přidávám nejnovější Mix nahraný při příležitosti hraní v 7.Nebi v Brně.
Stylem progressive s techno prvky Vím,že tam jsou nějaké chybičky ale ospravedlnuji se tím,že se jedná o narychlo míchlý live setík.Za každý názor díky
Ahoj, tak sem si to poslechl a to rovnou dvakrát. Jak si sám přiznal jsou tam chyby, když o nich víš asi ani nemá smysl je víc rozebírat, jenom podotknu, že je dobrý že si je vždy zhruba do 3-5 vteřin odstranil. Jinak dávám velkej palec nahoru za výběr songů. Supr, přesně můj šálek čaje. Poprosil bych si o playlist, pokud ho nechceš zveřejňovat tak prosim jako PM. Jinak asi neni co řikat, dle mého subjektivního názoru kvalitní progressive/techno set, akorát trochu bacha na tu techniku mixu. Budu rád, když jako kolega se podobnym hudebnim vkusem zhodnotíš i ty můj set: ./viewtopic.php?f=10&t=4011
Díky za pochvalu chlape hned jak se k tomu dostanu poslechnu si tvuj mix také.Ohledně toho že se to tam někdy mírně rozjede.Ospravedlňuji se tím že dělám s oblibou docela dlouhé mixy a většinou uslyšiš nějakou nepřesnost až když je pak už to stačí dohnat .Na druhou stranu ano mohu to srovnát lépe jelikož mám playery se setinovým nastavenim pitche.Ale jinak fakt díky