http://mp3.sety.cz/bizzare-summer-mix-mp3.html
Tracklist:
1-Adele Xl Recordings
Hometown Glory [High Contrast RMX] / [High Contrast Instrumental]
2-Crossfire Crossfire Special Series
Hydra / Counterforce
3-high contrast
make it tonight
4-Sub focus
Airplane / Flamenco
5-Jade / Catacomb & Dementa Citrus Records
Bitch / Lost Boy
6-dr octagon
aliens
7-Sub focus
Airplane / Flamenco
8-DJ Marky And XRS Land V Recordings
LK [Instrumental] / LK [RMX] Feat. Stamina
9-Drunken Masters Dope Ammo Recordings
Kill Bill 2007 [Taxman RMX] / Kill Bill 2007 [Dope Ammo 2007 RMX]
10-Unknown Artist vs Ray Charles / Unknown Artist vs Katie Perry
Hit The Road [DNB RMX] / Kissed A Girl [DNB RMX]
Dnb set
Re: Dnb set
Jinak jedná se spíše o liquid a je to hraný na gramcích
Re: Dnb set
čoveče jo, je to dobrý. čekal sem to rozhodně horší už jen podle toho, že jako tracklist udáváš kompletní vinyl - to vypadá dost amatérsky, ale to hodnotit fakt nehodlám 
Přechody se nekopou a celkem i citlivě namíchaný desky do sebe. I když podle TL sem vůbec nečekal, že jde např. do hydry namíchat make it tonight. Ale jo, nějakym zvláštnim způsobem to funguje. Jediný, co mě nepotěšilo byl opravdu výběr skladeb. Je to takovej ten styl, co hrajou všichni - lépe řečeno hráli - samá stará provářka, co už nikoho nebaví (ani mě). Nemam nic proti starejm vykopávkám, ale měli by to bejt starý dobrý vykopávky. To je však pouze můj zasvěcený názor.
Možná ještě co se týče mixu, tak mi přijdou takový moc hrr. Nenecháváš desky jet spolu delší dobu, což podle mě do drumce patří. To se ale právě musej hledat kombinace desek, aby do sebe seděly a to dá práci, která se pak ale promítne ve výslednym pocitu ze setu.
7/10 - je to fajn, ale poslouchat podruhý to nebudu. Dej něco dalšího, co mě - starýho kritika - překvapí !
Přechody se nekopou a celkem i citlivě namíchaný desky do sebe. I když podle TL sem vůbec nečekal, že jde např. do hydry namíchat make it tonight. Ale jo, nějakym zvláštnim způsobem to funguje. Jediný, co mě nepotěšilo byl opravdu výběr skladeb. Je to takovej ten styl, co hrajou všichni - lépe řečeno hráli - samá stará provářka, co už nikoho nebaví (ani mě). Nemam nic proti starejm vykopávkám, ale měli by to bejt starý dobrý vykopávky. To je však pouze můj zasvěcený názor.
Možná ještě co se týče mixu, tak mi přijdou takový moc hrr. Nenecháváš desky jet spolu delší dobu, což podle mě do drumce patří. To se ale právě musej hledat kombinace desek, aby do sebe seděly a to dá práci, která se pak ale promítne ve výslednym pocitu ze setu.
7/10 - je to fajn, ale poslouchat podruhý to nebudu. Dej něco dalšího, co mě - starýho kritika - překvapí !
DRUM'n'BASS vibezz
www.sunflower-bitches.com
www.sunflower-bitches.com