Vadná přenoska?
Vadná přenoska?
Zdravím všechny, koupil jsem si nedávno gramofon OMNITRONIC - DD-2550 a hned při prvním přehrávání začalo docházet k výpadkům levého kanálu. Projevovalo se to tak, že jeden kanál nehrál skoro vůbec a druhý hrál vcelku normálně. Při vypnutí a zapnutí gramofonu se vše dalo do pořádku a zase všechno jelo tak jak má ale za nějakou dobu se to objevilo zas a zas.
Na gramofonu je přepínatelný výstup z přenosky nebo z integrovaného předzesilovače. Ať jsem přepínal, jak jsem chtěl, tak problém přetrvával.
Gramofon mám připojený k PC a v kabelu ani nikde jinde problém nevidím.
Proto se ptám, může být špatná přenoska? Setkal se s tím už někdo?
Nebo je něco pojebaného přímo v gramofonu?
Předem dík za odpovědi.
Na gramofonu je přepínatelný výstup z přenosky nebo z integrovaného předzesilovače. Ať jsem přepínal, jak jsem chtěl, tak problém přetrvával.
Gramofon mám připojený k PC a v kabelu ani nikde jinde problém nevidím.
Proto se ptám, může být špatná přenoska? Setkal se s tím už někdo?
Nebo je něco pojebaného přímo v gramofonu?
Předem dík za odpovědi.
Re: Vadná přenoska?
Zkus jinou prenosku a uvidis. Myslim si ale, ze chyba bude nekde v kabelazi, studenaku atd. Bud jsou kabely spatne vevnitr gramofonu nebo mezi gramofonem a PC.
Hale, zkus tu přenosku naslinit... to se mi stávalo taky a pak to přestalo...
zdravim, stal sem mi podobnej problem na prenosce concorde pro s, kdyz na mixu(pioneer djm 400) prepinam stereo/mono tak hraje bud leva nebo prava strana a to u druhy prenosky nedela. Zkousel sem menit hrot, prenosku prehodit na jinej gramec, zkontroloval kabelaz ale porad nic. Zaclo to delat az ted, predtim bez problemu. Diky za rady!
Co zkusit nastavit anti-skating na gramci
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
mam vestax pdx 3000 a na nem se neda nastavit antiskating
a i tak si myslim ze by to nebylo antiskatingem pac kdyz na nej hodim jinou prenosku tak je vse v pohode. jenom tahle mi blbne i kdyz vymenim novej hrot. celkove je zvuk slabsi a kdyz se prepina mono/stereo tak se ztlumi leva nebo prava strana. jeste upozornim ze prenoska je mesic stara.
zkousel sem ji cistit ovsem taky bez uspechu
, neda se treba nejak rozebrat? fungovala v poradku, nevim co se ji stalo 

Tak jsem to nakonec vyřešil tak, že jsem si koupil jinou přenosku a už s tím problémy nemám.
Neřadím se sice mezi DJs ale vinylové fajnšmekry takže mým nárokům plně vyhovuje přenoska Denon DL-110.

Neřadím se sice mezi DJs ale vinylové fajnšmekry takže mým nárokům plně vyhovuje přenoska Denon DL-110.
jj skus tu prenosku naslinit jak psal Kubass me to taky delalo a prestalo to vzdicky kdyz sem to naslinil