Nový label?

Vše co se týka propagace DJů a parties (jak na grafiku, videa, sociální sitě apd.)
Odpovědět
Bryan Elkins

Nový label?

Příspěvek od Bryan Elkins »

Zdravím místní diskutující,

přemýšlel jsem o založení nového labelu (trance & progressive). Našel bych zde někoho, kdo by byl stejně nadšený a měl velké životní plány? Někoho, kdo se trochu vyzná? Můžeme třeba jen pokecat u pivka.

Bryan Elkins

Re: Nový label?

Rozhodl jsem se začít a třeba se někdo přidá po cestě :)

Zatím je to celé na začátku, uvidíme, kam se dál posuneme. Pokud to nebude mít budoucnost, nebude mě to trápit. Pokud by někdo měl další nápady jak vše vylepšit, budu rád.

Aktuálně hledám:

• djs a producenty, kteří chtějí být součástí tohoto "projektu"
• dj, který vytvoří "EXCLUSIVE OPEN MIX"

• parťáka, který by sdílel mé nadšení a pomohl mi s rozvojem

"lajky" na FB potěší, jakékoliv další připomínky, poznámky, kritika, chvála :) taky

takže: www.ancelab-music.com

Díky a mějte se!

razor15

Příspěvek od razor15 »

Čau, přeju hodně štěstí s labelem, asi je to o lovu talentů, vycítit potenciál a dát jim příležitost a hlavně jim pomoct se seberozvíjením. V tomhle mají výhodu třeba producenti vlastnící labely (Těsto, Hardwell, Armin,...).
Jinak zkusil bych napsat na housemagazine.cz, jsou vstřícní (aspoň ke mně byli) a jeden článek o novým českým labelu je nezabije.

Bryan Elkins

Díky moc! Přesně jak píšeš, pomoc se seberozvojem, motivovat. Pokud se to alespoň trochu chytne, určitě někoho takového oslovím. DÍKY

kare.cerny

Příspěvek od kare.cerny »

Ahoj,
hodně štěstí. Ale chtěl bych poradit, že bys to měl něčím podložený. Znát několik artistů nebo mít sám nějaký tracky nazbyt, který bys chtěl vydat. Pak by dalším krokem bylo založení labelu. Ale dělat to proto, že chci, nevím no. :roll:

Odpovědět