton Channels, Koen Groeneveld, Spektre, Matt Cooper a spousta dalších.
Link na SoundCloud: http://soundcloud.com/lipservice-1/sunday
Za každý comment nebo utrousené slovo budu rád :>.
Re: Lipservice - Sunday [Techno, Tech House]
Ani teďka nic? Nevděčníci :>
Milí mistři djové, tenhle kluk byl pozván do klubu kam se většina z Vás nedostane ani za celou vaší djskou kariéru. Byl pozván do Chapeau Rouge a to ne jako lety protřelý dj, ale jako mladý talent, který má odehráno sotva pár akcí. Ani to Vám nestojí za poslech a krátké zhodnocení setu? Co potom tedy chcete poslouchat? Aspoň pro mě by to byly jasné důvody proč si ho poslechnout.
Mimochodem set jsem slyšel jako jeden z prvních a můžu říct, že je to opravdu kvalitní technosound bez výraznějších technických chyb.
Mimochodem set jsem slyšel jako jeden z prvních a můžu říct, že je to opravdu kvalitní technosound bez výraznějších technických chyb.
hi
po teto reklame jsem si to poslechl a nemam asi nic na vytknuti jen se mi zda druhý song hlasitejsi nez ten prvni, ale asi jen muj pocit.
1.Nechapu,co jsi chtel rict tou uvodni vetou,jako ze jsme hovna,ktera si nikdy nezahrajou v "hustoklubu" Chapeau Rouge,narozdil od Kubika? Zajimavej zpusob propagace kamaradova setu.sukinho píše:Milí mistři djové, tenhle kluk byl pozván do klubu kam se většina z Vás nedostane ani za celou vaší djskou kariéru. Byl pozván do Chapeau Rouge a to ne jako lety protřelý dj, ale jako mladý talent, který má odehráno sotva pár akcí. Ani to Vám nestojí za poslech a krátké zhodnocení setu? Co potom tedy chcete poslouchat? Aspoň pro mě by to byly jasné důvody proč si ho poslechnout.
2.Co by jsme chteli poslouchat? Co treba ti,kteri techno/techhouse neposlouchaji? Vetsina lidi logicky posloucha hlavne sve oblibene DJs. To,ze byl Mekki Martin pozvan na Ibizu do Privilege znamena,ze kvuli tomu, ze ja si tam nikdy nezahraju,ho snad mam poslouchat?
3.Ja mam techno/techhouse rad,set jsem si uz poslechnul a nic jsem nenapsal,jelikoz kdyz me neco vyslovene nevystreli ze zidle nebo naopak neposadi na prdel,nemam potrebu se vyjadrit.Autora setu "urcite" posune dal,kdyz sem napisu "bylo to pekny".
soundcloud.com/stanleydevito
Autora setu hlavně potěší, když uvidí, že si to aspoň někdo poslechl. Je vážně demotivující, když sem někdo postuje 3 sety a ani jeden mu nebyl okomentován. Nechat si budovat djskou kariéru skrze peníze papínka by mě doopravdy nebavilo, tak jak to dělá tebou výše zmíněný. No vzhledem k tomu jak si zareagoval, tak ano
. Je vtipný, když si lidi, kteří mají za sebou bohatou kariéru plnou zkušeností a velkých akcí, poslechnou na požádání set, zhodnotí ho a dokonce dají rady, pak se to člověk postne sem a musí málem prosit o to aby si to někdo poslechl a byť i jenom krátce zhodnotil. A když už ses pustil do tak zevrubného rozboru mých pár řádků, tak větou: "Co byste chtěli poslouchat?", jsem narážel na to, že 90% setů je tu o tom samém pořád dokola, pak přijde něco odlišného a stejně to nikoho nezajímá, že by si to někdo mohl poslechnout to nehrozí. Ale koukám, že ješitnost nemá mezí, vzít to trochu s nadsázkou, pousmát se nad tím, poslechnout si ten avizovaný set a zhodnotit ho by byl koukám asi velkej problém. Nicméně to, o co mi šlo, se povedlo. Rozvířit vody a donutit někoho k poslechu. A že máš nějaký komplex vztahovačnosti, nebo ses jenom špatně vyspal, je už druhá věc.
Aspoň, že Crewy pochopil a bez jakýchkoliv výlevů ješitnosti a vztahovačnosti set zhodnotil.
Za sebe i za autora setu říkám: Crewy díky
Aspoň, že Crewy pochopil a bez jakýchkoliv výlevů ješitnosti a vztahovačnosti set zhodnotil.
Za sebe i za autora setu říkám: Crewy díky
Asi jsem se spatne vyspal, nebo je mozny, ze mam komplex z toho, ze moje sety taky nikdo nekomentuje
Jestli se to nekoho dotklo, tak se omlouvam, nemyslel jsem to zle
Ale koukam, ze Mekki Martin je oblibenej vsude 
Jak si to ctu, ten muj komentar je fakt debilni, kdyz samotnyho me chvala taky potesi
Tak jeste jednou sorry 
Podla mna dobre namieseny set. Miestami ma to nudilo, ale to asi preto, ze tech-house moc nepocuvam.
DENON SC2900; DN-1100; Ultrasone DJ1; M-Audio Bx5a
Dobrý, umíš se zachovat jako chlap a přiznat chybu, to se cení. Budiž ti odpuštěno.iceSee píše:Jak si to ctu, ten muj komentar je fakt debilni, kdyz samotnyho me chvala taky potesiTak jeste jednou sorry
icesee - mas pravdu, i kdyby comment byl "bylo to zajimave", tak to potesi.
diky vsem za poslech a komentar
icesee - mas pravdu, i kdyby comment byl "bylo to zajimave", tak to potesi.
vsak jo, me to taky vzdycky potesi
Ale asi me v praci nekdo nasral,tak jsem mel chut rozpoutat nejakej flame na odreagovani
Az zpetne si pak clovek uvedomi, ze vypada jako kokot 
nevidím důvod k nějakému flamu, to vůbec, jen zrovna ted to pro mne byla výhoda. Když je set komentovaný, dostane se do popředí pro ty co třeba neměli čas si ho v den uveřejnění vyslechnout... Já k němu nemohu říct nic víc než že je to třída. Technika mixu je supr, výběr tracků nemůžu hodnotit, protože tech-housu příliš neholduju. Pro mě je to výborná odpočinková záležitost v podstatě na vrchní hranici nějaký pomyslný energický linky pomalejších stylů... Podle poslechu na SC se mi fakt nezdá, že by to nikdo neposlouchal, jen to proste malo lidi zde komentuje. Za mě:určitě takto pokračuj dál.
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200
MNAM, MNAM, MNAM !! MOHOL BY SI MI POSLAT CEZ SZ TRACKLIST PLEASE ?
VDJ PRO, Pioneer DDJ-ERGO, Panasonic RP-DJ300