Záruka na JOG ADJUST - Pioneer cdj2000

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Dj Broulik

Záruka na JOG ADJUST - Pioneer cdj2000

Příspěvek od Dj Broulik »

Chlapci, nastal mi problém. :roll: Zjistil jsem ,že se mi samovolně pootáčí JOG ADJUST - tudíž JOG jde pootáčet lehčeji a lehčeji. Už mě to začíná při hraní vadit. Moje otázka je: Je toto na záruční opravu uznatelné? nebo řeknou FUCK YOU a napíšou mechanicky poškozeno častým používáním :?:
http://www.youtube.com/watch?v=FxzvOyEn_iM
Pioneer DJM800 CDJ2000 EFX500 Sennheiser HD25

Majky_mike

Re: Záruka na JOG ADJUST - Pioneer cdj2000

Příspěvek od Majky_mike »

[quote="Dj Broulik"]Chlapci, nastal mi problém. :roll: Zjistil jsem ,že se mi samovolně pootáčí JOG ADJUST - tudíž JOG jde pootáčet lehčeji a lehčeji. Už mě to začíná při hraní vadit. Moje otázka je: Je toto na záruční opravu uznatelné? nebo řeknou FUCK YOU a napíšou mechanicky poškozeno častým používáním :?:
http://www.youtube.com/watch?v=FxzvOyEn_iM[/quote]

Osobně bych reklamoval... i za cenu, že bych si měl opravu zaplatit.

Na jaké "intenzitě" používáš nastavení "tvrdosti"?

Dj Broulik

Majky_mike: Skoro na plno.

markes

Příspěvek od markes »

ty vole jasna chyba,,,,
sak vidis ze sa to samovolne vracia naspet,,,,

to bude urcite uvolneny ten mechanicky potenciometer
ze ho az jog kolo vracia naspet

ked to mas v zaruke,,,jednoznacne reklamovat,,,
a na toto ti nemozu povedat ze mechanicke poskodenie,,,,
ved ked sa to samo uvolnilo,,ta Ty za to nemozes NIE...
DJM-800, CDJ-900, Sony MDR-V700

Dj Broulik

Bohužel se mi zdá, že druhý player za nedlouho bude trpět stejnou chybou :sad2: Pošlu na reklamaci a dám vám vědět jak se to vyřešilo

Majky_mike

:-(...

... já používám na všech CDJ většinou jednu čárku nad 1/2 a občas jdu při blbnutí na 1/4 nebo 0. Ale silnější nastavení nepoužívám. Zatím nic podobného nepozoruju.

Ale určitě bych to viděl na reklamaci.

johnny

Příspěvek od johnny »

pioneer je z touto novou radou hodne poruchovy,jaksi to uz nie je co to byvalo.
2 pioneer cdj 350, pioneer djm 300, stanton t 80,pioneer efx 500

Majky_mike

johnny píše:pioneer je z touto novou radou hodne poruchovy,jaksi to uz nie je co to byvalo.
A to čerpáš z čeho?

Já osobně mam zatím (díky bohu) zkušenosti spíše opačné. S CDJ 1k (zejména s první řadou) jsem měl spoustu problémů a několik mojich přátelů také. CDJ 2k zatím v pohodě a nevim ani o žádným kamarádovi, který by nějakou reklamaci řešil.

Je jasné, že se to stát může. Navíc třeba zpracováním na mě CDJ 2k (díky materiálu a váze) taky nebudí nějakej extra echt dojem. Ale zatím musim fakt zaťukat.

Tenhle problém s JOG je jedinej, který slyšim takhle ze svého okolí (když vynechám fóra apod.).

johnny

Příspěvek od johnny »

cerpam z pioneer forum a z youtube,
cdj 850- problemy s lopom, uz vyriesene novym softverom, ale problem s pitch, problem s najmensim posunom zatial nevyriesene, majitelia to beru dost kriticky,

dalej cdj 900- http://www.youtube.com/watch?v=KiVBGoWxwEM
http://www.youtube.com/watch?v=AnBSk-pzq0s

a na 2000 tam je toho hodne. staci zadat pioneer cdj 2000 problem.vecsinou su to softverove chyby ale najdu sa i mechanicke,
na cdj 350 problemy z jog,- lozisko.

Majky_mike

Johny: to fakt teda čerpáš z velmi kvalitního a prověřeného zdroje :-).

Když napíšeš do google "BMW X5 fault" tak Ti to najde 1.000.000 odkazů. Znamená to proto, že je BMW X5 nespolehlivé auto?

Každá běžná věc dneska má svoje problémy, reklamuje se, opravuje se... to je normální. A vzhledem k počtu prodaných CDJ 2000 je běžné, že se to bude dít i u ní.

Moje zkušenosti s CDJ 2000 jsou zatím velmi pozitivní. Ani já (mám 3ks), ani nikdo z mejch přátel s ní neměl problémy. Proti CDJ 1K je to zatím posun výrazně k lepšímu. Ale nechme se překvapit, co se z toho vyklube za pár let. Přecejenom je tu ještě čerstvě. Za mě ale už musim říct, že po 2 letech intenzivního používání jsou moje kusy spolehlivější než CDJ 1K. A mnohem spolehlivější než 3xxx řada od Denonu.

johnny

Příspěvek od johnny »

ako dlho ich mas ?? pioneer forum.com neni zly zdroj
su,, boli,, tam softverove chyby,, to nezapries

Majky_mike

johnny píše:ako dlho ich mas ?? pioneer forum.com neni zly zdroj
su,, boli,, tam softverove chyby,, to nezapries
Hned od jejich vydání a oficiální dostupnosti v ČR. Tedy nějaké cca 2 roky (či jak dlouho to je) 2ks a cca rok mám i třetí kus.

Žádnou chybu jsem nikdy nezaznamenal. Ani SW chybu. Neříkám, že třeba nebyla, ale nikdy se u mě (ani žádného známého) neprojevila.

Ale tím Tě odkážu na můj minulý post o BMW. Sekce oficiálního Pioneer fóra s chybama přístroje přece neni relevantní zdroj informací. Každá současná mašina ma chyby, občas se se*e, reklamuje se... z nějakého %. To je normální u všech produktů.

To, že se o tom píše na oficiálním Pioneer fóru znamená jen to, že to % existuje (logicky). Ale neříká to nic o tom, jak je to % vysoké... což je to důležité.

A moje osobní zkušenosti zatím jsou takové, že po 2 letech užívání (mojeho i spousty přátel) je seznam problémů více méně naprosto 0. U CDJ 1K byl po dvou letech o něco delší.

A sorry... tohle už je můj poslední post na tohle téma. Už píšu po 3x dokolečka to samé. Nejsem žádnej Pioneer placenej agitátor. Jen tu píšu své reálné zkušenosti. Ne vyčtené kraviny rozumbradů, kterejch je plnej net a produkt viděli nejblíž na youtube.

JamesLurk

Příspěvek od JamesLurk »

Své CDJ-2000 používám necelý rok výhradně na nejtužší nastavení a zatím nic takového nepozoruju, určitě bych to zkusil reklamovat. Ještě by se dalo brát v potaz, že by se intenzita tuhosti časem snižovala, ale bez toho, aby se ten otočnej knoflík takhle sám posunoval.
Pioneer CDJ+DJM+HDJ 2000+Senn HD-25 / www.jameslurk.dj

Majky_mike

Tak mám bohužel na CDJ 2000 taky první "defekt" :-(.

Z ničeho nic mi na jednom playeru přestalo svítit podsvícení okolo tlačítka PLAY. Na funkčnost nemá vliv, ale pošlu na reklamaci.

dj_snake

Příspěvek od dj_snake »

urcite by som to poslal na reklamaciu...
CD + Vinyl = Analógová technika s digitálnym srdcom...

Odpovědět