johnny píše:ako dlho ich mas ?? pioneer forum.com neni zly zdroj
su,, boli,, tam softverove chyby,, to nezapries
Hned od jejich vydání a oficiální dostupnosti v ČR. Tedy nějaké cca 2 roky (či jak dlouho to je) 2ks a cca rok mám i třetí kus.
Žádnou chybu jsem nikdy nezaznamenal. Ani SW chybu. Neříkám, že třeba nebyla, ale nikdy se u mě (ani žádného známého) neprojevila.
Ale tím Tě odkážu na můj minulý post o BMW. Sekce oficiálního Pioneer fóra s chybama přístroje přece neni relevantní zdroj informací. Každá současná mašina ma chyby, občas se se*e, reklamuje se... z nějakého %. To je normální u všech produktů.
To, že se o tom píše na oficiálním Pioneer fóru znamená jen to, že to % existuje (logicky). Ale neříká to nic o tom, jak je to % vysoké... což je to důležité.
A moje osobní zkušenosti zatím jsou takové, že po 2 letech užívání (mojeho i spousty přátel) je seznam problémů více méně naprosto 0. U CDJ 1K byl po dvou letech o něco delší.
A sorry... tohle už je můj poslední post na tohle téma. Už píšu po 3x dokolečka to samé. Nejsem žádnej Pioneer placenej agitátor. Jen tu píšu své reálné zkušenosti. Ne vyčtené kraviny rozumbradů, kterejch je plnej net a produkt viděli nejblíž na youtube.